Eladó Üzlet, Rétság, 64nm, 29900000 Ft

29 900 000 Ft
Rétság
1 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12254661
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 64
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rétság központjában 64 m2-es üzlet eladó
Rétságon, frekventált helyen, a mindenki által ismert nagyparkolóban eladó egy jó állapotú, 3 szintes üzlethelyiség. Az épület 1980-as években épült beton alapra, téglából, cserép fedéssel. Szerkezetileg kiváló állapotban van, mellette több üzlet és vállalkozás is üzemel. A közművek közül a gáz, villany, víz és csatorna is be van vezetve saját mérőórával. Az alsó szinten tágas, világos eladótér, pult és vizes helyiség lett kialakítva és innen vezet a lépcső a tetőtérbe. Hátsó bejárata az áru bepakolását segíti, oldalsó bejárata közös használatú kerthelyiségre nyílik. Teljesen alápincézett, az áru mozgatását lift segíti. A tetőtérben egy tágas világos helyiség, férfi-női és személyzeti mosdók helyezkednek el. Nagyszerű kilátás nyílik a főtérre. Fűtése gázkonvektorokkal és klímaberendezéssel megoldható. Korábban presszó, virágbolt és zöldséges üzemelt benne. Az üzlet bejárata szépen kialakított teraszról nyílik.
Ha a 2-es főúton közelítjük meg Budapest felől Nógrád megyét, Szendehely után az első jelentősebb település Rétság városa. A fővároshoz való közelsége ideális környezetet biztosít ahhoz, hogy az egykori járási székhely új reneszánszát élve, a térség jelentős ipari központjává válhasson amellett, hogy egészségügyi, kulturális intézményei, közigazgatási szerepe, kereskedelmi egységei révén központi szerepkörét tekintve a korábbiakhoz képest is megerősödött. Kellemes, élhető kisváros a Börzsöny és Cserhát hegységek határán. Infrastruktúrája fejlett, minden megtalálható, amire a hétköznapi életben szükség van. A közeli városokba való ingázás sem ütközik akadályokba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően. Vác 23 km-re, Budapest 63 km-re, Balassagyarmat 25 km-re fekszik.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
+ szolgáltatásunk: Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával

Köszönjük, hogy minket választ!


terasz, lift, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Roza Ildikó

  • +363026-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Rétság

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Roza Ildikó

  • +363026-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Rétság