Ezt a hirdetést archiválták.

Taylor Swift "Swiftie" nyaklánc

Ráckeve
1 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Ráckeve
    Ez a nyaklánc egy bájos és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden Taylor Swift-rajongónak. A nyaklánc egyértelműen kifejezi a rajongói hűséget és szeretetet a világhírű énekesnő iránt. Az Acél Taylor Swift nyaklánc medálja 2,5 cm méret...
    • Ékszer, Óra - Ráckeve
    4 hete, 1 napja
    2 999 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7053298
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a "Swiftie" nyaklánc Taylor Swift rajongóinak a tökéletes ajándék. A különleges láncot a "Swiftie" felirat kivágott betűs medálja díszíti, amely tökéletesen megmutatja a rajongásodat. Az ezüst színű dizájnja elegáns és divatos, amely bármilyen ruhához tökéletesen passzol. Ez a nyaklánc fémötvözetből készült, amely kiemelkedő minőséget és tartósságot biztosít. A medál mérete kényelmes a mindennapi viselethez, és mégis feltűnő hatást kelthet. Az ezüst színek mindig népszerűek a divatvilágban, és tökéletesen kiegészítik a modern és stílusos megjelenést. A "Swiftie" nyaklánc mellé jár egy exkluzív ajándékkártya, amelyen Taylor Swift-tel kapcsolatos történet olvasható. Ez a különleges extra még személyesebbé teszi és mélyebb érzelmi töltést ad ennek a csodálatos nyakláncnak. Olyan rajongók számára ajánljuk, akik szeretik közel érezni magukhoz kedvenc művészüket, és szeretnének egyedi, stílusos kiegészítőket viselni. A Taylor Swift nyaklánc tökéletes választás lehet saját Magad számára, vagy akár ajándékként is, meglephetsz bármely rajongót karácsonyra, születésnapra vagy bármilyen más ünnep alkalmából. Adj hozzá valami különlegességet a stílusodhoz, és mutasd meg, hogy mennyire szereted Taylor Swiftet ezzel a gyönyörű nyaklánccal!



További Taylor Swifttel kapcsolatos termékeinket ide kattintva tekintheted meg.



Vedd figyelembe, hogy mi minden termékünkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk és számlát adunk! Ne vásárolj kétes eredetű termékeket!

Elhelyezkedés
Ráckeve

 
Elhelyezkedés
Ráckeve