Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 185 nm-es Családi ház Révfülöp

299 000 000 Ft
Révfülöp
1 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9688257
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 185
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
RÉVFÜLÖPÖN FELÚJÍTOTT, EGÉSZ ÉVBEN MŰKÖDTETHETŐ, BEJÁRATOTT PANZIÓ TELJES FELSZERELÉSSEL EGYÜTT ELADÓ A STRANDTÓL 260 M TÁVOLSÁGRA

Jól felszerelt, felújított szálláshelyet kínálunk eladásra Révfülöpön, remek lokációval. A vételár a teljes berendezést, felszerelést tartalmazza. (bútorok, ágynemű, síkképernyős műholdas TV-k, konyhafelszerelés, klímák stb.)

Az 1980-ban épült (téglaépítésű) ház folyamatosan karbantartott, kifogástalan minőségű. A teljes tető felújításra került 2020-ban. 2005 óta működik panzióként. A Booking.comon 9.0 pontra értékelték a vendégek.

Fűtése gázcirkó, a hőleadás radiátorokkal történik. 3 db klíma is beépítésre került.

A 185 nm alapterületen 8 háló, 1 nappali szoba, 6 fürdőszoba kialakítású kétszintes épület, 24 fő elszállásolására alkalmas.
A szobák jelenleg kialakított férőhelyeinek száma: 4 db 3 ágyas, 3 db 2 személyes és egy 6 személyes.

A földszinten található nappali és terasz remek közösségi terek, de az igazi nyári élet a kültéri, fedett konyha-étkezőben zajlik, ahol együtt reggelizhetnek, sütögehetnek, ping-pongozhatnak a vendégek. Nagy családok, baráti társaságok vagy iskolai csoportok körében is méltán népszerű szálláshely.

A telek 1267 nm (32 m széles), rendezett, parkosított. Játszótér, kerti grillező hely és 6 autó számára térkövezett beálló lett kialakítva. Térfigyelő kamera garantálja a biztonságot. A kert bútorokkal és napozóágyakkal felszerelt.

Az ingatlan tulajdoni lapon: belterület, „kivett lakóház, udvar” elnevezésű, tehermentes. Azonnali birtokba adás lehetséges.

Elhelyezkedése : Révfülöp központjában található, pár perces sétára a strandtól, mólótól, bároktól és éttermektől. Központi elhelyezkedése ellenére fekvése rendkívül csendes és elszigetelt, tökéletes helyszínt biztosítva a vendégek kikapcsolódására.
Vasútállomás és buszmegálló 400 m, Szigeti strand 260 m, hajóállomás 500 m, élelmiszer bolt 450 m távolságra elérhetőek. Kerékpár- és vizibicikli kölcsönzés 400 m távolságra.

Révfülöp a Balaton északi partjának festői szépségű természeti környezetében, a Fülöp hegy lábánál található. A település és környéke a második világháború után vált kedvelt üdülőhellyé és népszerűsége azóta sem csökken. A nagyközség a Káli-medence régióközpontja. Tájvédelmi körzetében természeti ritkaságok gazdag növény- és madárvilág, a településen pedig néprajzi-történeti érdekességek és kulturális programok csábítják a látogatókat. Révfülöp központja a kikötő körüli mindig nyüzsgő térség, a század elején emelt eklektikus épületekkel, a bazársorral, pecsenyesütőkkel, borozókkal.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_302

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Révfülöp


Hasonló hirdetések

  • Eladó 34 m2-es nyaraló Révfülöp
    Révfülöp
    BALATONI PANORÁMÁS NYARALÓ LAKÁS ELADÓ RÉVFÜLÖPÖN! Lokációja:csendes , rendezett lakó ingatlanok között, 5 lakásos épületben, melyet lakói csak a nyári időszakban használnak többnyire,   inverteres klima  rendelkezésre áll, amellyel a fűtést a tavasz...
    • Eladó ház, Lakás - Révfülöp
    1 napja, 19 órája
    25 600 000 Ft
  • Eladó 34 m2-es családi ház Révfülöp
    Révfülöp
    BALATONI PANORÁMÁS NYARALÓ LAKÁS ELADÓ RÉVFÜLÖPÖN! Lokációja:csendes , rendezett lakó ingatlanok között, 5 lakásos épületben, melyet lakói csak a nyári időszakban használnak többnyire,   inverteres klima  rendelkezésre áll, amellyel a fűtést a tavasz...
    • Eladó ház, Lakás - Révfülöp
    1 napja, 19 órája
    25 600 000 Ft
  • Révfülöp nyugalmas részén PANORÁMÁS, részben felújított nyaraló eladó!
    Révfülöp
    Révfülöpön eladó egy rendkívül jó adottságokkal rendelkező, 1776 m2-es telken található, az 1980-as évek közepén épült belső kétszintes, 64m2-es nyaralónak használt ingatlan, amit tulajdonosa folyamatosan vkarbantartott, felújított. A ház 32,7m2-es a...
    • Eladó ház, Lakás - Révfülöp
    1 napja, 19 órája
    48 900 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Révfülöp északi rész
    Révfülöp, Révfülöp északi rész
    ELADÓ CSALÁDI HÁZ! RÉVFÜLÖP BALATON! Alapterület - 46 m² Telek - 234 m² Balaton - Révfülöp KIVÁLLÓ LOKÁCIÓ! BALATON, STRAND 5 PERC AUTÓVAL! Az ingatlan erősen felújítandó! Az alap épület 46 m² Az ingatlan alatt található egy 45 m² es pince. Helyisége...
    • Eladó ház, Lakás - Révfülöp
    3 napja, 15 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó 91 m2-es sorház Révfülöp
    Révfülöp
    *** Eladó sorház Révfülöpön! ***Megvételre kínálok Révfülöp felső részén, egy 1972-ben TÉGLÁBÓL épült 82 négyzetméteres sorházi lakást.A 345 négyzetméteres telekterülettel rendelkező, 3 szintes ingatlanban 4 szoba, WC, Fürdő+WC, konyha-étkező, pince,...
    • Eladó ház, Lakás - Révfülöp
    3 napja, 20 órája
    49 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Révfülöp