Huawei Watch GT 4 41mm fehér

81 690 Ft
Siófok
1 napja, 11 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12010357
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Leírás:



A(z) HUAWEI okosóra kompatibilis az iOS rendszerrel

Időkijelzés: kombinált

Olyan átlagos órafunkciókkal is dicsekszik, mint a(z) ébresztőóra, dátum, naptár és stopper

A(z) HUAWEI által gyártott okosóra sportfunkciói: tevékenység észlelése, intervallum edzés, lépésszámláló, diéta alkalmazás támogatása, sebesség, tempo, pulzusfrekvencia, pulzus zónák, a test regenerálódásának szintje, virtuális tréner, kalóriaszámítás, távolságok, útvonalrögzítés és magasságmérő



A(z) Huawei Watch GT 4 41mm Gold Milanese Strap okosórába egyszerű beleszeretni



A(z) Huawei Watch GT 4 41mm Gold Milanese Strap párosítható iOS és Android GMS-el rendszeren futó készülékekkel, mégpedig Bluetooth használatával. Az alvásmonitor funkció figyelemmel kíséri a mély alvás és az éjszakai ébrenlét idejét, illetve segít a jobb alvási szokások kialakításában, hogy elegendő energiád legyen a nap folyamán. A zenelejátszó lehetővé teszi a következő zeneszám kiválasztását anélkül, hogy elő kéne húznod a mobilodat. Az akkumulátor üzemideje 120 óra. Így garantáltan nem fog pont akkor lemerülni, amikor a legjobban szükséged lesz rá .



Ez a(z) okosóra mozgásra ösztönöz



A(z) Huawei Watch GT 4 41mm Gold Milanese Strap nyomon követi a teljesítményedet olyan sportoknál, mint a(z) tollaslabda, futás, kerékpározás, fitnesz, séta, jóga, mászás, síelés, outdoor, úszás, tenis, triatlon, túrázás és evezés. A pulzusmérő funkció garantálja, hogy a zsírégetésre leginkább alkalmas pulzusszámon mozogj és gyorsabban fogyj. A kiegyensúlyozott étkezés elérésében úgyszintén támogat az elégetett kalóriák számlálásával. Az integrált lépésszámláló funkció szüntelenül méri a mozgást és érdekes statisztikákat készít. Amikor futsz, hasznosnak fogod tartani a sebesség, a tempó és a megtett távolság mérését. Az okos karóra a térképen is megmutatja a lefutott útvonalat. Mi több, a véroxigénszintet is méri.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Siófok
    Magyar nyelvű menü Minden gyári tartozékával Teljeskörű garancia***...
    • Ékszer, Óra - Siófok
    1 napja, 11 órája
    84 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok