Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Targoncás munkalehetőség ingyen szállással

Szekszárd
5 éve, 11 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4220077
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Szállítmányozás, Logisztika
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Vezető állás? Igen! Targoncavezető!
Targoncás-anyagmozgató munkalehetőség Kecskeméten akár Tolna megyéből is ingyen szállással!
Nehezen találsz megfelelő munkalehetőséget Tolnában? Kipróbálnád magad egy új területen, akár a targoncák világában? Beletanulnál, de nincs meg a kezdőtőke belevágni? Tetszene egy lehetőség, ahol a munkád mellé ingyen szállást is biztosítunk, hogy még többet félre tudj tenni magas fizetésedből? Akkor most olvass tovább, mert megvan a megoldás!
Egy kecskeméti autóipari beszállító keres targoncás-anyagmozgatókat és kézi anyagmozgatókat, rakodókat, ahol már több mint 1000 fő dolgozik. A lehetőség most nyitva áll bárkinek, bárhonnét az országból, hiszen ingyen szállást is biztosítunk!
Miből áll a munka? 
A targoncázás mellett a feladat autóalkatrészek kézi anyagmozgatása, raktározás, komissiózás. A munkarend 3 műszakos: 06:00-14:00 óra, 14:00-22:00 óra, és 22:00-06:00 óra között váltakozik. Háromhetente plusz egy extra pihenőnapot is kapsz.
A munkádat bruttó 202.000 Ft/hó alapbérrel háláljuk meg. Ezen felül a próbaidő után extra juttatás is jár. Azt is jutalmazzuk, aki nem hiányzik a munkából, és minőségi munkát végez. Úgy számolj, hogy a próbaidő után kb. nettó 200.000 Ft lesz a havi fizetésed. Ez mindig pontosan a bankszámládon lesz minden hónap 10. napjáig - és nem utolsó, hogy az ingyen szállás miatt lakhatásra sem kell elköltened belőle egy forintot sem!
Kecskemét nincs a világ végén, Szekszárdtól alig 120 km. Ráadásul a szállás a belvárosban lesz, tehát a szabadidődben könnyen eljuthatsz akárhova. A munkatársak dicsérni szokták a kulturált körülményeket és a barátságos kétfős szobákat. Fürdőszobából 4 személyre jut egy.
No de ki jelentkezhet? 
8 általános iskolát végzett személyeket keresünk, akiknek van targoncavezetői tapasztalatuk. Azaz itt nem a papír számít, hanem hogy el tudod-e végezni a feladatot.
Röviden, tömören tehát:
Kecskemétre targoncás-anyagmozgató
legalább 8 általánossal + targoncás tapasztalattal
3 műszak: 6-14 óráig, 14-22 óráig, 22-06 óráig
bruttó 202.000 Ft/hó + cafeteria + jutalom (próbaidő után nettó 200.000/hó)
extra pihenőnap 3 hetente
szállás van, 2 fős szobák a belvárosban
Mit tegyél, ha szeretnél jelentkezni?
Kérjük, hogy a lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet, és kattints a “Küldés” gombra.
A jelentkezésed egy Tolna megyei kollégánkhoz fut be, aki 1-2 napon belül megkeres téged telefonon. A telefonban elmond minden részletet, és felteheted neki Te is a kérdéseidet.
Ha még nem döntöttél, és személyesen szeretnél velünk beszélni, akkor kollégánk a 06 20 323 1364-es telefonszámon várja a hívásodat munkanapokon reggel 9 és délután 5 óra között. Szívesen látunk irodánkban is: Szekszárd, Augusz Imre utca 9-11 (Szakszervezetek Háza) szám alatt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsók György

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szekszárd


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Szekszárd
    Két műszakba várunk raktárosnak, Szekszárdra! Az alábbi feladatok várnak Rád: - Anyagáramlás biztosítása - raktár optimális, pontos és naprakész üzemeltetése - a beszállítás, kiszállítás és leltár pontosságának biztosítása - beszállítások átvétele, e...
    • Szállítmányozás, Logisztika - Szekszárd
    4 éve, 1 hónapja
  • Régen frissült
    Áruterítő sofőrt keresünk Szekszárdra!
    Szekszárd
    Közúti árufuvarozással foglalkozó, magyar tulajdonú partnercégünk az alábbi munkakörre keresi emberét: Áruterítő sofőr Főbb feladatok: -Hűtött áru szállítása, szekszárdi,éjszakai indulással -Áru kirakodása -Göngyöleg készítés -Fuvarlevelek kezelése -...
    • Szállítmányozás, Logisztika - Szekszárd
    4 éve, 9 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zsók György

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szekszárd