Eladó 40 m2-es építési telek Somlószőlős, Északi oldal

29 000 000 Ft
Somlószőlős Északi oldal
2 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12370885
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 40
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Veszprém megye,Somlószőlős, házas telek
A különleges Somló-hegy északi oldalán, Somlószőlős külterületén kínálok megvételre egy zártkerti (kifüggesztés köteles) ingatlant, akadálymentes rálátással a Somló-hegyre, a várra. A 2100 m2-es területen található épület alapterülete 40 m2, mely egy étkezős konyhára, egy kisebb és egy nagyobb szobára, valamint egy fürdőszobára tagolódik. Az épület csinos küllemű, az elmúlt két évben jelentős korszerűsítésen esett át, új hőszigetelt nyílászárókkal. Közművek közül ipari áram bevezetésre került, vezetékes víz a telken belül a vízaknában van, a közeljövőben várható a vízóra behelyezése. A kapcsolódó költségeket a tulajdonos már kifizette. Addigis a víz egy házi vízmű által, fúrt kútról biztosított , a meleg vízet egy villanybojler produkálja. A szennyvíz egy 5 m3-es emésztőbe folyik. A ház fűtése hűtő-fűtő klíma által biztosított. A meglévő kéményre akár egy kandalló is csatlakoztatható.
A lakószint teljes terjedelmében alápincézett. A három helyiség: a házivízmű, egy boros pince és egy előkészítő helyiség, ami most "beszélgetős" helyiség célját szolgálja.
A terület a környezetében jellemző "nadrágszíj" telkekkel ellentétben csonka négyzet formájú, némi szőlővel, nagyobb részt füves területtel, gyümőlcsfákkal. A ház mellett egy méretes, könnyűszerkezetes garázs is van.
A telek könnyen megközelíthető, ami az odavezető út korszerűsítésével rövidesen tovább fog javulni, ehhez az önkormányzat által 109 m2 kisajátítása folyamatban van.
Az új tulajdonosnak hobbitelekként is tökéletes, de akár vendégházként is funkcionálhat, vagy - ahogy a mostani tulajdonos - életvitel szerűen, állandó lakhatásra használhatja. Bármi is legyen a célja, remek alapot kaphat elképzeléseihez.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, várom jelentkezését a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ludvai József Imre

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Somlószőlős

Északi oldal


Hasonló hirdetések

  • Varázslatos lovasbirtok, itt megvalósulnak az álmok!
    Somlószőlős
    A LIDO HOME eladásra kínál Somlószőlősön található lovastanyát. A LIDO HOME TAPOLCA által kínált lovastanya jellemzői: - a TANYA a Somló hegy tövében található gyönyörű környezetben távol a zajos, forgalmas településektől. - A TANYÁN található baráts...
    • Telek - Somlószőlős
    1 napja
    160 000 000 Ft
  • Eladó 1294 m2-es szántóföld, legelő Somlószőlős, Somlóhegy
    Somlószőlős, Somlóhegy
    A Somló nyugati lankáján, művelés alatt lévő szőlő terület eladó. Az enyhe lejtésű terület 1294 nm, vegyes borszőlővel telepített. Termő kordonos szőlőhöz tartozik kőalapokra épület tégla épület. Az épület alsó szintjén feldolgozó helyiség és pince t...
    • Telek - Somlószőlős
    3 hete, 3 napja
    15 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ludvai József Imre

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Somlószőlős

Északi oldal