Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Coconutoil Cosmetics Bio Bronz Olaj

4 535 Ft
Siklós
2 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8006743
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Coconutoil Cosmetics Bio Bronz Olaj
Tartós barnaság és bio bőrápolás egy lépésben a bronz olaj segítségével!

Napozás közben a kizárólag organikus összetevőket tartalmazó Bronz olaj elősegíti bőröd sejtszintű barnulását, táplálja, hidratálja és megóvja a kiszáradástól. A kókuszolaj és a homoktövis olaj segítségével vitaminokat és antioxidánsokat juttathatsz be bőrödbe, elősegítve annak gyors regenerálódását. A természetes béta karotin és kakaóvaj felgyorsítja a barnulást és aranyszínű árnyalatot ad a bőrnek, így még hónapok múlva is büszkélkedhetsz a nyári színeddel!

Szoláriumozáshoz is használható, vidd fel vékony, egyenletes rétegben a bőrödre, és a barnulás kezdete előtt várj 1-2 percet míg beszívódik.

Mennyiség: 95 ml
LEÍRÁS:



A bronz olaj nem tartalmaz parabéneket, alkoholt, oxybenzont, színező és hozzáadott illatanyagokat sem, csakis 100% bio összetevők alkotják, úgy mint a kókuszolaj, kakaóvaj, sárgarépamag olaj, makadámia olaj, argán olaj, körömvirág olaj, homoktövis olaj, pongámia olaj, és természetes E-vitamin.






Ha már elégedett vagy a megszerzett bőrszínnel, akkor is folytasd nyugodtan a bronz olaj és az after sun olaj használatát, hiszen így tudod konzerválni a már elért és biztosítani a további egészséges barna bőrt. Kiegészítésként használhatod levendulás testvajunkat is, ami az apróbb sérülések, tóparti szúnyogcsípések és mezei karcolások gyors gyógyulását is elősegíti. Így aztán egy extrém kirándulás közben szerzett harci sérüléseket sem kell hónapokig hosszú nadrággal takargatni. ????






Összetevők / INCI


Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cocoa Seed Butter, Daucus Carota, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Calendula Officianalis Oil, Helientus Annuus Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Pongamia Glabra Seed Extract, Tocopherol&Squalane&Sterols (E-vitamin)








Hogyan használd?


Napozás előtt egyenletesen vidd fel bőrödre, ügyelve a szem környékének elkerülésére! A gyakorlatot ismételd meg 45 percenként vagy igény szerint. Az elbűvölő kókusz illat a kakaóvaj selymességével egészül ki, amivel nehéz betelni, de vedd figyelembe, hogy a bronz olaj nem tartalmaz fényvédőszert, így ha nem vigyázol, könnyen leéghetsz.








Neked ajánljuk, ha


Ha a bőrödet megfelelően felkészítetted a nyári üzemmódra, és tartós, egyenletesen szép barna bőr a vágyad, akkor ezt a terméket imádni fogod. Kellemes illat, könnyű használhatóság jellemzi, nem ragad, könnyen beszívódik és nem tömíti el a bőr pórusait sem. A bronz olaj összetevőit 100% bio minősített alapanyagok alkotják.





 
Miért használjunk natúrkozmetikumokat? ...

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pinkbarrel-shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siklós


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Lamore Homoktövises Vitagyümi szelet huminsavval (30g)
    Siklós
     Homoktövis Homoktövises Gyümölcsszelet Huminsavval 30 gramm-os szeletes kiszerelésben. A huminsav és a fulvosav a huminok családjába tartozó különleges tulajdonságú szerves makromolekulák, melyek biológiailag aktív formában közel 70 féle ásványi any...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    360 Ft
  • Régen frissült
    Humble Brush bambusz gyermek fogkefe ultra soft
    Siklós
    Humble Brush bambusz gyerek fogkefe a fogorvosok által elismert ultra soft bambusz fogkefe minőségi nylon sörtékkel.  A sörte nylon-6 anyagból készül, mely alacsonyabb keménységű (kíméletes a fogakhoz) és alacsonyabb vízfelvevő képességű (higiénia sz...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 6 hónapja
    1 090 Ft
  • Régen frissült
    Humble Brush bambusz fogkefe soft
    Siklós
    100% biológialiag lebomló bambusz fogkefe DuPont sörtékkel Svédországból. Környezetbarát és ugyanakkor maximálisan hatékony. 5 színben elérhető sörték nylon-6 alapanyagból mely öko lábnyoma a gyapjúéval egyenértékű. BPA mentes Igazolt VEGAN, CRUELTYF...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 6 hónapja
    1 090 Ft
  • Régen frissült
    Humble Bambusz fültisztitó pálcika 100db
    Siklós
    100%-ban biológialiag lebomló anyagokból - termesztett bambusz és tanúsított bio pamut. Természetes színezékkel színezve. Használat után szerves hulladékba vagy akár komposztba is dobható. A csomagolás újrahasznosított kartonból készült. 100% Vegan...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 6 hónapja
    620 Ft
  • Régen frissült
    VIBLANCE - Granella, Mogyorókrémes Granola
    Siklós
    Krémes mogyorókrém granola formájában. A Granella egy krémes, mégis ropogós állagú granola, amibe rengeteg törökmogyorót és étcsokoládét tettünk. Ha szereted a mogyorókrémet vagy a csokis-mogyorós ízvilágot, de mindezt bűntudatmentesen szeretnéd élve...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 6 hónapja
    2 950 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pinkbarrel-shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siklós