Realme Pad 10.4 32GB szürke - realme

45 090 Ft
Siófok
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10277409
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Könnyű kézbe venni és könnyen nézegetni.



A realme Pad azért született, hogy útközben is tudj fantáziálni és játszani. Varratmentes fém külseje karcsú és pehelykönnyű marad a valódi hordozhatóság érdekében. Csúsztasd be könnyedén egy táskába, tartsd órákon át fáradtság nélkül, és gyönyörködj a karcsú minimalista megjelenésében.



Hozza az egész világot a szemed elé.



A borotva-vékony keretével és széles, 10,4 hüvelykes WUXGA+ kijelzőjével a realme Pad a játékokat és a filmeket magával ragadó és élénk élménnyé varázsolja.



Ráadásul a 2000 × 1200-as felbontás minden részletet életre kelt.



Hosszabb ideig élvezheti a szórakozást.



A 7100 mAh kapacitású akkumulátor minden várakozást felülmúló energiát biztosít - ez 65 nap készenléti időre vagy 12 óra folyamatos videónézésre elegendő.



A 18 W-os gyorstöltéssel pedig a Pad rövid idő alatt feltöltődik.



Vegyed körül magát kristálytiszta hangzással.



Hagyd ki a mozijegyeket, és élvezd a realme Pad kristálytiszta térhatású hangzását, amely négy hangszóróból szól, intelligens PA-val az erőteljes basszusért. Az Adaptive Surround Soundnak köszönhetően a legjobb sztereó hangzást kapod, akárhogy is tartod.



Emeld a játékodat a következő szintre.



A realme Pad okta-core Helio G80 processzora akár 2,0 GHz-es órajelet is elér. A CPU 35%-kal, a Mali G52 950 MHz-es GPU pedig 20%-kal múlja felül az előző generációt. Az eredmény ragyogó képminőség és stabilabb képkockasebesség a kivételes játékélmény érdekében.



Tökéletes beállítás a videohívásokhoz.



Az előlapi HD kamera kettős mikrofonos zajszűréssel tökéletes választás online oktatáshoz, videohívásokhoz és konferenciákhoz.



Egy simább módja a szórakozásnak.



A realme UI for Pad kifejezetten a szórakoztatásra lett tervezve, áramvonalas megjelenéssel és zökkenőmentes működéssel, ami egyedülálló élményt nyújt.



Dupla ablakok, dupla hatékonyság.



A többablakos mód két alkalmazás egyidejű futtatását teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy könnyedén végezhetsz több feladatot, egyszerre böngészhetsz az interneten és cseveghetsz a barátaiddal.



Tartsd frissen a szemed.



Az olvasási mód a könyv lapjainak textúráját szimulálja. A Sötét üzemmód éjszaka is kényelmesen tartja a szemet. Az Éjszakai üzemmód védi a szemed, mivel a fényerő 2 nitre csökken, amikor a világítás le van kapcsolva. A Napfény mód pedig biztosítja, hogy a szabadban is jól láthasd a képernyőt. Mindennek tetejébe a szem megerőltetésének csökkentése érdekében Eye Comfort Mode (Szemkényelmi mód) is rendelkezésre áll.



Tökéletes a családtagok számára.



A többfelhasználós üzemmódot a sok család számára tervezték, akik megosztják a táblagépet. Külön rendszereket tartalmaz a gyermekek és a felnőttek számára, így biztosítva a biztonságot és a magánéletet.



A gyerekek számára tervezve.



Mivel a realme komolyan veszi az egészséges gyermekkori fejlődést, a Google Kids Space-t közvetlenül a rendszerbe integráltuk, amely egy sor, a gyermekek számára alkalmas alkalmazást, videót és könyvet kínál. A Kids Space felülete színes, aranyos és könnyen kezelhető, a szülők pedig beállíthatják a képernyőhasználati korlátot, és kiválaszthatják, hogy gyermekeik milyen alkalmazásokat használhatnak.



Kapcsolódjon a jövőhöz.



Jelszó beírása helyett a realme Band/Watch segítségével azonnal feloldhatod a realme Pad-ot. A Nearby Share lehetővé teszi, hogy telefonod és táblagéped azonnal megossza a fájlokat és képeket, a Open-up Auto Connection pedig automatikusan csatlakoztatja fülhallgatóidat a Padhez, ha azok a közelben vannak. Ráadásul a képernyőre vetítés funkcióval a Padről a tévére vetíthetsz tartalmakat, például varázslatosan felnagyíthatod a Padet!



Minőség, amely minden teszten átmegy.



Minden realme Pad szigorú tesztelésen megy keresztül, mielőtt hozzád kerül - mert tudjuk, hogy olyan fejlett termékeket érdemel, amelyekre számíthatsz.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Siófok
    Kártyafüggetlen Magyar nyelvű menü Minden gyári tartozékával Teljeskörű garancia***...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 3 órája
    69 190 Ft
  • Siófok
    Kártyafüggetlen Magyar nyelvű menü Minden gyári tartozékával Teljeskörű garancia***...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 3 órája
    69 190 Ft
  • Xiaomi Poco C65 256GB 8GB RAM Dual lila BONTOTT
    Siófok
    A KÉSZÜLÉK DOBOZA BONTOTT, SÉRÜLÉSMENTES! Kártyafüggetlen Magyar nyelvű menü Minden gyári tartozékával Teljeskörű garancia***...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 3 órája
    40 000 Ft
  • Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB 8GB RAM Dual lila BONTOTT
    Siófok
    A KÉSZÜLÉK DOBOZA BONTOTT, SÉRÜLÉSMENTES! Kártyafüggetlen Magyar nyelvű menü Minden gyári tartozékával (A töltőfej nem gyári tartozék) Teljeskörű garancia***...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 3 órája
    172 000 Ft
  • Siófok
    Kártyafüggetlen Magyar nyelvű menü Minden gyári tartozékával (A töltőfej nem gyári tartozék) Teljeskörű garancia***...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 3 órája
    385 590 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok