Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

PÁRKAPCSOLATI GONDOK-, KÉRDÉSEK MEGOLDÁSA ONLINE

Siófok
1 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3976228
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Horoszkóp, Tarot
Leírás
Horoszkópotok összevetésével meg tudjuk nézni a problémákat, vagy egyszerűen azt, hogy mennyire passzoltok össze. ki miben segíti vagy gátolja a másik életét, számíthat-e komolyabb és hosszú távú kapcsolatra a másikkal.
Megnézzük mikor várhatsz komolyabb kapcsolatot az életedben, hol találod, milyen lenne az optimális ember aki hozzád passzolna, de ehhez téged is ki kell, hogy elemezzelek az önismeretedhez, így megérted miért passzol hozzád olyan ember, amilyet leír a képleted.
 
Transz- technikával megnézheted voltatok-e már együtt előző életetekben, milyen státuszban, miért kellett újra találkoznotok, hogy alakul a kapcsolatotok, mit érez irántad, stb.
Meglévő kapcsolatodban is megtaláljuk a probléma gyökerét ha van, és oldhatjuk azzal, hogy a párod szemszögéből is rápillanthatsz az életetekre.
Az erős kötődést ami miatt esetleg egy embertől nem tudsz szabadulni és fájdalmat okoz ez neked, szinten fel tudjuk ezzel a módszerrel is oldani.
 
Kártyával Sorskirakással vagy kérdezz- felelekkel megnézhetjük hogyan alakultok a jövőben, stb.
 
LEHETŐSÉG VAN A 3- FÉLE MÓDSZERT EGYSZERRE IGÉNYBE VENNI.
 
Asztrológia, Lélekgyógyászat transz- technikával, Reinkarnációs utaztatás, Karma oldás, Szellemek átsegítése, Sorselemzés, Kártyajóslás stb. Siófokon, Szegeden vagy online
 
Munkadíjak és egyéb infók privát üzenetben itt:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009667062854

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ams Ágnes

  • 70 200-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ams Ágnes

  • 70 200-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok