Xiaomi Redmi Buds 4 Pro fehér

21 890 Ft
Siófok
1 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9892680
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hihetetlen hangzás



A fülek ünnepe - a Redmi Buds 4 Pro rendelkezik Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal, és támogatja az LDAC audiokodeket akár 990kbps átviteli sebességgel, valamint a 96kHz/24bit és magasabb hangfelbontást.



Kettős dinamikus meghajtó

Hozzon létre saját, személyes hangrendszert.



A Redmi Buds 4 Pro egy teljesen új, kettős dinamikus meghajtórendszerrel rendelkezik, amely egy 10 mm-es alumíniumötvözet membránból és egy 6 mm-es titánium membránból áll a magas frekvenciákhoz. A két meghajtó együttesen kristálytiszta magas hangokat és gazdag basszust biztosít a műfajok széles skáláján.



Magával ragadó hangzás

Az élő, magával ragadó élményért.



A Redmi Buds 4 Pro egy teljesen új, magával ragadó hangrendszerrel rendelkezik, amely a Xiaomi saját HRTF hangalgoritmusát használja a valós hangzás szimulálásához, és valóban magával ragadó élményt nyújt videónézés közben, amely kompatibilis a különböző hangforrásokkal és lejátszó eszközökkel.



Kettős átláthatósági mód

Hallgassa a környezetét és a beszélgetéseket.



A normál átlátszósági módban anélkül hallhatja a környezetét, hogy a fülhallgatót le kellene vennie. Ha szemtől szembe kell beszélnie valakivel, átkapcsolhat a hangos üzemmód javítására is, ha szemtől szembe kell beszélnie valakivel.



Innovatív szélzajcsökkentő technológia

Fusson kedvére és hagyja maga mögött a szelet.



Minden fülhallgató beépített fém szélvédővel rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a szélzajt, valamint egy szabadalmaztatott szélzajcsökkentő algoritmussal, amely automatikusan bekapcsol, ha a szél elér egy bizonyos sebességet, így zavartalanul élvezheti a szabadtéri tevékenységeket.



Akár 36 órás ultra-hosszú akkumulátor-üzemidő

Fusson maratont a kedvenc zenéjével.



Hallgass akár 9 órányi zenét egyetlen feltöltéssel, vagy akár 36 órát, ha a töltőtokkal együtt használod. Ha pedig sietsz, és elfelejtettél feltölteni, a fülhallgató akár 2 órányi zenelejátszásra is képes egy gyors, 5 perces töltés után.



Kettős eszköz intelligens csatlakoztathatóság

Váltson könnyedén okostelefonja és számítógépe között



A fülhallgató egyszerre két Android, iOS vagy Windows rendszerű eszközhöz is csatlakoztatható, így ugyanazt a fejhallgatót használhatod, amikor az irodában vagy. A kompatibilis MIUI készülékeken a MIUI Pop-up a gyors párosítás kérésekhez automatikusan megjelenik, amikor a töltőtokot (fülhallgatóval együtt) a telefonod közelében kinyitod.



Érintésvezérlés

Zenevezérlés és üzemmódváltás az ujjbegyeivel.



Minden fülhallgató érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi a zenelejátszás szüneteltetését és az üzemmódok váltását egy rövid vagy hosszú megnyomással.



Könnyen testre szabhatja fülhallgatóit



Töltse le a Xiaomi Earbuds alkalmazást, hogy beállíthassa a zajszűrés és az érintésvezérlés beállításait a Redmi Buds 4 Pro vezeték nélküli fülhallgatóihoz. Te irányítasz - állítsd be a beállításokat az optimális hangzás érdekében, és telepítsd az online firmware-frissítéseket.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Xiaomi Redmi Buds 4 Pro - fehér
    Siófok
    Hihetetlen hangzás A fülek ünnepe - a Redmi Buds 4 Pro rendelkezik Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal, és támogatja az LDAC audiokodeket akár 990kbps átviteli sebességgel, valamint a 96kHz/24bit és magasabb hangfelbontást. Kettős dinamikus meghajtó...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 12 órája
    22 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok