+ Ingyenes hirdetés feladása

ÉPÍTETT ACÉL SÁTOR! Raktározás Tárolás áru, és anyagok részére, Mezőgazdasági Raktározás

Szeged
4 napja, 5 órája
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6715559
 • Kategória: Szolgáltatás
 • Alkategória: Vendéglátás, Üzlet
Leírás
ÉPÍTETT (tűzhorganyzott) ACÉL SÁTRAK, TÖBB MÉRETBEN! Raktározás Tárolás áru, és anyagok részére, Mezőgazdasági ÉS Raktározás Céljára

Ha Önnek üzleti alkalomhoz van szüksége egy mobil raktárra, vagy mezőgazdasági célra szeretné használni, és a drága bérlés helyett inkább egy egyedi megoldást választana, akkor a mi raktárunk a megfelelő megoldás az Ön számára!


Forgalmazza:

Golden Way Magyrország Ltd.

M: +36 70 296 4404

mail: 2013goldenway@gmail.comCall Centerünk telefonon történő hívása esetén, azonnal tudunk, irányadó árajánlatot adni.

Az árajánlat elfogadása esetén, személyre szabott, mindenre kiterjedő "építési tervet" készítünk, melyhez látványtervet is küldünk emailben.


Felhasználás területei:

Raktártér kialakítás, akár 10X44m-ig,
Árusítás,- vagy bemutató használatára,
Védelem az alapok és építési terület részére,
Használható műhelyként is,
Raktározás-Tárolás áru, és anyagok részére,
Mezőgazdasági Raktározás /pl. szénatároló/
Használható Építékezéseken tárolóként
Műhelyként is megállja a helyét.


A sátraink kiváló minőségűkkel, jól kidolgozott, tartós anyagával, acélrendszerével a gyakorlatban már százszorosan bizonyította, hogy ha Ön valamilyen terméket, autót, csónakot, teherautót, vagy akár egy buszt szeretne tárolni, az időjárástól védeni, akkor raktáraink egy rugalmas és elegáns megoldást kínálnak az Ön számára.

A legmagasabb minőségű acélt használjuk, mely a melegen horganyzással időtállóan véd a korrózió ellen, és növeli a szerkezeti elemek szilárdságát! A sátor készül alumíniumból is.
ÉPÍTETT

/CINKEL ÖTVÖZÖTT ACÉL CSŐ/

PARTYSÁTOR/ESKÜVŐI SÁTOR - RAKTÁRSÁTOR - PONYVAGARÁZS - SÁTORGARÁZS - IPARI SÁTORCSARNOK.ACÉLKONSTRUKCIÓS RENDEZVÉNY - PARTY-RAKTÁRSÁTRAK!

PONYVAGARÁZS - SÁTORGARÁZS!

IPARI SÁTORCSARNOKOK - RAKTÁRAK GYÁRTÁSA - FORGALMAZÁSA, ÉS FELÉPÍTÉSE!1_eskuvoi_sator.jpg

opt_s3v7-14-sd088c0d11121211_883_600.jpg

ÉREDEKLŐDÉS ESETÉN VÁLLALKOZÁSRA KALKULÁLT ÁRAJÁNLATOT ADUNK!M: +36 70 296 4404

mail: 2013goldenway@gmail.comÉPÍTETT ACÉLKONSTRUKCIÓS SÁTRAK:A rendezvénysátor, professzionális minőségű - rendkívül erős tartó szerkezettel, és vastag, integrált rácsos PVC ponyvával rendelkezik.Ez a sátor extra erős lábakkal, és további 2-3-szoros tetőerősítéssel rendelkezik. Az 550 g / m² minőségű PVC ponyva tűzálló, rendkívül tartós, időjárásálló és 100% vízálló. A ponyva extra szakadásálló rácsos belső szövettel rendelkezik és magas UV védelemmel 80+. Az oldalsó részek külön-külön rögzíthetők 2 m távolságra. Ez a különösen erős és nagyon stabil parti sátor ideális egész évben történő használatra.Tartó szerkezet jellemzői:

Extra erős cső acélcsatlakozó kb .: Ø 54mm / 42mm, falvastagság 1,7 mm / 1,4 mm
Extra erős, galvanizált acélcsövek, amelyeknél cink ötvözet véd a korróziótól kb .: Ø 50mm / 38mm, falvastagság 1,6mm / 1,2 mm
A biztonságos csavar csatlakozás által (50 mm vastag menetes csavarok használata)az összes szerkezeti elem szorosan kapcsolódik egymáshoz átmenő csavarkötéssel.
Extra tető megerősítéssel rendelkezik.
Extra nagy lábak - a biztonságos rögzítéshez. Lábátmérő: kb. 11 cm, minden oldalról biztonságosan rögzíthető csapokkal.


