Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Pub, Sirok

29 000 000 Ft
Sirok
7 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10921346
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 86
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Heves vármegyében, Egertől 20 km távolságra, a Salvus gyógyvizéről és fürdőjéről világhírű Bükkszéktől 5 km-re, a Mátra és a Bükk hegységek találkozásánál, a FALUSI-CSOK igénylésére alkalmas Sirok községben, a főút mellett, mégis az erdő szélén, 1633 négyzetméteres telken, 86 négyzetméter hasznos alapterületű, riolit-tufa falba vájt, kő és tégla falazatú, összkomfortos pincemulató, berendezéssel együtt, családi okok miatt, sürgősen eladó.
A vendéglátó egység nagy folyosóval, nagy bárpult helyiséggel, nagy biliárd teremmel, nagy raktárral, külön-bejáratú női-férfi mosdóval, WC-vel rendelkezik, fűtéséről kandalló, meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik!
Szükség esetén földgázzal is lehet fűteni, mert a gázcsonk telken belül található.
2007-ben az áram, a víz, a szennyvíz vezetékeket kicserélték, a mosdókat, WC-ket felújították, új burkolatokkal és szerelvényekkel látták el.
A helyi építési szabályozás alapján a telekre lakóházat, panziót, hotelt, gazdasági épületet, vállalkozás telephelyét egyaránt lehet építeni, 30%-os beépíthetőségi korlát mellett.
A pincemulató igény szerint tovább bővíthető, barlanglakást, boros pincét, rendezvény termet, vendéglátóhelyet, további raktárhelyiségeket egyaránt ki lehet alakítani benne!
Az udvaron jelenleg akár 50-60 gépjármű parkolását is meg lehet oldani, de 2 külön-bejáratú, szilárd falazatú, 20-40 négyzetméter alapterületű raktár is található rajta!
Az ingatlan per-, teher-, hitelmentes, a telek nagysága és elhelyezkedése miatt lakóházat, nyaralót, apartman házat építeni akaró családoknak, vagy hotelt, szállodát, vendégházat, éttermet, borozót üzemeltető vállalkozásoknak egyaránt jó szívvel tudom ajánlani!
Ügyvédi háttérrel több, mint 20 éves gyakorlattal, Babaváró kamatmentes hitel, CSOK, CSOK-hitel, kamatkedvezményes jelzáloghitel közvetítéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére!
A megadott elérhetőségeken, kérem, forduljanak hozzám bizalommal, időpont egyeztetést követően jöjjenek, nézzük meg együtt álmaik otthonának vagy vállalkozásának helyszínét!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Utasi Attila Csaba

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sirok


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Pub, Sirok
    Sirok, Fő út
    Heves vármegyében, Egertől 20 km távolságra, a Salvus gyógyvizéről és fürdőjéről világhírű Bükkszéktől 5 km-re, a Mátra és a Bükk hegységek találkozásánál, a FALUSI-CSOK igénylésére alkalmas Sirok községben, a főút mellett, mégis az erdő szélén, 1633...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Sirok
    7 hónapja, 1 hete
    29 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Utasi Attila Csaba

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sirok