Honor Pad 9 256GB 8GB RAM szürke

126 790 Ft
Siófok
1 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12324099
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyönyörű 12,1"-es HONOR Pad 9 Wi-Fi tablet



Kényeztesd magad a jól felszerelt HONOR Pad 9 tablettel, amely stílusos formatervezéssel, izgalmas teljesítménnyel, kiváló minőségű kamerával a videohívásokhoz és kiváló 12,1"-es kijelzővel rendelkezik. Kiválóan alkalmas filmnézésre, e-könyvek olvasására, fényképek megtekintésére vagy webböngészésre.


Szuper 2.5K kijelző szemvédelemmel



Mivel a kijelző minden tablet központi eleme, a HONOR Pad 9 prémium kategóriás, 12,1"-es képátlóval és 2560 × 1600 pixeles felbontással lett ellátva. A kép élességét fokozó technológiával adaptívan képes beállítani a kép dinamikatartományát, hogy a sötét területek jól láthatóak legyenek, és segít helyreállítani a finom színeket. A kép minden egyes kockája életre kel. A gyakorlatban értékelni fogod az osztott képernyő funkciót is, amellyel egyszerre több alkalmazást is nyithatsz meg egy képernyőn.


Nagyszerű mobilitás a nagy átló ellenére is



A HONOR Pad 9 tabletet abszolút nagyszerű használni! Hatalmas képátlója ellenére mindössze 555 grammot nyom. A teljesen fémből készült kialakítás és a szimmetrikus hátlap az egész készüléket a felső ligába emeli.


Tökéletes hangélmény



A nyolc hangsugárzóból álló térhatású elrendezés, két hangszóróval az alján, lenyűgöző hangélményt biztosít. A HONOR kétirányú hangjavító technológiájával a háttérzaj elnyomása és a hangjavítás hatékonyan kombinálható. A HONOR Pad 9 tablet segítségével úgy érezheted, mintha fizikailag is jelen lennél a képernyőn megjelenő konferencián vagy előadáson.


A HONOR tablet teljesítménye lenyűgöző



A Snapdragon 6 Gen 1 lapkakészletnek köszönhetően a HONOR Pad 9 tablet elegendő a mindennapi használathoz, tökéletesen zökkenőmentes a jegyzeteléshez, rajzoláshoz, játékhoz és videolejátszáshoz.


A HONOR Pad 9 tablet nagy memóriával rendelkezik



Rengeteg médiafájlt, játékot és egyéb alkalmazást tölthetsz a HONOR Pad 9 tabletedre. A 256 GB-os belső memória mellett microSD kártyahelyet is tartalmaz.


MagicOS



A MagicOS operációs rendszer egyszerű, de felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít.


HONOR eszközök csatlakoztatása



Ha egynél több HONOR készüléket használsz, értékelni fogod a funkciók tökéletes integrációját. Például egy bejövő hívást közvetlenül a tabletedről kezelhetsz. Hasonlóképpen, megoszthatod a mobiladathoz való hozzáférést, hogy tableted Wi-Fi nélkül is online maradjon.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok