Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

 AKCIÓ !!!Ahol megállt az idő  !!! Vidéken újrakezdőknek ! Hétvégi háznak vagy akár lakhatásra .

4 650 000 Ft
Szakadát
4 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4701072
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 92
Leírás
 AKCIÓ !!!Ahol megállt az idő  !!! Vidéken újrakezdőknek ! Hétvégi háznak vagy akár lakhatásra .

 AKCIÓ !!!  Most 4.650.000 Ft ! !! Vissza az időben !   Vidéken újrakezdőknek és akik szeretnék érezni a régi idők hangulatát ! Hétvégi háznak vagy akár lakhatásra .

Tolna megye szívében Szakadáton a Tolnai-dombságnál eladó  egy igazán kedves hangulatú  összközműves 92 m2 es paraszt ház, 30 m2 es terasz,6 m2 es kamra és 29 m2 es tároló és 1317 m2 es telekkel.

Az ingatlan időutazásra , kertművelőknek , állattartásra kimondottan alkalmas !

Osztott kerttel és hozzá tartozó magaslati területtel ( Hochstell ), ami a lenti udvar területének kb 1/3-a, gyümölcs vagy szőlő termesztésére kiváló.

Ha már elege van a városi életből és egyszerű, nyugodt , kiegyensúlyozott vidéki életre vágyik, akkor ne habozzon, vásárolja meg e vidéki paradicsomot !!!  A ház vályogból készült, az előtér téglából .   A ház statikusan jó állapotban van. Festés , mázolás , vakolat javítás, fürdőszoba kialakítása és már költözhető is az ingatlan !

A ház előtt egy 30 m2 es hangulatos terasz fogad bennünket . A hátsó bejáraton belépve a 23 m2 konyha étkezőbe jutunk . Innen nyílik a 9 m2 es fürdőszoba és az utca felé haladva még 3 szoba 22.4 m2 es ,13.6m2 es,23.6 m2 es . A házzal egybeépítve a 6 m2 es raktár található ! .

A település közbiztonság szempontjából kiváló, csendes, igényes, ápolt környezetben, javarészt norvég, német és sváb ajkú lakosokkal. A településtől pár száz méterre kezdődnek a közel 10 km hosszan végigvonuló halastavak, ami kikapcsolódni, kirándulni vágyóknak meseszép látványt nyújt. Balaton mindössze 60kmre fekszik.

Ne hagyja ki ezt a kedvező akciós ajánlatot , mert nagyon jó lehetőséget halaszt el !!!Segítsetek a megosztásban eladásban ! Tippadónak akinek köszönhetően sikerül eladni az ingatlant 1% ot fizetek !!! Keressünk vevőt jó gazdát a háznak !!!

A környéken madárcsicsergés, friss levegő, csendes szomszédok is adottak a napi munka fáradalmainak a kipihenésére. Lovas sport, horgászat és a vadászat kedvelőinek is kifejezetten ajánlott, a környék adottságai és meglévő lehetőségei miatt. Tamási termál gyógyfürdőben is feltöltődhetünk .

A településen  bolt és mozgó árusító kocsik biztosítják a lakóság igényeit . Itt még a posta is házhoz jön.  Tamási 25 km , Gyönk 3.6 km ,  Budapest 1.5 óra autóval , Balaton 60 km távolságra található. A tömegközlekedést megfelelő  buszjáratok biztosítják.


A MEGOLDÁS !!! Ingatlanközvetítés , Ingatlan befektetés ,Ingatlanvagyon értékelés , Ingatlan –Társasházkezelés , Energia Tanúsítvány , Adósságkezelés, Válságmenedzsment , Cégek közvetítése , Eseti védelem , Jogi ügyek Globál Ingatlan Consulting Kft.                                                                                                                        

Kedvező Akciós Ár : 4.650.000 Ft  Elérhetőség :  06 20 552 85 81 ,  06 30 266 52 34

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szakadát


Hasonló hirdetések

  • Eladó 200 m2-es kúria Szakadát
    Szakadát
    Szakadáton, festői környezetben kínáljuk megvételre, ezt a 115 éves, autentikusan felújított tájjellegű, tornácos házat, vendégszobákkal és önálló vendégházzal, valamint borospincékkel.A település Tolna megye középső részén helyezkedik el, Paks és Sz...
    • Eladó ház, Lakás - Szakadát
    1 napja, 3 órája
    270 312 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szakadát