Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Anyagmozgató 1 műszakos

Szekszárd
5 éve, 5 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4458319
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Fizikai munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Várunk anyagmozgatónak Szekszárdra egy tiszta, nyugodt és biztonságos munkakörnyezetbe, ha jó fizikumú vagy nem riadsz vissza nehezebb fizikai munkától.Szekszárd 25 km-es körzetéből a bejárás megoldott menetrend szerinti járatokkal, és 86 %-ban térítjük a bérleted.Szekszárdi kábelgyártó cégről van szó, ahova egy műszakos munkarendben várják a munkatársakat (8:00-16:00). Jó légkörű cég, ahol van öltöző és étkező, hogy kényelmesebben tudj felkészülni a munkádra.
A bruttó alapbér 840 Ft/ óra, amit ezekkel a pluszokkal egészítünk ki:
már a próbaidő alatt havi 8000 Ft cafeteria [Erzsébet-kártya vagy hasonló]
éves szinten összesen 200.000 Ft cafeteria
prémium a jelenléted után: 30.000 Ft-t fizetünk, ha nem hiányzol
ha távolsági busszal jársz majd: 86% bérlettámogatás
Hogyan jelentkezhetek? 
A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet, és nyomj a “Küldés” gombra.
Ha személyesen szeretnél velünk beszélni, akkor Zsók György a 06 20 323 1364 -es telefonszámon várja a hívásodat munkanapokon reggel 9 és délután 4 óra között. Írhatsz nekünk e-mailt a zsok.gyorgy@dologido.hu e-mail címre vagy szívesen látunk szekszárdi irodánkban: a Szakszervezetek Házában: az Augusz Imre utca 9-11. (4. emelet) (Szakszervezetek Háza) szám alatt.
Hogyan tovább?
 A jelentkezésed kollégánkhoz, Gyurihoz fut be, aki 1-2 napon belül felkeres téged telefonon. A beszélgetés során elmond minden részletet, és felteheted neki a kérdéseidet. Lesz egy személyes elbeszélgetés is, hogy megismerjünk, és te is a leendő munkádat. Ezután megkapod a munkaszerződésedet, majd egy próbanap jön. Ha ezen megfelelsz, és a munka is neked, akkor véglegesítjük a munkaszerződésedet, és már kezdheted is a munkát.
De miért egy munkaközvetítő? Le akarnak nyúlni a fizetésemből?
A munkaközvetítő nem a te fizetésedből szed le. A cégek azért külön fizetnek nekünk, hogy helyettük végezzük a keresést és a papírmunkát. Ez nem a te fizetésedből megy el. A cégeknek azért éri meg, mert nem kell felvenniük egy személyzetist. Neked is megéri, mert képviseljük az érdekeidet, figyelünk az esetleges munkahelyi problémákra.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsók György

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szekszárd


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Szekszárd
    Vezető állás? Igen! Targoncavezető! Targoncás-anyagmozgató munkalehetőség Kecskeméten akár Tolna megyéből is ingyen szállással! Nehezen találsz megfelelő munkalehetőséget Tolnában? Kipróbálnád magad egy új területen, akár a targoncák világában? Belet...
    • Fizikai munka - Szekszárd
    6 éve
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsók György

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szekszárd