Ponyva jellemzői:

Az 550 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. Az integrált rácsos szövet miatt a PVC ponyva rendkívül kemény és kopásálló. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 / -20 ° C hőmérsékleti ingadozásnak is ellenáll, és 80+ magas UV-védelem mellett a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.A teljes ponyva tűzbiztos, a legfrissebb EN-13501-1 szerinti EU szabvány szerint tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért égésgátló, alkalmas a nyilvános helyiségekben történő felhasználásra.A sátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hó nyomás által a ponyvában, és a szerkezetben okozott kár!A viharkár garancia az acélkonstrukcióra jár, a ponyvára nem. Ponyvasérülés esetén a kárt biztosítójával tudja rendezni. A sátrat tehát viharkár garancia esetén is mindenképp érdemes és erősen ajánlott biztosításába bevenni. A gyártó kizárólag a 720g/nm ponyvára vállal garanciát. Ezek a sátrak is megtalálhatóak a kínálatunkban.

RENDELHETŐ TERMÉKEK - ÁRAK


GARÁZSSÁTOR: 120.000.-Ft - 1.000.000.-Ft-ig

- Szélesség [m]: 3m
- Hossz [m]: 7m-ig
- Oldalmagasság [m]: 2,4-3,2m

Télen nagyon zavaró lehet az autója minden nap takarítása a hóból. Idegek és idő megtakarítása érdekében érdemes befektetni egy garázs-sátorba. Kiváló védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen. Az innovatív belépéseknek köszönhetően a garázs-sátor bezárása és kinyitása gyerekjáték. A garázs sátrak világítóablakokkal felszerelhetők, amelyek tökéletes műhelyt teremtenek.

Kínálunk stabil és rendkívül tartós, de ugyanakkor nem túl drága a tároló sátrak karbantartását. Ideális megoldás azoknak az embereknek vagy cégeknek, akiknek további helyre van szükségük mindenféle anyag tárolására, további garázsokra vagy fedett felhasználható helyekre. Az ilyen típusú sátrak vagy garázs-sátrak felállításának döntése nem vonja maga után a vonatkozó építési engedélyek birtoklását, és beszerzése nem drága. Tároló sátraink csak a legtartósabb anyagokból készülnek - acélból és PVC burkolatból. A teljes merevített szerkezetet ezenkívül vastag csavarokkal és erős csőcsatlakozókkal erősítik meg, stabil sátor rögzítéssel, rögzítő lyukakkal ellátott lábakkal. Az általunk forgalmazott sátrakat egy magasabb és praktikusabb, oldalra kihajtható függöny felhasználásával tervezték, ami nagyban megkönnyíti a nyitását és bezárását. Szokatlanul széles választékot talál számos méretű tárolósátra számára, mindig praktikus megoldásokkal.

garazssator.jpg


PARTY RENDEZVÉNY ESKÜVŐI SÁTOR:
ÁRA: 200.000.-Ft - 2.000.000.-Ft-ig

- Szélesség [m]: 3m-8m
- Hossz [m]: 4m-22m-ig
- Oldalmagasság [m]: 2m-4m-ig

Parti sátraink kiválóan alkalmasak bármilyen kültéri bankett megszervezésére. Tökéletes védelmet nyújtanak az étkezés és a meghívott vendégek számára esküvők, közösségek és más különleges események idején. A nagy színválasztéknak és a leszerelhető oldalfalaknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az esemény tökéletes sátorát. A parti sátor helyének mérete szabadon konfigurálható, mindez a szervezett esemény méretétől függ.

