Eladó Tanya, Sándorfalva, 266nm, 49900000 Ft

49 900 000 Ft
Sándorfalva
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12118450
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 266
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Akár Teca kocsmája is lehet...

Sándorfalva külterületi részén kínálom ezt a tanyát, ami dupla üzlethelyiséggel, és több vállalkozási lehetőséggel várja új tulajdonosát.

Az ingatlant Szegedtől 17 km.re Ópusztaszer felé a műút mellett találjuk, a területe összesen több mint 4 hektár.

Az épületegyüttes utcafronti részén található a két üzlethelyiség 121 m2.en mely eredeti elgondolás szerint vendéglátóipari egységként működött, de bármilyen kisboltnak, étteremnek, büfének alkalmas, 70m2.es kerthelyiséggel. A tulajdoni lapon is, kivett lakóház és italozó.

A belső udvarból nyílik a 145 m2.es lakóház mely igényes megoldásokkal felújított, és energetikailag a mai igényeknek megfelelő verandás vegyes építésű parasztház.

A lakrész kiválóan alkalmas nagyobb családnak is hisz elosztásában rengeteg lehetőség van.

Jelenleg két hálószobás, nappalis, hatalmas verandás résszel.

A lakrész különlegessége a középső helyen elhelyezkedő boros pince és a felette található hobby szoba, amely kártya vagy billiárd szobának szinte kínálja magát. A lakrész vidéki hangulatát a két hatalmas cserépkályha emeli.

A tavalyi évben 30 darab napelem lett felszerelve, amely elektromos kazán segítségével cirkórendszerrel radiátorokon keresztül biztosítja a fűtés. (a villamos energia elszámolása még a saldó rendszerű).

Elektromos hálózata fejlesztett az üzlethelyiség igényeinek is maximálisan megfelelő. A vizet 5 fúrtkút biztosítja, a szennyvíz derítőbe távozik.

Az udvarban 40 m2.es garázs, dupla műhely állattartásra alkalmas betonozott aljú óllak 100m2.es fedett szín található.

A tanyához közvetlenül kapcsolódó kertrészben 800 tő fiatal szőlőtöke, számtalan gyümölcsfa, málnabokor sor biztosít egy kis mellékes jövedelmet.

A tanyával szomszédos 3,6 hektáros terület mely szántóként van nyilvántartva, és szinte körbe öleli a tanyát, állattartásra, lovaglásra kiváló lehet.

Ha Ön, (ahogy én is) irigykedve nézi az országutak mentén gomba mód szaporodó autentikus fogadókat, lovas tanyákat, és ebben meglátja a lehetőséget akkor nézze át a fotókat az alaprajzot és a megtekintéséhez keressen elérhetőségeimen.

Üdvözlettel:

Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő

Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével

étkező, pince, villany, összkomfortos, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Barkóczi Ágota

  • +363020-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sándorfalva


Hasonló hirdetések

  • Sándorfalva Lilaakác Köz
    Sándorfalva, Csibafa Lillaakác Köz
    Sándorfalva Csibafa Lílaakác Közbe 471 nm Zártkert Villannyal fúrót kúttal tarolóval van ellátva. Hobbikertnek vagy befektetésnek Eladó. Irányár:1990000ft Érd:06303163548...
    • Telek - Sándorfalva
    1 hete, 3 napja
    1 990 000 Ft
  • Eladó Építési telek, Sándorfalva, 1580nm, 5900000 Ft
    Sándorfalva
    Szegedtől 15 km távolságra Sándorfalva Kővágó dülőben 1580m2.-es zártkertet kínálok megvásárlásra. A terület jól megközelíthető helyen buszmegállótól 1000méterre található. A bejáró útat (a Harcsa utcát ebben az évben aszfaltozták) az ingatlan utcája...
    • Telek - Sándorfalva
    1 hete, 5 napja
    5 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Sándorfalván építési telek eladó
    Sándorfalva
    Csongrád-Csanád megye Sándorfalva szélén, az Erdő soron, 451 m2-es építési telek eladó. Közművek a telek előtt találhatóak. Az ingatlan a műúttól 20 méterre, fákkal védett oldalon fekszik, szomszédságában gondozott családi házak találhatóak. Bővebb i...
    • Telek - Sándorfalva
    3 hónapja, 1 hete
    5 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Sándorfalva
    Sándorfalva külterületén eladóvá vált egy tanya, mindössze 300 m-re a műúttól. A körbekerített tanya egy 3 szobás főépülettel (105 m2 hasznos alapterületű), és egy közel mintegy 150 m2-es melléképülettel rendelkezik. Az ingatlan biztonságáról, egy mo...
    • Telek - Sándorfalva
    1 éve, 3 hónapja
    32 990 000 Ft
  • Régen frissült
    Sándorfalvi földterület eladó - Sándorfalva, Csibafaszőlők
    Sándorfalva, Csibafaszőlők
    Sándorfalva, Csibafa szőlők mellett, lokalizációját tekintve kiváló helyen, 1422 m2 alapterületű SZŐLŐ, tehermentesen eladó! Jellemzők: - 1422 m2 - 4 Ak értékű - kerülete: kb. 234 m Irányár: 3,38 MFt Amennyiben az ingatlannal kapcsolatban kérdése van...
    • Telek - Sándorfalva
    1 éve, 3 hónapja
    3 380 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Barkóczi Ágota

  • +363020-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sándorfalva