Kiadó - Üzlethelyiség - Távírda utca

4 200 €
Székesfehérvár Távírda utca
2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11671259
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 350
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bip-003706. Székesfehérvár központjában a PanoramaOffices irodaház földszintjén 350m2 alapterületű utcafronti, nagy kirakatos üzlethelyiség kiadó!

Az üzlethelyiség a történelmi belváros tőszomszédságában, frekventált és forgalmas helyen található, az üzlet kiváló láthatósággal és reklámértékkel rendelkezik, az ingatlan előtt az átmenő, autós és gyalogos forgalom egyaránt jelentős. Autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen, akadálymentesen megközelíthető.
Parkolás a mindössze néhány méterre található új parkolóházban könnyedén megoldható.

Elosztását tekintve egy egylégterű 270m2 üzlettérből és egy 80m2 összalapterületű hátsó, kiszolgáló, raktár és szociális helyiségekből áll. Árurakodási lehetőséget az épület mellett, külön bejárattal rendelkező gazdasági rakodófolyosó biztosítja.
Az üzlethelyiség műszakilag (kamerarendszer, split-klímák, radiátoros fűtés távhőről, álmennyezet ledvilágítással, igényes padlóburkolat, fotocellás automata ajtó stb.) jól felszerelt. Az épület közvetlen közelében számos városi parkoló és közvetlen szomszédságában egy új parkolóház található. A Távírda utca a város kiskereskedelmi bevásárlóutcája, a gyalogosforgalom is erős.
Frekventált elhelyezkedésének és kedvező adottságainak köszönhetően alkalmas lehet szinte bármilyen kereskedelmi vagy szolgáltatói tevékenységre.

Bérleti díj: 12 EUR +ÁFA/m2/hó +rezsi +kaució
Üzemeltetési díj: 1600 Ft +ÁFA/m2/hó



Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 344861

Kapcsolat a hirdetővel
  • Märcz Roland

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Távírda utca


Hasonló hirdetések

  • Kiadó fodrász szék havi és napi bérlésre is
    Székesfehérvár, Belvároshoz közel, Tolnai utca
    Vállalkozói igazolvánnyal fodrászt keresünk egész napra vagy napi bérlésre. Székesfehérváron a Tolnai utcában a buszpályaudvartól 3 percre, lakótelep közepén 64m2-es felújított utcafronti üvegkirakattal, sok természetes fénnyel, WIFI-vel, klímával re...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Székesfehérvár
    1 hete, 4 napja
  • Műkörmösasztal kiadó
    Székesfehérvár, Belvároshoz közel, Tolnai utca
    Vállalkozói igazolvánnyal műkörmösasztal kiadó. Székesfehérváron a Tolnai utcában a buszpályaudvartól 3 percre, lakótelep közepén 64m2-es felújított utcafronti üvegkirakattal, sok természetes fénnyel, WIFI-vel, klímával rendelkező igényesen teljesen ...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Székesfehérvár
    1 hete, 4 napja
    60 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Märcz Roland

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Távírda utca