Az alkalmi szabadtéri rendezvények a közelmúltban népszerűvé váltak. Egyre több párt úgy dönt, hogy esküvőket rendez a parti sátrakban, elismerve mind a kristályfehér belső dekoráció nagyszerű lehetőségeit, mind a sátorban tartott bankettek eredetiségét, valamint a nyitottságot a friss levegőre és a természetre. Tervezőink követik a jelenlegi trendeket és a legdivatosabb színeket, amelyeket mindenféle rendezvény során használnak, ami a rendkívül tartós és stabil sátruktúrával kombinálva garantálja a felejthetetlen, egyedi és rendkívül hangulatos párt megszervezését. Minden parti sátrakat mindenki számára készítettük, még a legigényesebb fogyasztó számára is, aki szabadon beállíthatja a sátor megjelenését és alakját. Továbbá, az általunk forgalmazott konstrukciókat olyan rendszerrel szereltük fel, amely megakadályozza a víz kondenzálódását és a belsejében lévő nedvességet. A magasabb függöny típusú bejárat biztosítja a sátor szabad nyitását és bezárását, így biztos lehet benne, hogy a kedvezőtlen időjárási körülmények nem befolyásolják hátrányosan a szórakozást ezen a különleges napon.


1_eskuvoi_sator.jpg

KERTI (Fél) SÁTOR:
Ára: 200.000.-Ft - 3.000.000.-Ft


- Szélesség [m]: 3m-8m
- Hossz [m]: 4m-22m-ig
- Oldalmagasság [m]: 2m-4m-ig


A kert egy olyan hely, amely egyszerre egyaránt a ház és az egész ingatlan dekorációjának, valamint a kikapcsolódás, nyugodás és néha a szórakozás központja. Ezért érdemes gondoskodni a hatékony, esztétikus és praktikus kerttervezésről. Az egyik elem, amelyből hiányozhat, határozottan a kerti pavilonok. A Golden Company is sokféle színváltozatban megtalálható kínálatában. Termékeinket átlagon felüli tartósság és minden időjárási viszonyoknak való megkülönböztetés jellemzi, és úgy terveztük, hogy a lehető leghosszabb ideig szolgálják a tulajdonosokat. A gyártás során a legmagasabb színvonalú, kiváló anyagokat és alkatrészeket használjuk, amelyeket természetesen kiegészítő és megfelelő módon erősítünk meg.


kerti_sator.jpgTÁROLÓ SÁTOR (Acél+Pvc SFR):
200.000.-Ft - 3.000.000.-Ft-ig

- Szélesség [m]: 4m-8m
- Hossz [m]: 8m-58m-ig
- Oldalmagasság [m]: 2m-3m-ig

A tároló sátrakat különféle anyagok tárolására használják. A tároló sátor felállításához nincs szükség építési engedélyre, és a beszerzési és üzemeltetési költségek nagyon alacsonyak. Ezért a tároló sátrak vásárlása a legjövedelmezőbb, ha további helyre van szükség az áruk tárolására. A tároló sátor felhasználható tetőtéri védelemként, vagy autómosóként is.

Kínálunk stabil és rendkívül tartós, de ugyanakkor nem túl drága a tároló sátrak karbantartását. Ideális megoldás azoknak az embereknek vagy cégeknek, akiknek további helyre van szükségük mindenféle anyag tárolására, további garázsokra vagy fedett felhasználható helyekre. Az ilyen típusú sátrak vagy garázs-sátrak felállításának döntése nem vonja maga után a vonatkozó építési engedélyek birtoklását, és beszerzése nem drága. Tároló sátraink csak a legtartósabb anyagokból készülnek - acélból és PVC burkolatból. A teljes merevített szerkezetet ezenkívül vastag csavarokkal és erős csőcsatlakozókkal erősítik meg, stabil sátor rögzítéssel, rögzítő lyukakkal ellátott lábakkal. Az általunk forgalmazott sátrakat egy magasabb és praktikusabb, oldalra kihajtható függöny felhasználásával tervezték, ami nagyban megkönnyíti a nyitását és bezárását. Szokatlanul széles választékot talál számos méretű tárolósátra számára, mindig praktikus megoldásokkal.

ponyvagarazs_satorgarazs_sator_raktarsator_uj_5mx8mx2m_847921470619667.jpg


SÁTOR CSARNOKOK:
2.300.000.-Ft - 9.900.000.-Ft

- Szélesség [m]: 8m-10m
- Hossz [m]: 8m-44m-ig
- Oldalmagasság [m]: 3m

A sátorcsarnokok ideális megoldás mindenütt, ahol szükség van a káros időjárási viszonyok elleni védelemre. Sátorcsarnokunk szilárd felépítése lehetővé teszi használatát kedvezőtlen időjárási körülmények között. A csarnokok nagy védelmet nyújtanak az áruknak a szél vagy az eső ellen. Az innovatív bejárati kapunak köszönhetően a sátorcsarnok garázsként, gépek vagy hajók tárolására szolgáló helyként és festékhelyiségként is remekül használható.

