Egyedi Családi Portrék

18 000 Ft
Ruzsa
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11505015
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Művészet, Gyűjtemény
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Nem mindig egyszerű kivitelezni egy családi fotót, amin mindenki rajta van. Most mégis létrejöhet egy bájos családi portré, amin mindenki szerepelhet, beleértve a házikedvenceket is. Mutasd be családodat, én pedig megrajzolom!
Remek ajándék lehet nem csak karácsonyra a család bármely tagjának! A karácsonyra szánt portrék rendelését december 8-ig teheted meg!!!

Részletek: www.nitani.hu oldalon!

RENDELÉS MENETE:

Miután eldöntötted, hogy rendelsz egy családi portrét, írj nekem emailben (info@nitani.hu) vagy a Nitani Facebook oldalán privát üzenetben. Írd le pontosan kik szerepeljenek a képen, hogy nézzenek ki (hajszín, alkat, szemszín). Ha fotót küldesz még jobb! Jellemző ruhadarabok még személyesebbé teszik a képet. Minden infó fontos, amit te annak gondolsz!! Ne felejtsd el megemlíteni, milyen szöveg szerepeljen a kép alatt!

Kérheted a képet kinyomtatva fotópapírra (KERET NÉLKÜL), vagy kérheted digitálisan ( több méretben: A4, A5) amit aztán több helyen is hasznosíthatsz: például üdvözlő kártyákon, képeslapokon stb… annyiszor ahányszor szeretnéd.

FONTOS: A fizetés banki átutalással történik. A kép elkészítése akkor kezdődik el, amikor az átutalás megtörtént!

A kép elkészülése 4-14 nap lehet, függően a rendelések számától, az itthon fellelhető kávé mennyiségtől és a kezem terhelhetőségétől. Késés, csúszás esetén természetesen jelentkezem.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ruzsa

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ruzsa