Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ingatlanértékesítő

Püspökladány Karcag
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4255243
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
Háziasszonyként, anyaként vannak unalmas, tartalom nélküli órái? Úgy érzi többre hivatott és szabadidőt  is tudna szakítani a megvalósításra? Új célokra vágyik?  Tűzze ki, tegyen érte,  valósítsa meg  azokat az ingatlanszakmában!
Ha önnek természetesen a családja a legfontosabb, de gyermekei már óvodába, iskolába járnak és a háztartási teendők csak a napi rutint jelentik és nem töltik ki minden idejét, emiatt úgy érzi, valami  hiányzik az életéből, tervezzen karriert,  legyen értékesítő az OTP Ingatlanpontnál.
Olyan hölgyet, hölgyeket keresünk, akinek kora harminc és ötven év közé esik aki önálló, talpraesett, akit nem rettent el a változatos munka, aki váratlan helyzetekben rugalmasan és gyorsan tud reagálni. Aki szeretné az idejét szabadon beosztani, aki nálunk elindulhat az önmegvalósítás útján. Akinek élete párja előteremti a biztonságos élet feltételeit, mégis szeretne egy örömteli munkát végezni, amiben kiteljesedhet, ahol bizonyíthatja rátermettségét. Akinek megnyerő külső adottságait kozmetikus és fodrász is erősíti, de a szalonokban töltött idő mellett is marad szabad kapacitása egy új terület, egy új munka kipróbálására, melyben belső értékeit is fejlesztheti, önbecsülését erősítheti.
A feladat :  új ügyfelek keresése, megbízási szerződések kötése, az ingatlanok bemutatása a potenciális vásárlóknak, az elvégzett munka dokumentálása.
A cél:  cégünk, az OTP Ingatlanpont piacvezető szerepe , az ügyfelek maradéktalan elégedettsége, a vevők és vásárlók egymásra találása.
Fizetés:  nálunk a „versenyképes fizetés” annyi, amennyi energiát belefektet. 200.000Ft – 600.000Ft a ráfordított munka mennyiségének és minőségének függvényében.
Végzettség: az OTP Ingatlanpontnál a hozzáállás, a szorgalom és a rátermettség fontosabb a diplománál. Egy érettségi éppen elegendő a sikerhez, de a lustaság, a nemtörődömség és a rugalmatlanság kizáró ok, az ilyen tulajdonsággal bíró emberek nem felelnek meg az elvárásainknak.
Szeretnénk,  ha  ön   munkájára, környezetére, önmagára igényes emberként lenne sikeres értékesítő az OTP Ingatlanpontnál, aki  precíz, pontos és elhivatott. Előző munkája, eredeti szakmája, politikai hovatartozása, hitvallása az ön magánügye, döntésünket nem befolyásolja.
Cégünk az OTP bank teljes háttértámogatását élvezi, annak minden előnyével. Az OTP Ingatlanpont Kft. egy dinamikusan és folyamatosan fejlődő társaság, melyet a legjobbak között tartanak nyilván.
Ha magára ismert, ha könnyedén teremt kapcsolatot emberekkel, ha látja magát ingatlanközvetítőként dolgozni egy mindenben segítő csapatban, ha szeretné megismerni az ingatlanszakma változatos világát, ha szereti a kihívásokat, s  készen áll egy sokszínű, érdekes feladatra, jelentkezzen önéletrajzával elérhetőségeinken. Örömünkre szolgálna, ha mellékelne egy rövid, bemutatkozó videót, hogy könnyebben képet alkothassunk az ön személyiségéről.
 
Elérhetőségek: Czibi Zoltán irodavezető
Tel : 06-30- 851 1539
e-mail: czibi.zoltan@otpip.hu
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Czibi Zoltán

  • 0630851-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Püspökladány

Karcag


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Ingatlanértékesítő
    Püspökladány, Karcag
    Ön napi 10-12 órát dolgozik teljes erőbedobással és mégis elégedetlen a fizetésével? Úgy érzi, hogy bármilyen szorgalmas, mégsem ismerik el a munkáját? Ön tettre kész és szívesen foglalkozik emberekkel, mégis méltatlanul kevés a havonta számlájára ut...
    • Ingatlanos munka - Püspökladány
    1 éve, 3 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Czibi Zoltán

  • 0630851-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Püspökladány

Karcag