Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Teafa illóolaj, 10 ml.

890 Ft
Siklós
2 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8007057
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mire jó a teafaolaj?
A teafaolajban található vegyi anyagok elpusztíthatják a baktériumokat és a gombát, és csökkenthetik az allergiás bőrreakciókat, csökkentve a duzzanatot vagy a gyulladást.

Az aromaterápiában illóolajokat alkalmaznak terápiás, gyógyító céllal akár aroma diffúzorok használatával is.
Teafaolaj felhasználása:

Teafaolaj hajra

A teafaolaj antimikrobiális tulajdonságai elősegítik a szőrtüszők felszabadulását és alapvető táplálékot biztosítanak a gyökerek számára.

Teafaolaj körömgombára

A tanulmányok kimutatták, hogy a teafaolaj hatása önmagában vagy más ágensekkel kombinálva hatékonyan képes kiküszöbölni a gombás fertőzéseket.

Teafaolaj arcra, pattanásra, bőrproblémákra

A teafaolajnak végtelen számú felhasználása és előnye van a bőr számára, ezért egyre népszerűbb alkotóelemévé vált számos bőrkrém, körömtermék, masszázsolaj, arcmosó és még hajtermék esetében is.

Az olajban levő terpének segítenek elpusztítani a Propionibacterium acnes-t vagy a P. acnes-t, amelyek akne gyulladást okozhatnak.A teafa illóolajnak antibakteriális, gombaellenes és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, valamint erős csíraölő hatású, amely nagyon hatékonnyá teszi az ekcéma és dermatitisz által jellemzett bosszantó bőrbetegségek kezelésében.
A teafaolaj használata ekcéma és az atópiás dermatitis kezelésére:

Keverjünk össze 2-3 csepp teafaolajat egy teáskanál kókuszdió-olajjal, és napi 1-2 alkalommal vigyük fel a bőrre.
Nagyobb területeken alkalmazva adjunk hozzá 15-20 cseppet 1 csésze meleg vízhez. Áztassunk be egy vattapamacsot a keverékbe, és óvatosan tegyük rá az irritált területre.

A teafaolaj enyhíti a bárányhimlővel kapcsolatos bizsergést, viszketést és fájdalmat, csökkentve a hegesedés lehetőségét. A teafaolaj antivirális, gyulladásgátló és fertőtlenítő tulajdonságairól ismert, és hatékonyan enyhíti a vírus által okozott gyulladást és viszketést.
A teafaolaj használata a bárányhimlő kezelésére:

Óvatosan tisztítsuk meg az érintett területet. 1-3 cseppet vigyünk fel közvetlenül a kiütésre, és hagyjuk, hogy néhány percig behatoljon és fedjük le vattával. Naponta legfeljebb ötször alkalmazzuk.
Nagyobb területeken adjunk hozzá 15-20 cseppet 1 csésze meleg vízhez. Áztassunk be egy puha mosókendőt a keverékben, és óvatosan tegyük rá a kiütésekre jól eltakarva az irritált területet. Tartsuk rajt addig, amíg teljesen lehűl, és szükség esetén ismételjük meg a folyamatot.
Adjunk hozzá 20-30 cseppet meleg fürdővizünkbe, hogy jól átitassuk a testünk nagyobb kiütéseit.

Mint mindig, mielőtt bármilyen kezelési módot elkezdene illóolajok felhasználásával, kérdezze meg orvosát, vagy aromaterapeutáját. Az olajok használata nagyon erősítő és hatékony lehet különféle betegségek kezelésében.