Kínálunk stabil és rendkívül tartós, de ugyanakkor nem túl drága a tároló sátrak karbantartását. Ideális megoldás azoknak az embereknek vagy cégeknek, akiknek további helyre van szükségük mindenféle anyag tárolására, további garázsokra vagy fedett felhasználható helyekre. Az ilyen típusú sátrak vagy garázs-sátrak felállításának döntése nem vonja maga után a vonatkozó építési engedélyek birtoklását, és beszerzése nem drága. Tároló sátraink csak a legtartósabb anyagokból készülnek - acélból és PVC burkolatból. A teljes merevített szerkezetet ezenkívül vastag csavarokkal és erős csőcsatlakozókkal erősítik meg, stabil sátor rögzítéssel, rögzítő lyukakkal ellátott lábakkal. Az általunk forgalmazott sátrakat egy magasabb és praktikusabb, oldalra kihajtható függöny felhasználásával tervezték, ami nagyban megkönnyíti a nyitását és bezárását. Szokatlanul széles választékot talál számos méretű tárolósátra számára, mindig praktikus megoldásokkal.

a_legerosebb_satorcsarnok.jpg

ktar_sator_raktarsator_ponyva_sator_garazs_4x6meter_uj__252441371188157.jpg
ponyvagarazs_satorgarazs_sator_raktarsator_uj_5mx8mx2m_842701470619576.jpg

ponyvagarazs_satorgarazs_sator_raktarsator_uj_6mx10mx2m_.jpg

goldenway_-_logo_1372594127.jpg

GOLDEN WAY MAGYARORSZÁG LTD.

M: +36 70 296 4404

Kapcsolat a hirdetővel
 • Golden Way Magyarország Ltd.

 • +367029-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
SzegedHasonló hirdetések

 • pirolízis üzem
  Szeged
  Pirolízis rendszerek installációja.Napi 5-10-20 tonna/nap kapacitású gumi és műanyagok pirolizációjára alkalmas hőbontó rendszerek installációja.Cég képviselet vásárlástól a betanításig....
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  6 napja, 12 órája
 • DIÁKALBÉRLET
  Szeged, Felső Tiszapart, Szeged
  Leírás LAKÁS KIADÓ, Garázzsal kocsibeállóval 2X2 szobás apartman! Szeged-Felsőváros új uszoda mellett 4 szobás 1 emelet! DIÁKOKNAK, cégeknek! Két új fürdőszoba, két Wc! Lakást a bérlő igénye szerint berendezhető. Lakás maximum 10 főig: 2 db 2 ágyas é...
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  1 hete
 • PopCorn Árusítás fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, konferenciára
  Szeged
  A pattogatott kukorica a rendezvényeken, a világ bármely táján, az egyik legnépszerűbb-legismertebb csemege. Mindenki nagy szeretettel várja ezt a finomságot. A Popcorn készítés születésnapra vagy gyerek partira, céges bulira, mindig egy tökéletes ki...
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  3 hete, 6 napja
 • Régen frissült
  Szállás építőipari dolgozóknak
  Szeged, Szeged, Budapesti út 2.
  Szegeden építőipari dolgozók részére a Budapesti út 2.sz. alatti Corner Panzióban 1-6 fős fürdőszobás szobák kiadók! Rövid- és hosszútávra egyaránt. Ár: 1 fő/szoba: 2.300. -Ft /fő/éj + Áfa 2 főtől 6 főig/szoba: 1.900.- Ft /fő/éj + Áfa Havi bérlet : 1...
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  1 éve, 4 hónapja
 • Régen frissült
  Szeged, Szeged, Szeged
  Jövedéki engedélyes üzlettársat keresek Magyarországon ismert, keresett, mégsem forgalmazott termék behozatalára....
  • Vendéglátás, Üzlet - Szeged
  2 éve, 12 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Golden Way Magyarország Ltd.

 • +367029-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged