Ezüst színű Odaát pentagrammás nyaklánc

2 414 Ft
Ráckeve
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7054510
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a pentagrammás nyaklánc a stílus és a spiritualitás tökéletes kombinációja egyetlen termékben. Ez az elegáns, modern nyaklánc az ideális választás minden olyan személy számára, aki szeretné kifejezni egyedi stílusát és érdeklődését a misztikus világ iránt. A nyaklánc központi eleme egy gyönyörű ezüst színű pentagramma medál, mely az Odaát című sorozat jellemző motívumaival és részleteivel díszített. A pentagramma szimbolikus ereje és univerzális jelentése azt sugallja, hogy a viselője nyitott a spirituális élményekre, és hajlandó felfedezni azokat a titkokat, amelyek a mindennapi életünk túlmutatnak. A medált elegáns ezüst színű nyaklánccal kombinálták, amely tartós és kényelmes viseletet biztosít. Ez az ékszer tökéletes ajándék minden olyan embernek, akiket vonz a misztikumok világa, és szeretnének egy kis csillogást és stílust hozzáadni mindennapi megjelenésükhöz. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen más alkalomról, ez a nyaklánc garantáltan elnyeri a viselője tetszését és csodálatát. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy ezt a lenyűgöző ezüst színű Odaát pentagrammás nyakláncot beszerezd! Kifejezheted vele egyéni stílusod, és megmutathatod, hogy nyitott vagy a spirituális tapasztalatokra. Tedd meg az első lépést ezen a csodálatos úton!



Vedd figyelembe, hogy mi minden termékünkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk és számlát adunk! Ne vásárolj kétes eredetű termékeket!




Ide kattintva megtekintheted további Odaát stílusú termékeinket.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Trendi Cuccok Webáruház

  • +3620-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Ráckeve


Hasonló hirdetések

  • Álomfogó nyaklánc
    Ráckeve
    Az álomfogó nyaklánc egy lenyűgöző, kézzel készített ékszer, amely tökéletesen kiegészíti az adott személy stílusát és egyediségét. Ez a gyönyörű nyaklánc egyedi jellemzői és jóga inspirálta dizájnja miatt sok figyelmet fog vonzani. Az ékszer fémötvö...
    • Ékszer, Óra - Ráckeve
    1 hónapja
    3 018 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Trendi Cuccok Webáruház

  • +3620-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ráckeve