Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Szegfűszeg illóolaj, 10 ml

890 Ft
Siklós
2 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8007056
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szegfűszeg illóolaj → Frissítő, serkentő, fűszeres, illatos finomság
A szegfűszeg nem csak a nagyi kompótjából meg a gyümölcslevesből nem hiányozhat, meg fogsz lepődni, mennyi apró dologra jó a háztartásban és a szépségápolásban, de még az egészségvédelemben is hasznát veheted. Tudományosan elismert a szegfűszegolaj alkalmazása a száj- és garatüreg nyálkahártya-gyulladásaira, valamint fogfájás enyhítésére.
A Szegfűszeg illóolaj az illatos téli kincs
Meleg, fás, aromás illatával, télen kimondottan segítségedre lesz abban, hogy meghitt karácsonyi hangulatba kerülj.  átfagytál a hidegben, adj 3-5 cseppet a fürdővizedhez – azonnal átmelegít majd!

Varázslatosan illatos szegfűszeges aromafürdő,
adj hozzá 1 kád vízhez legfeljebb 5 csepp evőkanálnyi mézben, tejben vagy tejszínben jól elkevert Szegfűszeg illóolajat. Óvatosan a cseppszámokkal és nagyon alaposan elkel keverni a mézben vagy tejben, mert csípheti a bőrt és kipirosodhat.
A Szegfűszeg illóolaj → szájüregi fertőzések, fogfájás, fogíny problémák, rossz lehelet esetén

Herpeszre → Elpusztítja a vírusokat -a vizsgálatok szerint a szegfűszeg illóolaj gátolja a herpeszvírusok családjába tartozó, így az ajakherpeszt és az övsömört okozó fajok szaporodását. A koncentrált olaj irritálhatja a bőrt és a nyálkahártyákat, így csak vivőolajjal, például Medinatural édesmandula olajjal higítva alkalmazható (egy teáskanálnyi vivőolajba cseppents egy csepp szegfűszegolajat)


Kellemetlen szájszag ellen  → Szájvíz: 1 csepp szegfűszeg illóolajat keverj el 1 dl desztillált vízzel, majd ezzel öblögess.


Ha fáj a torkod → Torok öblögető  cseppents 1-2 csepp szegfűszeg illóolajat  fél csésze vízbe, és ezzel gargarizálj. A szegfűszeg illóolaj fájdalomcsillapító hatású, emellett pusztítja a baktériumokat.


Ha fáj a fogad  →    Nem érdemes a csodára várni, mert a bajon bizony csak a fogorvos segíthet tartósan és megnyugtatóan. Addig azonban, amíg eljutsz a rendelőbe, bevetheted elsősegélyként a szegfűszeg illóolajat. A szegfűszeg illóolaj erős érzéstelenítő hatását a természetes hatóanyagának az eugenolnak  köszönhetően a szegfűszeg illóolaj csillapítja a fogfájást és különféle fogászati problémák kiegészítő kezelésére is alkalmas. Fogfájás esetén ecsetelőként alkalmazd vagy illóolajjal átitatott vattacsomót helyezz a fájó területre, így órákra megszabadít majd a fájdalomtól.

4 csepp MediNatural szegfűszeg illóolaj
16 csepp MediNatural Sárgabarackmag bőrápoló olaj

A fenti keverékből 2-3 cseppet a fájdalmas területre kenve enyhül a fájdalom és a gyulladás. Akut helyzetben naponta többször is megismételheted → Fogfájás esetén minél hamarabb keresd fel a fogorvosodat !

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pinkbarrel-shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siklós


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Lamore Homoktövises Vitagyümi szelet huminsavval (30g)
    Siklós
     Homoktövis Homoktövises Gyümölcsszelet Huminsavval 30 gramm-os szeletes kiszerelésben. A huminsav és a fulvosav a huminok családjába tartozó különleges tulajdonságú szerves makromolekulák, melyek biológiailag aktív formában közel 70 féle ásványi any...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 4 hónapja
    360 Ft
  • Régen frissült
    Humble Brush bambusz gyermek fogkefe ultra soft
    Siklós
    Humble Brush bambusz gyerek fogkefe a fogorvosok által elismert ultra soft bambusz fogkefe minőségi nylon sörtékkel.  A sörte nylon-6 anyagból készül, mely alacsonyabb keménységű (kíméletes a fogakhoz) és alacsonyabb vízfelvevő képességű (higiénia sz...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    1 090 Ft
  • Régen frissült
    Humble Brush bambusz fogkefe soft
    Siklós
    100% biológialiag lebomló bambusz fogkefe DuPont sörtékkel Svédországból. Környezetbarát és ugyanakkor maximálisan hatékony. 5 színben elérhető sörték nylon-6 alapanyagból mely öko lábnyoma a gyapjúéval egyenértékű. BPA mentes Igazolt VEGAN, CRUELTYF...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    1 090 Ft
  • Régen frissült
    Humble Bambusz fültisztitó pálcika 100db
    Siklós
    100%-ban biológialiag lebomló anyagokból - termesztett bambusz és tanúsított bio pamut. Természetes színezékkel színezve. Használat után szerves hulladékba vagy akár komposztba is dobható. A csomagolás újrahasznosított kartonból készült. 100% Vegan...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    620 Ft
  • Régen frissült
    VIBLANCE - Granella, Mogyorókrémes Granola
    Siklós
    Krémes mogyorókrém granola formájában. A Granella egy krémes, mégis ropogós állagú granola, amibe rengeteg törökmogyorót és étcsokoládét tettünk. Ha szereted a mogyorókrémet vagy a csokis-mogyorós ízvilágot, de mindezt bűntudatmentesen szeretnéd élve...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    2 950 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pinkbarrel-shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siklós