Xiaomi 14 Ultra 5G 512GB 16GB RAM Dual fekete

432 490 Ft
Siófok
1 napja, 15 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12362679
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Legendás dizájn

Csúcskategóriás képalkotás



Kameraszerű kialakítás

Kör alakú lencsekialakítás

Erőteljes képalkotási képesség



Sziklaszilárd, dupla megbízhatóság



A Xiaomi 14 Ultra vadonatúj 6M42-es nagyszilárdságú alumíniumvázzal, Xiaomi Shield Glass üveggel és új generációs Xiaomi nano-technológiás vegán bőrrel rendelkezik. A hármas védelem biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.



Nagy szilárdságú alumínium keret



A Xiaomi 14 Ultra egy vadonatúj 6M42 integrált, nagyszilárdságú alumínium keret anyagából készült, a fémkeret a test hátuljára is kiterjed, megduplázva a merevséget a Xiaomi 13 Pro-hoz képest. A megbízható test biztosítja a gondtalan használatot.



Xiaomi Shield Glass

Fényes és tiszta, szilárd és kopásálló



A Xiaomi 14 Ultra képernyő üveglapja Xiaomi Shield Glassból készült. Ez az üveg teljesen új anyagokat tartalmaz, magas hőmérsékletű szinterezéssel egymásba illeszkedő szerkezetet alkotva. Miközben megőrzi az átlátszóságot, szilárdságban felülmúlja a hagyományos üvegeket, és 10x jobb ütésállósággal büszkélkedhet*. Ez biztosítja, hogy a képernyőüveg tiszta, átlátszó, erőteljes és kopásálló maradjon, így biztosítva az állandó biztonságérzetet.



Új Xiaomi nano-tech vegán bőr

Kopásálló, szennyeződésálló és még tartósabb



A Xiaomi 14 Ultra a legújabb generációs nano-tech vegán bőrrel rendelkezik, amely olyan tulajdonságokkal büszkélkedhet, mint a foltállóság, az antibakteriális tulajdonságok és a környezetbarátság. Emellett egy újonnan kifejlesztett, rendkívül kopásálló formulát tartalmaz, amely növeli az elágazó reaktív funkciós csoportok sűrűségét. Ez fokozza az intermolekuláris térhálósodást és az egymásba kapcsolódó szerkezetet, ami szorosabb, erőteljesebb általános szerkezetet és jobb kopásállóságot eredményez.



Két klasszikus szín

Az elegancia öröksége



Tiszteleg a százéves klasszikus LEICA M10-P előtt, miközben gördülékenyen integrálódik a modern művészettel, hogy egy gyönyörű remekművet alkosson.



Xiaomi és Leica

Közösen kifejlesztett új generációs optikai lencse



A Xiaomi 14 Ultra Leica Summilux optikai lencse nagy rekesznyílással és kiváló optikai teljesítménnyel rendelkezik. Nemcsak gyönyörű részleteket rögzít gyenge fényviszonyok között, hanem kiemelkedő színvisszaadást, kontrasztot és felbontást is biztosít.



36%-kal megnövelt fényfelvétel*

Ragyogó fényképek készítése még sötét környezetben is



A megnövelt fényfelvétel lehetővé teszi, hogy a fényképező még bonyolultabb részleteket rögzítsen, és csökkentse a képzajt gyenge fényviszonyok között, így hihetetlenül tiszta éjszakai képeket készíthet.



*A megnövelt fényfelvétel a Xiaomi 13 Ultra fényképezőjéhez képest.



Minden egyes felvétel mestermű

Optikai minőségű bokeh hatás



A nagy rekesznyílás hitelesebb optikai elmosódást biztosít, lenyűgöző mélységgel örökíti meg a témákat, és minden képből kihozza a narratívát. A megnövelt zársebességnek köszönhetően a fényképező kevesebb idő alatt éri el ugyanazt a képi fényerőt, így a pillanatképek mesterművekké válnak.



ƒ/1,63 Nagy rekesznyílás

Természetesebb mélységélesség bokeh hatás



Örökítsd meg a tökéletes pillanatokat a nyüzsgő városban a mozgás és a mozdulatlanság keverésével, hogy lenyűgöző, többrétegű műalkotásokat hozz létre, amelyek mindegyike egyedi történetet mesél el!



