Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

AKCIÓ !!!Ahol megállt idő !!! Vidéken újrakezdőknek ! Hétvégi háznak vagy akár lakhatásra .

3 650 000 Ft
Sárbogárd
4 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4661765
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 50
Leírás
AKCIÓ !!!Ahol megállt idő !!! Vidéken újrakezdőknek ! Hétvégi háznak vagy akár lakhatásra .
AKCIÓ !!! Most 3.650.000 Ft ! !! Vissza az időben ! Vidéken újrakezdőknek és akik szeretnék érezni a régi idők hangulatát ! Hétvégi háznak vagy akár lakhatásra .
Eladó Sárbogárd – Rétszilason paraszt ház 50.5 m2 es + 19 m2 házrész korábban istálló ,6.2 m2 es nyitott terasz , nyárikonyha 15 m2 es , pince 8 m2 es – 3 m2 lejáróval , ólak bruttó 65m2 en , telek méret 1449 m2.
Az ingatlan időutazásra , kertművelőknek , állattartásra kimondottan alkalmas ! Ha már elege van a városi életből és egyszerű, nyugodt , kiegyensúlyozott vidéki életre vágyik, akkor ne habozzon, vásárolja meg e vidéki paradicsomot !!! A ház vályogból készült, az előtér téglából . Korának megfelelő állapotban van . Komolyabb felújítást nem igényel . Festés , mázolás , vakolat javítás és már költözhető is az ingatlan !
A házba egy 5.6 m2 es előszobán jutunk be . Innen nyílik a 12 m2 es konyha, balra egy 16,8 m2 es szoba jobbra egy 11,6 m2 es szoba és onnan a 4,5 m2 es fürdőszoba . A házzal egybeépítve a 19 m2 es raktár található ! Ez a helyiség lehetőséget ad a ház bővítésére !
Az udvaron a nyári konyha található bent a gyűrűs kút . Hátra felé haladva ólak , góré, füstölő, pince és a kerti Wc . A kedves kis ház új , szerető gazdára vár !
Ne hagyja ki ezt a kedvező akciós ajánlatot , mert nagyon jó lehetőséget halaszt el !!!Segítsetek a megosztásban eladásban ! Tippadónak akinek köszönhetően sikerül eladni az ingatlant 1% ot fizetek !!! Keressünk vevőt jó gazdát a háznak !!!
Lovas sport, horgászat és a vadászat kedvelőinek is kifejezetten ajánlott, a környék adottságai és meglévő lehetőségei miatt.
A környéken madárcsicsergés, friss levegő, csendes szomszédok is adottak a napi munka fáradalmainak a kipihenésére.
A település kereskedelmi-vendéglátóipari ellátottsága nagyon jó , a cukrászdától, az éttermekig, a nagykereskedelmi üzletláncoktól a háztartási üzletig, a gépjármű-kereskedéstől, a benzinkútig minden megtalálható. A város fenntartásában több oktatási-nevelési intézmény működik , óvodák, általános iskolák, gimnázium , családsegítő és gyermekjóléti szolgálat . Székesfehérvár 38 km, Dunaújváros 29 km, Budapest 97 km Balaton 40 km távolságra található. A tömegközlekedés megfelelő vonat és buszjáratok biztosítják a lakosság igényeit .

A MEGOLDÁS !!! Ingatlanközvetítés , Ingatlan befektetés ,Ingatlanvagyon értékelés , Ingatlan –Társasházkezelés , Energia Tanúsítvány , Adósságkezelés, Válságmenedzsment , Cégek közvetítése , Eseti védelem , Jogi ügyek Globál Ingatlan Consulting Kft.
Kedvező Akciós Ár : 3.650.000 Ft Elérhetőség : 06 20 552 85 81 ,
06 30 266 52 34

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sárbogárd


Hasonló hirdetések

  • Eladó 48 m2-es téglalakás Sárbogárd
    Sárbogárd
    Eladásra kínálom Sárbogárd központjában a József Attila utcában, téglaépítésű társasház 2. emeleti, 48 m2-es lakását.A lakás távfűtéses, 2 szoba összkomfortos, parkra néző ablakokkal, alacsony rezsivel rendelkezik.A szobákban parketta a többi helyisé...
    • Eladó ház, Lakás - Sárbogárd
    1 napja, 3 órája
    19 500 000 Ft
  • Sárbogárd-Kislókon felújított ékszerdoboz eladó!
    Sárbogárd
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁRI irodája eladásra kínál egy szépen felújított CSALÁDI HÁZAT Sárbogárd-Kislók csendes utcájában. Sárbogárd- Kislókon található ez a minőségi anyagokból szakemberek által teljesen felújított ékszerdoboz mely 58 m2, 2 szobás c...
    • Eladó ház, Lakás - Sárbogárd
    2 napja, 1 órája
    33 000 000 Ft
  • ELADÓ egy szépen felújított CSALÁDI HÁZ SÁRBOGÁRDON
    Sárbogárd
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁRI irodája eladásra kínál egy szépen felújított CSALÁDI HÁZAT Sárbogárd csendes utcájában. SÁRBOGÁRD NAGYON JÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZIK. Jó a közlekedés. Székesfehérvár 30, Dunaújváros 20, Budapest 80 és Siófok 40 kilomé...
    • Eladó ház, Lakás - Sárbogárd
    2 napja, 1 órája
    37 500 000 Ft
  • Eladó 108 m2-es családi ház Sárbogárd, Sárbogárd
    Sárbogárd, Sárbogárd
    Sárbogárdon családi házas övezetben, 1063 m2-es sarok telken, 108,1 m2 alapterületű, (bruttó:136,7m2-es) HÁROM szobás, családi ház, melléképületekkel eladó. A ház két ütemben épült, az első utcafronti rész a 60-as évek elején, amelyet 1978-ban szobák...
    • Eladó ház, Lakás - Sárbogárd
    1 napja, 5 órája
    20 000 000 Ft
  • Eladó ház, Sárbogárd
    Sárbogárd
    Sárbogárd központi részén kínálok eladásra egy lakhatásra és vállalkozásra egyaránt alkalmassá tehető ingatlant! A ház 100 nm, az 1900-as évek elején épült, tömött falazatú épület. Az épület megviselt állapotú, felújításra szorul, viszont rengeteg le...
    • Eladó ház, Lakás - Sárbogárd
    3 napja, 5 órája
    21 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sárbogárd