Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 128GB 8GB RAM Dual lila

108 890 Ft
Siófok
1 napja, 14 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12348499
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csúcskategóriás 200 MP-es kamera.

Fő kamera OIS képstabilizátorral.



A Redmi Note 13 Pro 5G zászlóshajó 200 MP-es fő kamerával rendelkezik, és támogatja a Super QPD-t a gyorsabb és pontosabb fókuszálás érdekében. Az OIS és az EIS fejlett kombinációja nagyban javítja a rázkódásmentes felvételt. A Xiaomi továbbfejlesztett képalkotási képességeivel minden alkalommal, amikor megnyomod az exponálót, mesterművet készíthetsz.


Professzionális minőség.

Csúcskategóriás objektív.



A 7P csúcskategóriás lencsekialakítása és az ultraalacsony fényvisszaverő képességű ALD optikai bevonat alkalmazása hatékonyan csökkenti a tükröződést és a szellemképeket. A nagy f/1,65 rekesznyílás az éjszakai jelenetekhez és a 2,24 μm-es maximális pixelméret jelentősen javítja a fénybevitelt és az érzékenységet a tisztább éjszakai képalkotás érdekében.


Kristály tiszta és részletgazdag 200MP-es kép, még zoomoláskor is.

Kettős OIS+EIS stabilizálás.



Az optikai képstabilizátor (OIS) kompenzálja a kézremegést és a fényképezőgép mozgását. Az EIS-szel (elektronikus képstabilizátor) kombinálva láthatatlan állványként működik, így tisztább fényképeket és videókat készíthetsz.



4-szeres veszteségmentes zoom.

Veszteségmentes optikai zoom.



A 200 MP felbontás és az érzékelő zoom technológiája a hagyományos optikai zoomhoz hasonló teleobjektív hatást és akár 4x-es veszteségmentes zoomot biztosít. Mostantól a fotóid közelről és távolról is tiszták lesznek.


Xiaomi képalkotó motor.



A hatékony mesterséges intelligencia algoritmusok optimalizálják a képminőséget és a sebességet, és minden pillanatot életre keltenek.



6,67" AMOLED

CrystalRes 1.5K kijelző.



Jelentősen javult a képernyő teljesítménye! A teljesen optimalizált fényerő, színek és szemvédelem teljesen új, rendkívül tiszta vizuális élményt nyújt.


120 Hz-es adaptív képfrissítési sebesség.

Harmóniában működik veled.



A többféle frissítési sebesség beállítása intelligensen alkalmazkodik a különböző forgatókönyvekhez, hogy csökkentse az energiafogyasztást és stabilabb megjelenítést biztosítson a zökkenőmentesebb vizuális élmény érdekében.



Kettős Dolby-támogatás.

Filmszerű hang- és képminőség.



A rendkívül széles, 1,5K színskálájú képernyő és a szélesvásznú hangot támogató két hangszóró lenyűgöző audiovizuális élményt nyújt bárhol és bármikor.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Siófok
    Csúcskategóriás 200 MP-es kamera. Fő kamera OIS képstabilizátorral. A Redmi Note 13 Pro 5G zászlóshajó 200 MP-es fő kamerával rendelkezik, és támogatja a Super QPD-t a gyorsabb és pontosabb fókuszálás érdekében. Az OIS és az EIS fejlett kombinációja ...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Siófok
    1 napja, 14 órája
    113 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok