Csodás eladó házak Szentendrén

Szentendre
4 éve, 10 hónapja

Szentendre mindig is különleges hangulattal rendelkezett, nem véletlen, hogy népszerű célpont nem csak turisztikai szempontból, hanem az új otthont keresők számára is. A Duna közelsége, a természeti adottságok és hírnév miatt az ingatlanárak magasak, ezért viszont olyan környezetbe költözhetünk, ami igazán nem mindennapi, úgy érezhetjük magunkat, mintha minden nap nyaralnánk.


Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lehet szentendrei lakossá válni és összegyűjtöttük a kedvenc eladó ingatlanjainkat, lássuk:


Egyedi hangulat hatalmas kerttel

 

Különleges kialakításának köszönhetően tűnik ki a kínálatból ez a földszintes ház Szentendre Petyina városrészén. A hatalmas terasz, a háborítatlan panoráma és a nagy kert mind csábító, aki nem a hagyományos megjelenésű házakat kedveli, annak tetszeni fog.


Stílus és harmónia Szentendrén

 

Ez a ház olyan, mintha csak egy katalógusban létezne, minden részlete tökéletesen meg van tervezve és ezek a részletek gyönyörű egységet alkotnak. Ez az árán is meglátszik, 136 millió Ft-ért kínálják eladásra, de amit a pénzünkért kapunk, az nem mindennapi. 5 hálószobás ez a családi ház, amiben a színek közül a fehér és a pasztell kékek és barnák dominálnak. A hatalmas konyha minden főzni szerető ember álma lehet, a nappaliból pedig hatalmas ablakokon keresztül nyílik kilátás a szépen karbantartott kertre. 2 autó számára van fedett beálló a ház mellett.


Óvárosi otthon

 

Aki Szentendre történelmi Óvárosának hangulatáért költözne ide, annak tökéletes lehet ez a 350 m2-es családi ház. Miközben a belvárosi részhez közel esik, egy 511 m2 parkosított, fás telken áll, így egyszerre kaphatjuk meg a nyugalmat és a nyüzsgést is, ha arra vágyunk. 5 hálószobájával, két garázsával és a pincével, ami hozzá tartozik, fantasztikus otthon válhat belőle.



 
Elhelyezkedés
Szentendre