Xiaomi Redmi Pad SE 128GB 4GB RAM szürke BONTOTT

55 000 Ft
Siófok
6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12351590
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egy tablet, amely minden nap boldoggá tesz



Élvezd a jól felszerelt Xiaomi Redmi Pad SE tablet használatát. Ez egy olyan készülék, amely elegáns formatervezés, izgalmas teljesítményt és minőségi kamerát kínál a videohívásokhoz, valamint egy nagyon szép, 11"-es képátlójú kijelzőt. Kiválóan alkalmas filmnézésre, e-könyvek olvasására, fényképek megtekintésére vagy webböngészésre.




Xiaomi Redmi Pad SE lenyűgöző kijelzővel



Mivel a kijelző minden tablet fő fókusza, a Xiaomi Redmi Pad SE prémium kategóriás képernyővel rendelkezik, 11"-es képátlóval. További bónusz a 90 Hz-es képfrissítési frekvencia a jobb vizuális élmény érdekében. Ezenkívül a tablet TÜV Rheinland Low Blue Light és TÜV Rheinland Flicker Free tanúsítvánnyal rendelkezik a szem védelme érdekében, kiküszöbölve a káros kékfényt és a képszakadást.




A Xiaomi Redmi Pad SE tablet 4 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik



A Xiaomi Redmi Pad SE tablet motorházteteje alatt megbízhatóan működik a 8 magos Snapdragon processzor, amelyet 4 GB RAM és 128 GB tárhely egészít ki. Ezek azok a paraméterek, amelyek minden szempontból nyugodt felhasználói élményt garantálnak. Az 1 TB-ig terjedő memóriakártya-támogatás magától értetődő.




Hangzás, amely magával ragad



A Xiaomi Redmi Pad SE négy Dolby Atmos-képes hangszórója kivételes hangzást biztosít az egész térben. Ha nem szeretnéd zavarni a környezetedet, a 3,5 mm-es jack csatlakozóval vagy Bluetooth technológiával vezeték nélküli fejhallgatót csatlakoztathatsz a tablethez.




A Xiaomi Redmi Pad SE egész nap bírja



A Xiaomi Redmi Pad SE tablettel hosszabb akkumulátor-üzemidőt élvezhetsz egyetlen töltéssel. 8000mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely készen áll a videolejátszásra és a játékélményre. Töltése a csomagban található USB-C kábellel történik, amely 10 W-os teljesítményű.




Minőségi kamerák



A Xiaomi Redmi Pad SE tablettel 8Mpx minőségű képeket készíthetsz vagy 1080P-s videókat forgathatsz. A Xiaomi Redmi Pad SE előlapi 5Mpx-es kamerája szelfikészítésre és videohívásokra szolgál, de az adatok biztonságát is szolgálja - a tablet feloldására is használható az arcoddal.




Xiaomi Redmi Pad SE intelligens érzékelőkkel



A Xiaomi Redmi Pad SE olyan érzékelőkkel van felszerelve, amelyeket értékelni fogsz, amikor a tablettel dolgozol. Az első a virtuális környezeti fényérzékelő, amely érzékeli a környezeti fény intenzitását, és beállítja a képernyő fényerejét. Ez nemcsak a szemedet, hanem az akkumulátorodat is kíméli. Egy másik a Hall-érzékelő, amely automatikusan kikapcsolja a képernyőt, pl. ha ráhajtod a tokot. Az utolsó a gyorsulásmérő, amelynek segítségével a tablet érzékeli, ha mozgásban vagy, és lehetővé teszi a képernyő elforgatását.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Coolmobile

  • 0670-67-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok