Szélvédő javítás

1 Ft
Szeged Vonzás körzete Szélvédő javítás
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12162040
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Javítás
Leírás
Mielőtt még elrepedne, megértem a Kavicsfelverődéssel való napi szintű foglalkozás küzdelmét. Állandó harc, hogy a szélvédőmet makulátlan állapotban tartsam, és mindig ott motoszkált bennem a félelem, hogy elreped vagy összetörik. Minden alkalommal, amikor útra keltem, aggódtam a következő szikla vagy törmelékdarab miatt, ami felém repül, és csak arra vár, hogy kárt tegyen a drága Autómban.Igyekeztem elkerülni a forgalmas utakat és az építési zónákat, de elkerülhetetlen volt, hogy valamikor találkozzam a Kavicsfelverődéssel. Bármennyire is óvatos voltam, a Probléma mentes szélvédő fenyegetése egyre távolabbinak tűnt. A stressz és a frusztráció soha véget nem érő körforgásának tűnt, mindig azon gondolkodtam, hogy mikor következik be a következő incidens.Tudtam, hogy cselekednem kell, de a gondolat, hogy Minél hamarabb menni kell a szélvédő javítoshoz, csak egy újabb fejfájás volt, amivel meg kellett küzdenem. Olyan megoldást akartam, amely nyugalmat és védelmet nyújt az Autó szélvédőmnek, anélkül, hogy még több stresszt okozna az amúgy is zsúfolt életemben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szélvédő Javítás

  • 36 30 2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged

Vonzás körzete
Szélvédő javítás


Hasonló hirdetések

  • Autóüveg - Autófóliázás - Épületfóliázás
    Szeged, Makai út 44.
    -Első-hátsó szélvédő, oldalüveg, visszapillantó tükőr, autólámpa beépítés, csere és értékesítés. -Casco autóüveg kárfelvétel és teljes kárügyintézés. -Kőfelverődés javítás szélvédőn és lámpaüvegen. -Autólámpa polírozás -Autóüveg és épületüveg hő-, UV...
    • Javítás - Szeged
    1 hete, 3 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szélvédő Javítás

  • 36 30 2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged

Vonzás körzete
Szélvédő javítás