Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Robinson Szigetek - Nem feltétlen egyedül

Szécsény Ipoly holtágak és tavak
8 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2501169
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
Szeretnénk figyelmébe ajánlani a megújult arculatú Robinson Szigeteket, ahol kiváló ár-érték arányú szolgáltatásainak élvezheti barátaival és munkatársaival csodás környezetben.



Amit kínálunk: Játékos foglalkozások, kajakozás, kenuzás, csónakázás, vízibiciklizés, horgászat, önfeledt kikapcsolódás. Mindezt 1.900Ft/fő (all-in) összegért egy napra.





A Szécsénytől 4 km-re fekvő Robinson Szigeteken a céges kollégák is maradandó élményekkel gazdagodhatnak, ha részt vesznek a csapatépítő rendezvényen, melyet a természet lágy ölén, a civilizációtól távol eső környezetben élvezhetnek.



A vendégek részére idegenektől elzárt, kocsibeállóval rendelkező szigetek, valamint fedett terasszal ellátott közösségi helyiségek, grillsütők, bográcshelyek, állnak rendelkezésre. Ezenkívül a fiatalabbak, ha kedvük tartja, a számukra fenntartott játszótéren érezhetik jól magukat.



Várjuk jelentkezésüket a megadott e-mail címen, telefonszámon. Vagy böngészhetik weblapunkat is a www.robinsonsonszigetek.hu címen. 





(Friss programajánlatok: Egy- és kétnapos céges csapatépítő tréning. De egyéb programokkal is rendelkezünk, akár külön személyre szabottakkal is!) 



Köszönjük a megtekintést.



Üdvözlettel:

A Robinson Szigetek csapata.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Robinson Szigetek

  • 0620333-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szécsény

Ipoly holtágak és tavak

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Robinson Szigetek

  • 0620333-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szécsény

Ipoly holtágak és tavak