Samsung Galaxy A34 5G 128GB 6GB RAM Dual (A346) Lime zöld

99 890 Ft
Siófok
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10555899
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Galaxy A34 5G IP67 besorolású. Laboratóriumi tesztelési feltételek alapján legfeljebb 1 méteres édesvízbe való 30 perces vízbe merítés esetén. Nem ajánlott strandon vagy medencében használni. Az eszköz víz- és porállósága nem végleges, idővel csökkenhet.**A színek elérhetősége országtól, régiótól vagy szolgáltatótól függően eltérő lehet.



Sima és jól látható még napfényben is



A Galaxy A34 5G 1000 nit fényerejű Super AMOLED kijelzője tiszta látványt biztosít még a szabadban is. A selymesen sima megtekintéshez a 6.6 hüvelykes lenyűgöző kijelzőn az akár 120 Hz-es frissítési gyakoriság életet lehel a tartalmaidba.



*A képek illusztrációk.**1000 nit HBM-nél (nagy fényerejű mód).***Átlósan mérve a képernyő mérete a teljes téglalapban 6,6 hüvelyk, a lekerekített sarkok miatt pedig 6,4 hüvelyk. A lekerekített sarkok és a kamera kivágás miatt a tényleges nézhető terület kisebb.


Egyszerűen elegáns



A letisztult vonalakkal és üveges felülettel keretezett Galaxy A34 5G divatos, de időtlen színekben kapható, beleértve az Király Lime, Király Ezüst, Király Lila és Király Grafit színeket.

 




Több kamera. Megnövekedett tökéletesség.



*OIS: Optikai képstabilizátor.



A pillanataid életre kelnek



A Galaxy A34 5G még sötétben is élénk színekkel rögzíti a legszebb pillanatokat, és az automatikus keretezés funkcióval úgy állítja be a keretet, hogy a csoport tökéletesen fókuszban legyen.



Alakítsd át a jót királlyá!



Tökéletesítsd a felvételeid a Photo Remaster segítségével. Csökkentsd az elmosódást és a zajt, miközben növeled a fényképek felbontását egy intuitív, mesterséges intelligencia által hajtott eszközzel.

 


Tartsd meg csak azt, ami tetszik!



Nem kell várni a tökéletes felvételre. Készítsd el a fényképet, és töröld ki a nem kívánt tárgyakat, árnyékokat, tükröződéseket és egyebeket a Tárgyeltávolító segítségével.



 


Készítsd el egy pillanat alatt!



A nyolcmagos processzor által hajtott és 5G-s hálózattal rendelkező Galaxy A34 5G a csúcsteljesítményre inspirál akár munka, akár játék közben.Legyen elegendő kapacitásod a 6/8 GB-os memória és a 128/256 GB-os tárhely, valamint az akár 1 TB-os microSD-kártya támogatása révén.



*Optimális csatlakozást igényel. A hálózat elérhetősége és tényleges sebessége országtól, régiótól, hálózati szolgáltatótól és felhasználói környezettől függően eltérő lehet.** A memória/tárhely opciók és elérhetőségük országonként, régiónként vagy szolgáltatónként eltérőek lehetnek. A ténylegesen elérhető tárhely mérete az előre telepített szoftvertől függően eltérő lehet.***A MicroSD-kártya külön vásárolható meg.


Bírd több mint 2 napig!



Az 5000 mAh-s (tipikus) akkumulátorral a Galaxy A34 5G hosszabb ideig üzemel, miközben optimalizálja az akkumulátor élettartamát a telefonhasználat alapján az Adaptive Battery segítségével.



* Harmadik fél laboratóriumi körülményei között tesztelt tipikus érték. A tipikus érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátor-minták közötti eltérést az akkumulátor kapacitásában. A névleges (minimális) kapacitás 4905 mAh.**Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használt funkcióktól és alkalmazásoktól, a hívások és üzenetek gyakoriságától, a töltések számától és sok más tényezőtől függ. A Strategy Analytics által összeállított átlagos használati profilhoz viszonyítva. Függetlenül értékelte a Strategy Analytics 2023.01.19-01.30 között az Egyesült Királyságban az SM-A346 kiadás előtti verzióival, alapértelmezett beállításokkal 5G Sub6 hálózatokon, LTE és Wi-Fi használatával.




Érezd a tapintható különbséget!



A pontosságban és visszajelzésben megnövelt Galaxy A34 5G továbbfejlesztett haptic élménye teljesen új telefonozási élményt nyújt.



* A kép illusztráció.


Tartósság a vad kalandokhoz



Az IP67-es por- és vízállósági besorolásával a Galaxy A34 5G ellenálló, tartja veled a lépést a kalandokban.



*A Galaxy A34 5G IP67 besorolású. Laboratóriumi tesztelési feltételek alapján legfeljebb 1 méteres édesvízbe való 30 perces vízbe merítés esetén. Nem ajánlott strandon vagy medencében használni. Az eszköz víz- és porállósága nem végleges, idővel csökkenhet.**A színek elérhetősége országtól, régiótól vagy szolgáltatótól függően eltérő lehet.


Vedd körül magad a hanggal!



Galaxy A34 5G a Dolby Atmos fejlett,magával ragadó hangzása révén a a zeneszámaidat, a hívásaidat és a videótartalmaidat tiszta hangélménnyé varázsolja.


Innentől gondoskodunk rólad



A készüléked a partnered. 4 generációs operációs rendszer-frissítéssel és 5 éves biztonsági karbantartással biztosítva van, hogy a Galaxy A34 5G készülékkel kapcsolatos élményed idővel csak egyre jobb lesz.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Samsung Galaxy A34 5G 128GB 6GB RAM Dual (A346) - Lime zöld
    Siófok
    *A Galaxy A34 5G IP67 besorolású. Laboratóriumi tesztelési feltételek alapján legfeljebb 1 méteres édesvízbe való 30 perces vízbe merítés esetén. Nem ajánlott strandon vagy medencében használni. Az eszköz víz- és porállósága nem végleges, idővel csök...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 6 órája
    95 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok