Xiaomi Redmi Note 13 5G 128GB 6GB RAM Dual - kék

80 590 Ft
Siófok
1 napja, 12 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12458962
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ultravékony keretnek köszönhetően a Redmi Note 13 prémium megjelenéssel büszkélkedhet, ugyanakkor egyedülálló élményt nyújt a tartalmak megtekintéséhez, a játékhoz vagy a közösségi oldalak böngészéséhez.



Az általános fantasztikus kialakítást kiemeli a 120 Hz-es AMOLED-kijelző vagy a nagy teljesítményű 6-magos processzor, amely gyors alkalmazásteljesítményt és zökkenőmentes játékot biztosít.



Csodás 120 Hz-es AMOLED kijelzőt kínál



Nagy méretű, 6,67" AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely 2400 × 1080 képpont felbontást kínál. A lenyűgöző tisztaság mellett a felhasználók kényelmes és biztonságos vizuális élményben részesülnek, még hosszabb használat esetén is.



A hosszú ideig tartó megtekintés érdekében a kijelző olyan szemkímélő funkciókat tartalmaz, mint az 1920Hz PWM fényerőszabályozás és a háromszoros TÜV Rheinland minősítés: Alacsony kékfény, Villogásmentes és Cirkadiánbarát tanúsítványok. A Corning Gorilla Glass 5 pedig megfelelő fizikai tartósságot biztosít.



Kiváló minőségű mobilfotókat készíthetsz



Fő objektívje 108MP felbontású, részletgazdag, éles fotókat képes rögzíteni. A 3x-os szenzoros, veszteségmentes zoom segítségével könnyedén megörökítheted a finomabb részleteket, legyen szó kedvenc focistád akció közbeni nagyításáról, vagy a távolban lévő részletekről, amikor úton vagy. Előlapján egy 16 megapixeles kamera található a szelfikhez és videohívásokhoz, melyet a kijelző tetején helyeztek el.



Érintsd meg a mobiltelefon oldalát a feloldásához



A kijelző oldalán található ujjlenyomat-érzékelőt használja a telefon feloldásához. Az érzékelő gyors és megbízható. Ugyanakkor úgy helyezték el, hogy bármikor kényelmesen feloldhasd a telefonod.



Speciális gaming üzemmód



Intelligens gaming üzemmóddal is felszerelt, amely érezhetően javítja a játékélményt. A 120 Hz-es képfrissítési frekvencia előnyeit is élvezheted - ez pontosabb és érzékenyebb vezérlést biztosít az igényes játékok futtatása során.



Nagy teljesítményű Dimensity 6080 processzor



6 nm-es MediaTek Dimensity 6080 chipsetet használ, amelynek órajele akár a 2,4 GHz-et is eléri. A 8 GB RAM és a 256 GB tárhely kombinációjával kihasználhatod a rengeteg izgalmas alkalmazást, köztük a játékokat is. Nagyobb terhelés esetén pedig a virtuális RAM-ot is kihasználhatod.



Dinamikus RAM-növelés



Öröm vele dolgozni, mivel lehetővé teszi, hogy egyszerre több alkalmazást is használhass. Szükség esetén a RAM dinamikus bővítésével nagyobb teljesítményt biztosíthatsz. A virtuális RAM a gyors rendszermemóriát használja, hogy az egész telefon gyorsabban és késés nélkül működjön.



Nagy ellenállású okostelefon



Ha folyamatosan a kezedben lesz a telefon, örülni fogsz a már említett Corning Gorilla Glass kijelzőn található ellenálló rétegnek.  IP54-es minősítéssel is rendelkezik, így ellenáll a fröccsenő víznek vagy a pornak.



5000mAh-s akkumulátor és 33W-os töltés



A készülékkel való munka során nem kell korlátoznod magad. Kiváló akkumulátorral rendelkezik, amelynek kapacitása 5000 mAh. Ez lehetővé teszi, hogy rengeteg zenét meghallgathass, számos filmet megnézhess vagy különféle játékokkal játszhass. Emellett - a gyártó szerint az akkumulátor 50%-os töltöttségi szintje mindössze 29 perc alatt elérhető a 33 W-os töltővel.



Kapcsolódj az 5G hálózathoz



Az 5G-vel villámgyorsan csatlakozhatsz a mobilhálózathoz. Az 5G támogatással online streaminget vagy még több adatot továbbíthatsz, mint eddig.



Dupla hangszórók Dolby Atmos technológiával



A multimédia-élmény teljessé tétele érdekében dupla hangszóróval, Dolby Atmos technológiával fut. Így még inkább élvezheted a filmnézést és a zenehallgatást, illetve a podcastokat.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Siófok
    Az ultravékony keretnek köszönhetően a Redmi Note 13 prémium megjelenéssel büszkélkedhet, ugyanakkor egyedülálló élményt nyújt a tartalmak megtekintéséhez, a játékhoz vagy a közösségi oldalak böngészéséhez. Az általános fantasztikus kialakítást kieme...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 12 órája
    80 590 Ft
  • Siófok
    Az ultravékony keretnek köszönhetően a Redmi Note 13 prémium megjelenéssel büszkélkedhet, ugyanakkor egyedülálló élményt nyújt a tartalmak megtekintéséhez, a játékhoz vagy a közösségi oldalak böngészéséhez. Az általános fantasztikus kialakítást kieme...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 12 órája
    77 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok