Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 1600 m2-es építési telek 200 m2-es csarnokkal Poroszlón

Poroszló
1 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó 1600 m2-es építési telek 200 m2-es csarnokkal Poroszlón
    Poroszló, Fejlődés út
    Poroszlón a Fejlődés úton eladó 1560 m2-es építési telek. A telken található egy 200 m2-es alapterületű 4,5 méter belmagassággal, sokoldalúan felhasználható fém szerkezetű csarnok is, ami további lehetőségeket nyit. A csarnok 25%-a betonozott , a töb...
    • Telek - Poroszló
    2 hónapja, 2 hete
    11 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12130868
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 1560
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Poroszlón a Fejlődés úton eladó 1560 m2-es építési telek.


A telken  található  egy 200 m2-es alapterületű 4,5 méter belmagassággal, sokoldalúan felhasználható fém szerkezetű csarnok is, ami további lehetőségeket nyit.
A csarnok 25%-a betonozott , a többi része murvázott, a csarnokhoz vezető széles út mart aszfalttal ellátott.
Ideális választás családi otthon, vagy üzleti ingatlan kialakításához.  

 

Közművek: háromfázisú áram bevezetve, víz és gáz az utcában, a közműcsatlakozás ingyenes.
A telken fúrt kút található.

 

Csendes, nyugodt , kifejezetten jó környék, kiváló szomszédsággal  és színvonalas  lakóközösséggel.
 A terület 2 méter magas kerítés veszi körül, ami bebetonozott beton oszlopokból, valamint ponthegesztett acélhálóból készült, valamint sűrű szövésű antracit belátásgátlóval ellátott  .

Egy 8 méteres nagykapun keresztül tudunk az ingatlanba bejutni
1/1 tulajdonú, per és tehermentes. 

 

A község egyik legfőbb vonzereje a 127 km 2-es Tisza-tó, amely a vízi sportok kedvelőinek; a fürdőzni, strandolni vágyóknak; horgászoknak, vadászoknak, vízitúrázóknak, kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt.  A Tisza-tavi Madárrezervátum, mely a Világörökség része, a kikötőkből szervezett túrákon keresztül látogatható. A poroszlói ősszikeseken a mai napig fennmaradt a lovaglási lehetőség, miközben megfigyelhető a ritkaságszámba menő túzokkolónia.

Az üdülni és pihenni vágyók kényelmét egyre több falusi vendégház, valamint panziók, nívós éttermek, kikötők szolgálják. Poroszló a téli kikapcsolódásnak is kedvez. Lehet korcsolyázni, szánkózni, s ami nagyon lényeges, lékről horgászni.

 

A település megközelíthető észak felől az M3-as autópályáról a 33-as főközlekedési úton. A település lehetőséget biztosít a város zajától távoli élet kialakításához, mégis könnyen megközelíthetőek a városok. Pl Eger 35 perc, Tiszafüred 6 perc. Mezőkövesd 20 perc autóútra van.

 

Poroszlón van általános iskola, óvoda, bölcsöde , gyógyszertár, boltok, posta, orvos, fogorvos. Szintén a településen található Európa legnagyobb édesvizű akváriuma , A Tisza-tavi Ökocentrum magyarországi állatkert és szabadidős élményközpont, amely a Tisza-tó élővilágát és a helyi bioszféra működését mutatja be. Tiszafüreden található több bank, Tesco, Lidl, penny, Rossmann és Pepco. Ezen kívül van kalandpark, termálvízes strand Is, valamint welness szálloda is, ahol a welness és az edzőterem külsős vendégek részére is látogatható.

Ingatlanközvetítők szolgáltatását nem veszem igénybe

Elhelyezkedés
Poroszló

 
Elhelyezkedés
Poroszló