Természetes dezodor a teafaolajból

Fertőtlenítő, gomba- és baktériumölő tulajdonsága miatt kiváló vegyszermentes dezodor készíthető a teafa olajból.
Hogyan használjuk a teafaolajat a tisztításhoz:
1. Többcélú tisztítószer:
Melegíts 1 csésze forró vizet, és adj hozzá 1/4 csésze ecetet és 5-8 csepp teafaolajat. Használd univerzális tisztítószerként az asztallapokra és a konyhai mosogatókra.
2. Légfrissítő:
Gyógynövényes aromájának köszönhetően a teafaolaj jól keveredik erős olajokkal, mint például borsmenta és eukaliptusz olajjal. Egyszerűen adj hozzá néhány csepp teafaolajat és borsmenta illóolajat az aroma diffúzorhoz, és kapsz egy üdítő légfrissítőt, amely remek illatú.
3. Mosdótisztító:
Adj hozzá 1 teáskanál teafaolajat a mosási ciklusban lévő ruhaneműhöz. Az olaj elpusztítja a baktériumokat és megakadályozza a gomba szaporodását, védve a fertőzéseket. Nagyszerű használható szennyezett ruhákhoz és fürdőruhákhoz.

További hasznos takarítási tippekért katt ide!
Teafaolaj penész ellen

Diffúzorral - A diffúzor segítségével a levegőben lévő teafaolaj diffundálásával elősegíthető a penészgomba és a káros baktériumok elpusztítása, és megakadályozható a penész növekedése és terjedése.
Házi spray - Egy üres spray palackhoz adjunk hozzá 2 csésze vizet és 2 teáskanál teafaolajat. Jól rázzuk össze. Szórd be a penészes területeket, és hagyd rajta néhány percig, mielőtt letörölnéd. Minden használat előtt alaposan fel kell rázni a készítményt. Ezt a spray alkalmas zuhanyfüggönyök, WC és egyéb eszközök, például mosogatógép és mosógép tisztításához is.

Megjegyzés: A teafaolaj belsőleg alkalmazva mérgező, ezért vigyázzunk, hogy ne nyeljük be a folyadékot!

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pinkbarrel-shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siklós


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Lamore Homoktövises Vitagyümi szelet huminsavval (30g)
    Siklós
     Homoktövis Homoktövises Gyümölcsszelet Huminsavval 30 gramm-os szeletes kiszerelésben. A huminsav és a fulvosav a huminok családjába tartozó különleges tulajdonságú szerves makromolekulák, melyek biológiailag aktív formában közel 70 féle ásványi any...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 4 hónapja
    360 Ft
  • Régen frissült
    Humble Brush bambusz gyermek fogkefe ultra soft
    Siklós
    Humble Brush bambusz gyerek fogkefe a fogorvosok által elismert ultra soft bambusz fogkefe minőségi nylon sörtékkel.  A sörte nylon-6 anyagból készül, mely alacsonyabb keménységű (kíméletes a fogakhoz) és alacsonyabb vízfelvevő képességű (higiénia sz...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    1 090 Ft
  • Régen frissült
    Humble Brush bambusz fogkefe soft
    Siklós
    100% biológialiag lebomló bambusz fogkefe DuPont sörtékkel Svédországból. Környezetbarát és ugyanakkor maximálisan hatékony. 5 színben elérhető sörték nylon-6 alapanyagból mely öko lábnyoma a gyapjúéval egyenértékű. BPA mentes Igazolt VEGAN, CRUELTYF...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    1 090 Ft
  • Régen frissült
    Humble Bambusz fültisztitó pálcika 100db
    Siklós
    100%-ban biológialiag lebomló anyagokból - termesztett bambusz és tanúsított bio pamut. Természetes színezékkel színezve. Használat után szerves hulladékba vagy akár komposztba is dobható. A csomagolás újrahasznosított kartonból készült. 100% Vegan...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    620 Ft
  • Régen frissült
    VIBLANCE - Granella, Mogyorókrémes Granola
    Siklós
    Krémes mogyorókrém granola formájában. A Granella egy krémes, mégis ropogós állagú granola, amibe rengeteg törökmogyorót és étcsokoládét tettünk. Ha szereted a mogyorókrémet vagy a csokis-mogyorós ízvilágot, de mindezt bűntudatmentesen szeretnéd élve...
    • Egészség, Szépség - Siklós
    2 éve, 5 hónapja
    2 950 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pinkbarrel-shop

  • +3630-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siklós