Ezt a hirdetést archiválták.

Google Pixel 8 5G 128GB 8GB RAM Dual fekete BONTOTT

Siófok
1 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Xiaomi Poco F4 5G 128GB 6GB RAM Dual zöld BONTOTT
    Siófok
    A POCO F4 kb. 130 000 Ft-os kezdőárral érkezett és ezért jár 120Hz AMOLED kijelző, erős processzor, akár 8GB RAM, optikai képstabilizátor, wifi 6, sztereó hangszórók, stb. Vagyis minden tekintetben egész jó készülékről van szó, ami drágának nem mondh...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    2 hete, 2 napja
    88 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12490509
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bámulatos 120 Hz-es OLED kijelző kompaktabb csomagolásban



Ezt a kijelzőt egyszerűen imádni fogod! A Google Pixel 8 telefon remekül fekszik a kézben a kontúros éleknek és a Pixel 7-nél kisebb méretének köszönhetően. 6,2 hüvelykes Actua OLED kijelzője akár 2000 nites fényerővel rendelkezik, amely 120 Hz-en hihetetlen látványt nyújt. A nagy kontraszt és a 2 400 x 1 080 pixeles felbontás kiválóan alkalmas mindennapi használatra, valamint játékhoz és filmnézéshez. Természetesen az Always-on funkció akkor is megjeleníti az értesítéseket, ha a telefon le van zárva. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy közvetlenül a kijelzőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó is van, magát a kijelzőt pedig a karcálló Gorilla Glass Victus réteg védi a karcolásoktól.


Örökítsd meg életed pillanatait tökéletes minőségben a Google Pixel 8 telefonnal



Míg más telefonoknál több objektívből álló hatalmas szigetekre van szükség, a Google Pixel 8 mindössze kettőt használ. Ennek ellenére semmi sem akadályozza meg abban, hogy gyönyörű képeket készítsen. A Pixel 8 egy 50Mpx-es fő kamerát kapott f/1.7 rekeszértékkel és egy 12Mpx-es kiegészítő nagylátószögű érzékelőt126°-os látószöggel és f/2.2 rekeszértékkel. A telefon akár 4K felbontású videók készítését is támogatja 60 fps sebességgel, a maximális képkockasebesség 240 fps a klasszikus Full HD felbontásnál érhető el. A Google Pixel 8 okostelefon szelfikamerája 10,5Mpx felbontású, és olyan funkciókat támogat, mint az automatikus HDR és a Full HD videofelvétel.


A telefon kiváló képalkotást tesz lehetővé



A Google Pixel 8 igazi bajnok, ha a fényképezésről van szó. Rendelkezik például fejlett videostabilizálással, éjszakai színosztályozással, éjszakai videofelvétellel, pontos arcárnyalatok rögzítésével, a háttérben lévő tárgyak törlésével (videókban és hangfelvételekben), valamint éjszakai égbolt rögzítésével.


AI segít a szerkesztésben



A funkció, amikor egy kihívásokkal teli jelenetről több emberrel több fotót készíthetsz a Google Pixel 8 telefonnal, egyszerűen fantasztikus. Ezután pedig kiválaszthatod a legjobb arckifejezéseket az egyes személyekhez, és így tökéletes fotót készíthetsz. Mindez a fejlett mesterséges intelligencia integrációnak és a nagy teljesítményű Google Tensor 3 chipnek köszönhetően lehetséges.


Google Pixel 8 Google Tensor G3 chippel



A Pixel 8-at a Google egyedi 4 nm-es Tensor G3 lapkakészlete hajtja, amelyhez a Titan M2 biztonsági chip és a Mali-G715 grafikus chip társul. Ez egy 9 magos chip, amelynek neurális egysége 10x nagyobb teljesítményű, mint a Pixel 6-ban található első generációs Tensor chip.


Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Android rendszer



A Google Pixel 8 telefon operációs rendszere az Android 14. A rendszer kibővítette a zárolási képernyő testreszabási lehetőségeit, és a felhasználók már előre elkészített sablonok közül választhatnak egyedi betűtípusokkal, widgetekkel, színekkel stb. A zárolt képernyő kihasználhatja a mesterséges intelligencia képességeit is, amelyek például az időjárás alapján változtatják a hátteret. Az új háttérkép-generátor mesterséges intelligenciát is használ. A Google 7 évig tartó prémium biztonsági frissítéseket is kínál az új Pixel 8-hoz.


A Google Pixel 8 lehetővé teszi a fizetést NFC-vel



A Google Pixel 8 okostelefon az NFC támogatást is tartalmazza. Ez lehetővé teszi a kompatibilis eszközök gyorsabb párosítását, vagy mobilfizetés segítségével vásárolhatsz.


Google VPN



A Google a biztonságra, a felhasználói adatok védelmére és a magánélet védelmére összpontosít. Ezért a Google Pixel 8 telefon a Google One csomag részeként képes VPN-szolgáltatásokat használni. Amikor csatlakozol egy VPN-hez, minden online adatátvitel egy erősen titkosított alagúton keresztül történik. Ezt a VPN-alagutat a Google üzemelteti biztonságos szervereken világszerte.


A Google Pixel 8-cal mindig naprakész és biztonságos rendszerrel rendelkezhetsz



Ha olyan okostelefont keresel, amely igazán hosszú ideig bírja, akkor ne is menj tovább. Az, hogy a Pixel 8 a gyárból a teljesen új Android 14-gyel érkezik, teljesen egyértelmű. A rekord hosszúságú, 7 évig tartó teljes körű szoftvertámogatás azonban egyedülálló a piacon. A Pixel készülékek jellemzője az ún. Feature Drops, azaz a masszív funkciófrissítések. Ezek évente többször is elérhetőek, és olyan területeken tartalmaznak fejlesztéseket, mint a biztonság, a kamera és még sok más. Például automatikusan frissítéseket kaphatsz kedvenc funkcióihoz - például a Night Sight, a Call Assistant, a Magic Eraser és a Recoder -, amelyekhez nem kell új telefont vásárolnod.

Elhelyezkedés
Siófok

 
Elhelyezkedés
Siófok