Rozsdamentes szálcsiszolás

Székesfehérvár Székesfehérvár Székesfehérvár
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4849560
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Rozsdamentes acél és alumínium profilok, csövek, zártszelvények, lapos anyagok stb... szálcsiszolása. Ezen kívül vállaljuk az általunk készített különböző rozsdamentes acélszerkezetek, lemezszekrények, élelmiszeripari, gyógyszeripari, borászati, építőipari stb. termékek esztétikai szálcsiszolását, felületkezelését. A gyógyszeripar és az élelmiszeripar részére képesek vagyunk a legmagasabb szintű igények kiszolgálására is. Cégünk egyik alapvető és a savállóanyag feldolgozásban nélkülözhetetlen tevékenysége az anyagok igény szerinti felületkezelése, ami nagymértékben befolyásolja az előállított munkadarab esztétikai látványát. A felületkezelésen belül néhány szóban a szálcsiszolásról: A megfelelő anyagfelület eléréséhez; jelen esetben a szálcsiszoláshoz, a munkadarabot elő kell készíteni többszöri csiszolással, amihez (akárcsak a polírozás esetében) különböző szemcsefinomságú csiszolóanyag használata szükséges. Ennél az eljárásnál azonban nem a tükörfényű felület elérése a cél, hanem a szolidabb, egyben a saválló belsőépítészetben egyre nagyobb igényben felmerülő szálcsiszolás (szálra húzás, finiselés), aminek eredményeképpen az anyag egy mattabb, de egyben "elegánsabb" kinézetet kap. A gépparkunkban megtalálhatóak lapcsiszoló (kontaktcsiszoló), áthatás csiszoló, gépi és kézi csőcsiszoló (egyenes és ívelt csövekhez is) és hagyományos gépek. Csiszológépeink nagy része korszerű előtoló egységgel van felszerelve, mely kiváló minőséget biztosít, illetve a hatékonysága révén megfelelő árral tudunk számolni. Mindezeket figyelembe véve, saját munkáink mellett bércsiszolást is vállalunk. Lemezalkatrészek csiszolása, szálcsiszolása, finiselése 3000x1300 mm. Lapos anyagok, zártszelvények, lézervágott alkatrészek szálcsiszolása, finiselése előtoló egységgel, 6000x300x200 mm. Csövek szálcsiszolása, finiselése, polírozása előtoló egységgel 6000x115 mm. Lehetőség van komplett lakatos ipari szerkezetek csiszolására, polírozására is. Ebben az esetben mindenképpen javasoljuk, hogy még a gyártás előtt vegyék fel velünk a kapcsolatot, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a munkafolyamat maradéktalan elvégzését. Ha Önöknek egyszerűbb és megfelelő, szívesen részt veszünk a komplett gyártásban is.

Weboldalunk: www.inoxmester.hu
E-mail: bundik@inoxmester.hu
+36 20 547 1282

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat a hirdetővel
  • InoxMester-Team Kft.

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Székesfehérvár
Székesfehérvár


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Rozsdamentes és alumínium hegesztés, lakatosipari munkák
    Székesfehérvár
    Egyedi rozsdamentes és alumínium szerkezetek gyártása, cső és zártszelvény ívesítés. Cégünk az Inoxmester Team Kft. első sorban rozsdamentes acél (INOX) és alumínium termékek tervezésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Cégünk felkészült...
    • Egyéb szolgáltatások - Székesfehérvár
    5 éve, 1 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • InoxMester-Team Kft.

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Székesfehérvár
Székesfehérvár