Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 6974 nm-es Külterületi telek Szentbékkálla

35 000 000 Ft
Szentbékkálla
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9335334
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 6974
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SZENTBÉKKÁLLÁN BEÉPÍTHETŐ TELEK ELADÓ
A 6974 nm-es terület 5 helyrajzi számon nyilvántartott, tulajdoni lapon „kivett zártkerti művelés alól kivett terület és présház” megnevezésű ingatlan, tehát kifüggesztést nem igényel.
Elhelyezkedése : a Balaton-felvidék egyik legnépszerűbb természeti csodája, a község melletti Kőtenger szomszédságában található.
A telken álló romos présház felújításához és bővítéséhez már elkészültek a tervek, melyeket a fotók között talál. A térképszelvényen látható ház eredeti méretében állagmegőrző felújítással kivitelezhető. 15 X 5 m alapterületű kétszintes épület alakítható így ki.
Ha más tervei volnának új tulajdonosának, akkor a rendezési terv Mk kertes mezőgazdasági övezet szabályzata vonatkozik rá (telekösszevonás után, mivel a beépíthető telek min. mérete 2700 nm):
- Kertes mezőgazdasági területen telkenként csak egy épülettömeg helyezhető el, melyhez terepszint alatti pince is csatlakozhat.
- építeni csak a legalább 80%-ban szőlőműveléssel hasznosított telken, kizárólag a szőlőművelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást, vagy borturizmust szolgáló gazdasági épületet lehet,
- épületek szabadon álló beépítési móddal, maximum 3%-os beépítettséggel helyezhető el úgy, hogy az épület alapterülete nem haladhatja meg a 120 m2 -t
- a legnagyobb építménymagasság 4,0 m, legnagyobb homlokzatmagasság a természetes terepszinttől 6,0 m lehet, a legnagyobb épületszárnyszélesség 7,0 m lehet.
- A szőlőművelés tényét a terület pontosan meghatározott százalékában az illetékes hegyközségnek kell igazolni
Közmű : villany az utcában elérhető
Amikor a festői falucska, Szentbékkálla utcáin barangolunk, olyan, mintha egy kicsit visszamennénk az időben. Tipikus vidéki, fehérre meszelt, vakolatdíszes házait sok helyen még nádtetők borítják. Nyugalom, csend és kedves emberek fogadják az oda betérőket.


Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_258

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentbékkálla


Hasonló hirdetések

  • Eladó Külterületi telek, Szentbékkálla, 0nm, 33000000 Ft
    Szentbékkálla
    KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, 4,6 HEKTÁR SZŐLŐ A különleges panorámával és természeti látnivalóval büszkélkedő Szentbékkállán, festői környezetben, a kőtenger mellett kínálunk eladásra 4,6 hektár szőlőt. A terület viszonylagos éghajlati védettségéből adódik, hogy...
    • Telek - Szentbékkálla
    5 napja, 8 órája
    33 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 3000 m2-es építési telek Szentbékkálla
    Szentbékkálla
    *** A nyugalom és a természet találkozása. ***Megvételre kínálok a Balaton felvidék egyik legnépszerűbb településén, Szentbékkálla lankáin fekvő 3000 négyzetméteres zártkerti telket. Az egyedi atmoszférájú telekről csodálatos TÁJPANORÁMA tárul a szem...
    • Telek - Szentbékkálla
    4 hónapja, 3 hete
    26 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 2434 m2-es építési telek Szentbékkálla, Dózsa György utca
    Szentbékkálla, Dózsa György utca
    Balatontól 15 percnyire a Kálli medencében  - Szentbékkállán 2400 nm zártkerti telek eladó a falu központtól 600 m re....
    • Telek - Szentbékkálla
    4 hónapja, 3 hete
    5 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 1638 m2-es építési telek Szentbékkálla, Dózsa György utca
    Szentbékkálla, Dózsa György utca
    A gyönyörű Káli medencében, Szentbékkállán 1638 nm zártkerti telek eladó. Balaton autóval 15 percnyire található....
    • Telek - Szentbékkálla
    5 hónapja, 3 hete
    4 100 000 Ft
  • Régen frissült
    Balaton-felvidék gyöngyszeme
    Szentbékkálla
    Balaton-felvidék gyöngyszeme, festői szépségű környezetben - eladó zárt kert SzentbékkállánBalatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1914-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, zártkerti ingatlanjátA Casanetwork Balatonfüred által kínált szentb...
    • Telek - Szentbékkálla
    7 hónapja
    15 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentbékkálla