Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Nacomi - Argan olaj - 50 ml - pipettával

4 590 Ft
Siklós
2 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8006983
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nacomi - Argan olaj - 50 ml - pipettával

100% tiszta, hidegen sajtolt argan olaj. - Csak külsőleg! 


A luxustermékek megvásárlása helyett inkább szerezzen be egy üveg argánolajat és iktassa be napi szépségápolási rutinjába. Enyhén borsos ára mindenképpen megtérül.
Az argánolaj jótékony hatásait a nagy mennyiségben benne található A- és E-vitaminok biztosítják. Emellett rengeteg antioxidánst, linolénsavat, és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek mind remek hatással vannak a bőr és a haj egészségére.


Az argánolaj egyik legjobb hatása, hogy hidratálja bőrét. A benne található zsírsavak ugyanis könnyedén áthatolnak bőre felső rétegein, és a bőr mélyébe jutva pótolják az elvesztett nedvességet.

Ráadásul nem zsíros érzetű, nem irritáló hatású olaj, emiatt minden bőrtípusnak a tökéletes természetes hidratáló. Gyulladáscsökkentő hatásainak köszönhetően az argánolaj az olyan betegségeket is gyógyítja, mint az ekcéma és a pikkelysömör.

Fürdés vagy zuhanyzás után finoman masszírozzon bőrébe néhány csepp felmelegített argánolajat. Éjszakai hidratálókrémként is alkalmazhatja. 
Hidratáló arcmaszkot is készíthet belőle, ehhez keverjen össze néhány csepp argánolajat három evőkanálnyi joghurttal és egy evőkanál mézzel. Kenje arcára, hagyja tíz percen át hatni, majd mossa le meleg vízzel. Hetente egyszer alkalmazza.
Az argánolaj kémiai összetevői hasonlóak a bőr természetes olajtartalmához, emiatt elhitetik bőrével, hogy elegendő olajjal rendelkezik, így lassíthatja a bőr olajtermelését és felhalmozását. Argánolajjal tehát könnyedén megakadályozhatja a bőr túlzott olajosodását.
Rendszeresen alkalmazva az argánolaj halványítja a terhességi csíkokat és striákat. A benne található E-vitamin ugyanis megvédi bőre kollagénrostjait a szabadgyökök okozta károsodástól, ezáltal javítja bőre rugalmasságát és hidratáltan tartja bőrét. 

Fonoman masszírozzon néhány csepp felmelegített argánolajat az érintett bőrfelületbe.
Masszírozza 5-10 percig, hagyja hatni fél órán át, majd öblítse le langyos vízzel.
Naponta ismételje néhány hónapon át, amíg a bőrproblémák elhalványodnak.

Terhessége alatt is alkalmazhatja az olajat mellein, hasán, fenekén, vagy combjain, ezáltal megelőzheti a terhességi csíkok kialakulását.
Amennyiben ön pattanásoktól szenved, argánolajjal könnyedén megszabadulhat tőlük. Antioxidáns hatásának köszönhetően segíti a sérült bőrsejtek gyógyítását, magas linolénsav tartalma pedig csökkenti a pattanások okozta gyulladást.

Nem zsíros állagának köszönhetően hidratálja bőrét és halványítja a hegeket is.

Finoman kenjen egy kevés argánolajat a problémás bőrfelületre. Hagyja fél órán át hatni, majd kozmetikai kendővel törölje le. Naponta kétszer ismételje.
Keverjen össze azonos arányban argánolajat és teafaolajat. Kenje a problémás bőrfelületre. Hagyja tíz percig hatni, majd lagyos vízzel mossa le. Naponta kétszer alkalmazza, amíg a pattanások és azok hegei teljesen el nem tűnnek.


Az argánolajban található zsírsavak hatékonyan veszik fel a harcot a szabadgyökök ellen, és javítják a bőr rugalmasságát. Emiatt csökkenti az öregedés korai jeleinek megjelenését, mint a ráncok, a szarkalábak, a bőrhibák, és a bőr megereszkedése.

A benne található antixidánsok segítik az öregedés már látható jeleinek eltüntetését, évekkel fiatalabb külsőt ajándékozva önnek. Ráadásul védelmet is nyújt bőre számára a környezetszennyezés és az ultraibolya sugárzás okozta oxidatív károsodással szemben.

Az argánolaj öregedés elleni hatásainak kihasználása érdekében lefekvés előtt naponta masszírozzon öt percen át pár csepp argánolajat arcába és nyakába.


Az argánolaj segíti a hajhullás megszüntetését és serkenti az új hajszálak növekedését. E-vitamin és egészséges zsírsav tartalmának köszönhetően biztosítja a haj számára elengedhetetlenül fontos tápanyagokat. Ráadásul fejbőrét is tisztítja, eltünteti a korpát, és élettelivé varázsolja a fakó hajat. 

Lefekvés előtt nedvesítse be haját és oszlasson el rajta pár csepp felmelegítette argánolajat.
Masszírozza fejbőrét körkörös mozdulatokkal tíz percen át.
Hagyja egész éjszakán át hatni, majd másnap mossa meg haját.
Hetente 2-3 alkalommal ismételje meg.


Az argánolaj puhábbá és selymesebbé varázsolja haját. A benne található linolén és olén savak táplálják a hajlemezkéket, valamint fényesebbé és könnyebben kezelhetőve teszik haját.

Az argánolaj emellett megvédi haját a nap okozta károsodástól és az uszodákban található klórtól is. Ráadásul a töredezett hajvégeket is gyógyítja és megszelidíti a gubancos hajat.

Masszírozzon fejbőrébe 5-10 percen át egy kevés meleg argánolajat. Húzzon fejére zuhanysapkát, az olajat hagyja fél órán át hatni, majd mosson hajat samponnal. Heti 2-3 alkalommal ismételje.
Alkalmazza hajban hagyható balzsamként. Masszírozzon nedves hajába és fejbőrébe néhány csepp argánolajat, majd formázza haját a szokásos módon.

Megjegyzés: Ne alkalmazza naponta, mivel ilyenkor felhalmozódhat az argánolaj és nehézzé válhat annak kimosása hajából.
Az argánolaj remek gyógymód a száraz, repedező bőrre, amely főképp talpán és sarkán jellemző. Hidratáló hatása puhítja és táplálja bőrét, valamint csökkenti a felrepedt bőr okozta fájdalmat és megakadályozza a gyulladások kialakulását is.

Áztassa lábát 10-15 percig meleg, szappanos vízbe.
Dörzskő segítségével távolítsa el az elhalt hámsejteket talpáról és sarkáról.
Mossa meg lábát meleg vízzel és alaposan törölje meg.
Kenjen egy kevés argánolajat talpára és sarkára, majd masszírozza bőrébe néhány percen át.
Vegyen fel tiszta zoknit és hagyja legalább húsz percen át hatni az olajat. Lehetőség szerint hagyja egész éjszaka lábán.
Néhány napon át naponta ismételje, amíg talpai egészségesek nem lesznek és a repedések meg nem gyógyulnak.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pinkbarrel-shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siklós


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Lamore Homoktövises Vitagyümi szelet huminsavval (30g)
    Siklós
     Homoktövis Homoktövises Gyümölcsszelet Huminsavval 30 gramm-os szeletes kiszerelésben. A huminsav és a fulvosav a huminok családjába tartozó különleges tulajdonságú szerves makromolekulák, melyek biológiailag aktív formában közel 70 féle ásványi any...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 4 hónapja
    360 Ft
  • Régen frissült
    Humble Brush bambusz gyermek fogkefe ultra soft
    Siklós
    Humble Brush bambusz gyerek fogkefe a fogorvosok által elismert ultra soft bambusz fogkefe minőségi nylon sörtékkel.  A sörte nylon-6 anyagból készül, mely alacsonyabb keménységű (kíméletes a fogakhoz) és alacsonyabb vízfelvevő képességű (higiénia sz...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    1 090 Ft
  • Régen frissült
    Humble Brush bambusz fogkefe soft
    Siklós
    100% biológialiag lebomló bambusz fogkefe DuPont sörtékkel Svédországból. Környezetbarát és ugyanakkor maximálisan hatékony. 5 színben elérhető sörték nylon-6 alapanyagból mely öko lábnyoma a gyapjúéval egyenértékű. BPA mentes Igazolt VEGAN, CRUELTYF...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    1 090 Ft
  • Régen frissült
    Humble Bambusz fültisztitó pálcika 100db
    Siklós
    100%-ban biológialiag lebomló anyagokból - termesztett bambusz és tanúsított bio pamut. Természetes színezékkel színezve. Használat után szerves hulladékba vagy akár komposztba is dobható. A csomagolás újrahasznosított kartonból készült. 100% Vegan...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    620 Ft
  • Régen frissült
    VIBLANCE - Granella, Mogyorókrémes Granola
    Siklós
    Krémes mogyorókrém granola formájában. A Granella egy krémes, mégis ropogós állagú granola, amibe rengeteg törökmogyorót és étcsokoládét tettünk. Ha szereted a mogyorókrémet vagy a csokis-mogyorós ízvilágot, de mindezt bűntudatmentesen szeretnéd élve...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    2 950 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pinkbarrel-shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siklós