9D-NLS biorezonanciális állapotfelmérő műszer

1 250 000 Ft
Salgótarján Budapest, VI. Budapest
2 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9094345
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A 9D-NLS egyfajta patomorfológia, mikrobiológia, biokémia, immunológia, farmakológia, szerv-előkészítés, táplálkozási és klinikai orvosi adatbázis elemző rendszere.



Hogyan működik az NLS-eszköz?





A modern orosz tudósok által kidolgozott Quantum Entropy Logic-NLS elvei rávilágítanak arra, hogy a biológiai struktúrák olyan bioenergia-mezővel rendelkeznek, amely magában foglalja a mátrixon rögzített mágneses örvénylengéseket. A kóros biológiai folyamatokhoz instabil mágneses örvényállapotok (meta állapotok) társulnak. Ugyanezek az orosz tudósok fejlesztették ki a technológiát a megfelelő biológiai folyamatokhoz kapcsolódó instabil mágneses örvényállapotok elkülönítésére és rögzítésére. Az NLS készülék a legfejlettebb rezonancia spektroszkópiai analízis, kvantumrezonancia analízis, akusztikus rezonancia analízis, tomográfiás szkennelés. Az emberek évezredek óta használják ezt a tudást a jóga-csakra hagyományok ősi tudományaiban, a kínai orvoslás hagyományaiban és másokban. .



A test értékelése a mágneses örvényállapotok rezonancia-erősítésének köszönhető. Minden szervnek van egy meghatározott frekvenciatartománya a mágneses örvényállapotoknak, amelyek diagram formájában jelennek meg. Bármilyen biológiai folyamatnak, legyen az egészséges vagy kóros, nagyon specifikus mágneses örvényrezgések vannak. Ezek a számítógép memóriájában tárolódnak, és figyelembe veszik az alanyok súlyosságát, életkorát, nemét és egyéb jellemzőit.



Az NLS eszköztechnológia a biofeedback technológiának minősül. Az adatokat a teljes biomezőmátrix mágneses örvényállapotainak rezonancia-erősítésével gyűjtik trigger érzékelők segítségével. A számítógép által vezérelt műszer biztonságos, nem invazív, fájdalommentes és hatékony használatával a teljes biomezőmátrix információi a kromoszóma biomező szintjéig jelennek meg.



A páciens a számítógép monitora előtt ül, és 15-30 percig fejhallgatót visel. Ezalatt az idő alatt információt gyűjtenek a biomezőjének állapotáról. Ezt követően különféle elemzéseket végeznek, és összefoglalókat jelenítenek meg, amelyek tükrözik a páciens energetikai egészségi állapotát. A színes ikonok különböző mértékű instabil mágneses örvényállapotokat mutatnak a számítógép képernyőjén megjelenő virtuális modellen.



A holisztikus szakember összehasonlítja a számítógépes kijelzőket a referencia biomezőfolyamatok (egészséges biomező, megváltozott szöveti biomező, fertőző ágens biomezője) hasonlóságával, és azonosítja a legközelebb megjelenő biomező folyamatot vagy tendenciát.



A Singularity célja, hogy segítse az embereket egészségük helyreállításában, és megelőzze a szükségtelen degenerációt a mai legfejlettebb technológián keresztül. Több mint 1000 biomező anatómiai alkatrészt tartalmazó listája, minden kóros biomező folyamat részletes leírása, vírusok és baktériumok biomezői, javasolt gyógynövények biomezői, gyógynövény-előkészítő eszköz, metaterápia és sok más alkatrész, az NLS egyszerűen lenyűgöző a pontosságában és részletességében. .



A végső cél az lesz, hogy segítsen növelni az ellazulást, enyhíteni a fájdalmat, javítani a sejtek egészségét és egészségesebb, kényelmesebb életminták kialakítását, miközben javítja a biomező mátrixát. A változtatások és a lehetőségek rajtad és a kezelőorvoson múlik.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hungarian Shop-Center Kft

  • +362021-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Salgótarján

Budapest, VI.
Budapest


Hasonló hirdetések

  • PIROUETTE üvegballon demizson tisztító 50-54 l-ig
    Salgótarján
    PIROUETTE ÜVEGBALLON DEMIZSON TISZTÍTÓ 50-54 L-ig Pirouette üvegballon demizson tisztító 50-54 l ig jellemzői: A szabadalmaztatott eszköz egy rozsdamentes acél rúdból áll, műanyag fogantyúval. A rúd végén egy csavaros tárcsa található a nagy vagy kis...
    • Egyéb eladó - Salgótarján
    1 hete
    13 458 Ft
  • PIROUETTE üvegballon demizson tisztító 10-40 l-ig
    Salgótarján
    PIROUETTE ÜVEGBALLON DEMIZSON TISZTÍTÓ 10-40 L-ig Pirouette üvegballon demizson tisztító 10-40 l ig jellemzői: A szabadalmaztatott eszköz egy rozsdamentes acél rúdból áll, műanyag fogantyúval. A rúd végén egy csavaros tárcsa található a nagy vagy kis...
    • Egyéb eladó - Salgótarján
    1 hete
    13 458 Ft
  • LEGJOBB ÁRON VIDIA, KEMÉNYFÉM FELVÁSÁRLÁS!
    Salgótarján
    Cégektől és magánszemélyektől vídiát, keményfémet, lapkát, szerszámokat felvásárolunk minden mennyiségben országosan, helyszíni mérlegelés után a napi legjobb áron! Jelenleg 4000ft/kg tól mennyiség függvényében. Mindent, ami vídia!!! Érdeklődni telef...
    • Egyéb eladó - Salgótarján
    2 hete, 4 napja
    5 500 Ft
  • SalgóFix® Csúszásmentes vadháló
    Salgótarján
    A SalgóFix® csúszásmentes vadhálónk (2.5/2.5/2.2 huzalból!!!) segítséget nyújt Önnek ahol a normál típusú vadháló nem elég hatékony. Csúszásmentes csomózással készült vadhálóink kiváló védelmet nyújtanak a szabadon élő nagyvadak ellen (gímszarvas, va...
    • Egyéb eladó - Salgótarján
    2 hete, 6 napja
    1 Ft
  • BRADAS univerzális csatlakozó szivattyúkhoz - Bradas
    Salgótarján
    BRADAS univerzális csatlakozó szivattyúkhoz Bradas univerzális csatlakozó szivattyúkhoz paraméterei: Többféleképpen variálható, vágható vagy fűrészelhető univerzális csatlakozó  Menetek mérete: 2″ és  1 1/2″ Csatlakozások mérete: 38 mm és 51 mm...
    • Egyéb eladó - Salgótarján
    2 hónapja
    501 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hungarian Shop-Center Kft

  • +362021-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Salgótarján

Budapest, VI.
Budapest