Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Sümeg belterületén, fejlett ipari környezetben magas minőségben kivitelezett csarnok és irodaépület

399 000 000 Ft
Sümeg
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9916528
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 1020
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Magyarország nyugati országrészében (Balaton 30 km, Zalaegerszeg 45 km, Ausztria 100 km), Sümeg belterületén, fejlett ipari környezetben 15.495 nm fejlesztési terület, magas minőségben kivitelezett csarnokkal és irodaépülettel eladó.

INGATLAN BESZÁMÍTÁS, CSERE LEHETSÉGES értékegyeztetéssel, ipari-kereskedelmi, vagy akár lakó ingatlan is!

A település és az ingatlan minden irányból remek minőségű főutakon (8-as, 77-es, 84-es), illetve a településen belül is jó minőségű úton megközelíthető.

Az összes szükséges közmű fővezetéke a telekhatáron elérhető, így a jelenleg rendelkezésre álló kapacitásokat meghaladó igény is megoldható.

A terület körbe van kerítve, jelenleg kettő bejárat van kialakítva, a tulajdonosok saját célú beruházásának eredményeként kb. 2.500 nm szilárd burkolatot kapott és ezen a területrészen helyezkedik el egy 800 nm-es ipari csarnok és 225 nm-es irodai és szociális blokk.

Beépítési paraméterek:
-Ipari terület (Gipe2): az övezetben létesíthető mindazon környezetre kevésbé káros hatású ipari és mezőgazdasági üzem, amely a lakó- és egyéb övezetekben nem létesíthető.
-Beépítési mód: szabadon álló
-Maximális beépíthetőség: 50%
-Szintterületi mutató: 1.0
-Maximális építménymagasság: 9 m
-Minimum telekméret: 2.500 nm

A terület alkalmas bármilyen jellegű ipari (feldolgozó, termelő, összeszerelő), kereskedelmi, logisztikai célú fejlesztésre, igény szerint a kb. 10.000 nm szabad fejlesztési területen napelem park is elhelyezhető, de igény szerint a felépítményeket kiszolgáló telekrészen kívül 4 db telek kiszabályozható (konkrét érdeklődés esetén a térképmásolat és kapcsolódó dokumentáció elérhető).

Felépítmény(ek):

A telken egy 2004-ben saját vállalkozási célra terveztetett és kiviteleztetett 600 nm csarnok, 200 nm kiegészítő (raktár) csarnokrész és 225 nm kettő szintes iroda épület áll, irodai és szociális funkciókkal (konkrét érdeklődés esetén a csarnok és az irodaépület szintenkénti alaprajza és kapcsolódó dokumentáció elérhető).

Csarnok épület paraméterei: acél csarnok vázszerkezet + szendvicspanel, 7.15 m gerincvonali és 4.5 m oldalmagasság, nagy teherbírású - targoncázható aljzat, kettő elektromos bejárati kapu, belső anyagmozgatásra görgős továbbító szalag.

Iroda épület: tégla falazat, gipszkarton válaszfalak, műanyag nyílászárók.

A csarnok és az irodaépület is újszerű állapotban van, a tulajdonos a kivitelezés befejezésekor értékesítette a cégcsoportja jelentős részét, így ezt az ingatlant nem hasznosította, azonban nagy odafigyeléssel végezte az állagmegóvást.

Hivatkozási szám: STARTLAK-7539921

Kapcsolat a hirdetővel
  • dr. Fauszt Péter

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sümeg


Hasonló hirdetések

  • ELADÓ, szerkezetkész, 64 szobás SZÁLLODA mélygarázzsal SÜMEGEN!
    Sümeg
    ELADÓ,szerkezetkész SZÁLLODA, kiváló befektetési lehetőséggel SÜMEGEN A LIDO HOME TAPOLCA eladásra kínálja SÜMEGI SZÁLLODÁT. A LIDO HOME TAPOLCA által kínált SÜMEGEI SZÁLLODA jellemzői: - az 2018-ban épült szerkezetkész szálloda - a szerkezetkész szá...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Sümeg
    1 napja, 22 órája
    391 040 000 Ft
  • Eladó 3723 m2-es ipari ingatlan Sümeg
    Sümeg
    For English please scroll down!Sümegen belvárosai 2918 nm-es telken 3 épületből álló, összesen 3723 nm-es ingatlan eladó, 5 perc sétára üzletek, bank és posta elérhető. Az utca felőli régebbi épület és két későbbi korszakból származó egykori ipari ép...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Sümeg
    2 hónapja, 2 hete
    399 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 700 m2-es hotel, panzió Sümeg, Sümeg Öreghegy
    Sümeg, Sümeg Öreghegy
    Veszprém vármegyében, Sümegen eladó egy 700 nm-es panzió mely 1,5 hektáros telken helyezkedik el! A teraszról a Sümegi vár látványa tárul elénk. Az ingatlanhoz összesen 20 szoba tartozik, a fűtést-hűtést hőszivattyú és norvég panelok biztosítják. A m...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Sümeg
    7 hónapja
    400 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Sümeg
    Sümeg túrista központjában, legjobb helyen étterem, büfé, lakás, nyilvános wc külföldre költözés miatt áron alul eladó. Teljesen tehermentes. 280m2. Teljes berendezéssel vagy anélkül, működési engedéllyel. Budapesti ingatlanra cserélhető. Érdeklődni ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Sümeg
    8 éve, 2 hónapja
    39 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • dr. Fauszt Péter

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sümeg