Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 953 m2-es építési telek Szántód, Szántódi utca közelében

53 701 550 Ft
Szántód Szántódi utca közelében
6 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10317014
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 953
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó építési telkek szántód belterületén. Az ár bruttó (27 % ÁFÁ-t tartalmaz)
Az eladó 13 db különálló telek mérete 406-953 m2, 1/1 tulajdonú, lakóház fejlesztésére alkalmas. A telkeken 72-196m2 alapterületű lakóház építhető fel. A lakópark mellett két zöld parkot alakítunk ki. Közművek az utcában megtalálhatóak.
A lakópark Szántódon, a Balaton déli partján található. Kiválóan megközelíthető, hiszen az M7-es autópálya közelében, Szántód belterületén helyezkedik el. A csendes környéken lévő telkek ideálisak akár lakóház, akár nyaraló építésére. A területen kialakításra kerülő két park biztosítja a pihenéshez szükséges kellemes, zöld környezetet.
A szóban forgó szántódi 13 db terület Lke-9 övezetben fekszik, aminek maximális beépíthetősége 30% és max. építménymagassága 6 méter. A közműtervezők víz, csatorna tekintetében terveznek minden egyes telekhatárig ahová a közműveket is be akarjuk vezetni a terveink szerint, ez már DRV kivitelezési ajánlatadási szakaszában van és várhatóan 2022 tavaszán a kivitelezés is megtörténik.

Áram tekintetében a szolgáltatónál az alanyi jogon járó 32A/telek mennyiséget igényeltünk meg bevezetni ez Eon-tól. Várhatóan 2023 májusig az elektromos bekötéseket is meg tudjuk oldani egy kivitelezővel.


Néhány koncepció rajz, amin keresztül elképzelhető, hogy milyen beépítések engedélyezettek.
EZ A 14-OS SZÁMÚ TELEK.
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez.

Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Zsuzsanna

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szántód

Szántódi utca közelében


Hasonló hirdetések

  • Eladó 593 m2-es építési telek Szántód, Telep utca
    Szántód, Telep utca
    Eladó építési telkek szántód belterületén. Az eladó 13 db különálló telek mérete 406-953 m2, 1/1 tulajdonú, lakóház fejlesztésére alkalmas. A telkeken 72-196m2 alapterületű lakóház építhető fel. A lakópark mellett két zöld parkot alakítunk ki. Közműv...
    • Telek - Szántód
    2 napja, 23 órája
    33 238 614 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Zsuzsanna

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szántód

Szántódi utca közelében