ƒ/4.0 Rekesz

Minden részlet tisztaságának kiemelése



Készíts éles, tiszta és esztétikus fényképeket álló tárgyakról, tájakról vagy emberekről!



Csillagfényes fotó

Világítsd meg a pontszerű fényforrásokat kreatívan



A 6 lamellás rekesz kialakítással káprázatos diffrakciós effektusokat hozhatsz létre, hogy természetes, mégis feltűnő csillaghullám-mintákat hozz létre.



Leica professzionális optikai lencse

Ultra gyújtótávolság



A Xiaomi a Leicával együttműködve fejlesztette ki a VARIO-SUMMILUX 1:1,63-2,5/12-120 ASPH új generációs lencsekészletet. Mostantól az optikai gyújtótávolságok teljes tartományát lefedheted. Ráadásul mind a négy objektív 50MP-es képérzékelővel rendelkezik, így a Xiaomi mobil képalkotás új magasságokba emelkedik.



Négy objektív, hat gyújtótávolság

Lenyűgöző felvételek bármilyen távolságból



A Leica négy objektíves kamerarendszere 12mm-től 240mm-ig terjedő gyújtótávolságokat fed le hat fókusztartományban. Legyen szó távoli vagy közeli részletek megörökítéséről, mind a négy objektív a professzionális fényképezőgépek felvételeihez hasonló minőséget biztosít.



Utcai fotózás minden fókusztávolságon



Az utcai fényképezés a Xiaomi 14 Ultra-val újonnan frissült, amely 23mm-től 135mm-ig terjedő 6 fókusztávolságot fed le. Tartalmaz egy hozzáadott távolságmérő keresőt és támogatja a testreszabható utcai fotózás paramétereit. Kényelmes az útközbeni pillanatok megörökítéséhez, lehetővé teszi minden egyes szép pillanat egyszerű dokumentálását, amellyel találkozunk.



Moziszintű 14EV

nagy dinamikatartomány



A Xiaomi 14 Ultra egy teljesen új LYT-900 1 hüvelykes nagyméretű érzékelőt alkalmaz, amely a legmodernebb 22nm-es eljárással rendelkezik, amely 43%-kal csökkenti az energiafogyasztást*. A Dual Native ISO Fusion Max támogatással moziszintű 14EV dinamikatartományt ér el. Akár fényképeket, akár videókat készítesz, a fénypontok nem túlexponáltak, és az árnyékokban is megmaradnak a részletek, így minden képalkotási eredmény kiváló reprodukciót biztosít.



MasterCinema

Master Videography



A Xiaomi 14 Ultra MasterCinema nagy dinamikatartományú videókat rögzít 10 bites Rec.2020 szabványban. Több részletet rögzít a fénypontokban és az árnyékokban, és az emberi látáshoz közelítő dinamikatartománnyal jeleníti meg a HDR képernyőkön. Egyetlen kattintással mesteri videókat készíthetsz mozifilmszerű tónusokkal és kifinomult szürkeárnyalatokkal, professzionális szintre emelve a tartalomkészítést.



Teljesen új, 80W-os vezeték

nélküli HyperCharge

Azonnali energia-visszatöltés





-Boost mód,80W-os vezeték nélküli HyperCharge*: 46 perc a 100%-os feltöltéshez

-Boost mód, 90W HyperCharge*: 33 perc a 100%-os feltöltéshez



*Az adatok a Xiaomi belső laboratóriumából származnak. A tényleges eredmények a tesztkörnyezettől függően változhatnak.

*A 90W HyperCharge-hoz a Xiaomi 90W-os töltője szükséges.

*80W-os vezeték nélküli HyperCharge-hoz egy azonos vagy nagyobb teljesítményű Xiaomi vezeték nélküli töltőkészlet szükséges.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Siófok
    Legendás dizájn Csúcskategóriás képalkotás Kameraszerű kialakítás Kör alakú lencsekialakítás Erőteljes képalkotási képesség Sziklaszilárd, dupla megbízhatóság A Xiaomi 14 Ultra vadonatúj 6M42-es nagyszilárdságú alumíniumvázzal, Xiaomi Shield Glass üv...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 15 órája
    449 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok