Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

ÉPÍTSEN MAGÁNAK EXKLUZÍV, PRIVÁT, FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ TELKEN SZENTENDRÉN! NYARALJON

78 000 000 Ft
Szentendre Tyúkosdűlő
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9180229
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 2119
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÉPÍTSEN MAGÁNAK EXKLUZÍV, PRIVÁT, FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ TELKEN SZENTENDRÉN! NYARALJON EGÉSZ ÉVBEN AZ OTTHONÁBAN!

Szentendre mindig is a romantikájáról, a Duna parti sétákról, a kanyargós utcácskáiról, a szerb hatásokról volt híres, és már hosszú ideje felkapott élettere a Budapest agglomerációjába költözőknek.

Eladó most itt egy olyan telek, amely nagyon közel van a Duna parthoz, de mégis magasan, hegyoldalban helyezkedik el. A tervek készen vannak, az ÉPÍTÉSI ENGEDÉLY ÉRVÉNYES, amely ritkaság Szentendrén, hiszen jelenleg csak limitáltan engedélyeznek új ház kivitelezést.

A TELEK:

2119 NM, üdülőövezetben található.

Utcafronton egy széles sávon jutunk el a kiöblösödő széles telekrészhez, ahová már senki nem lát be, és ami jóval magasabban van. Ide álmodta meg a tervező a házat. A PRIVÉTSZFÉRA teljes mértékben biztosított!

A beépíthetőség 10%, a föld alatti beépíthetőség 15%, a zöldterületi mutató 60%, a megengedett homlokzatmagasság 4,5 méter!

Víz, gáz, villany a telek előtt található, csatorna jelenleg még nincs!

Az ár a teljes tervdokumentációt tartalmazza, amely természetesen igény szerint módosítható!

A TERV:

Egy hatszobás, kétszintes, dupla garázsos modern családi házat képzeltek ide, ahonnan kilépve fantasztikus panoráma tárul elénk a Gödöllői dombság és a Duna felé. Elfér a kertben még medence, kerti tó, sziklakert, napozórész, és szinte bármi. Tényleg álomotthon lehet valakinek, aki elég kitartással és türelemmel felépíti ezt, vagy egy ennek átdolgozott változatát.

KINEK AJÁNLOM?

Aki szereti a nyugalmat, de szereti azt is, ahol minden elérhető távolságban van. Aki vidéken szeretne lakni, de nagyon közel a városi pezsgéshez. Mindenkinek, aki imádja a panorámát és a napsütést.

A KÖRNYÉK:

Szentendre önmagáért beszél, szinte mindenki járt már itt. A lakópark, és ez a lakás a Tyúkosdűlő városrészben található, amely a turisták nyüzsgését már mellőzi, de nagyon jó közlekedéssel rendelkezik, és sokszínű. Van itt erdő, Duna-part, kedves helyi lakosok, pékség, szolárium, bolt, zöldséges, cukrászda, hangulatos Duna parti éttermek és számos sportolási lehetőség. A 11-es úton nagyon hamar Budapestre érhet, amennyiben esetleg itt dolgozik. Szívből ajánlom ezt az ingatlant, jöjjön, nézze meg, tegyen rá ajánlatot! Hétvégén is várom hívását, amennyiben elsőre nem venném fel, lehetőség szerint azonnal visszahívom!

Fekvés: DK

Építési övezet: Üh/1

Beépíthető alapterület: 211 nm

Homlokzat magasság: 4,5 m

Bruttó szint terület: 211 nm

Föld alatti beépíthetőség: 317 nm

Telekre építhető lakásszám: 2

Zöldövezeti, madárcsicsergős

Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: U/05-304

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,

ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.

Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.



Hivatkozási szám: 40132/1/1

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre

Tyúkosdűlő


Hasonló hirdetések

  • Eladó telek, Szentendre
    Szentendre, Névtelen utca
    Kuriózum Szentendrén! Duna part! 3,5 ha! Eladó Szentendre legszebb részén a Papszigeten egy 3,5 ha ősfás ingatlan amin jelenleg kemping működik. A területen több épület és építmény is található, pl.: Motel, Étterem, medence, apartmanházak, stb. Jelen...
    • Telek - Szentendre
    2 napja
    1 990 000 000 Ft
  • Eladó telek, Szentendre
    Szentendre
    Közvetlen erdőkapcsolatos telek, lélegzetelállító panorámával Szentendrén,Pismányban eladó egy 1600 nm-es gyönyörű, Dunára, hegyekre örök panorámás, erdőkapcsolatos építési telek. Övezeti besorolás: Üh-1 Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 1...
    • Telek - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    36 500 000 Ft
  • Eladó telek, Szentendre
    Szentendre
    Panoráma! Jó megközelíthetőség! Szentendre kedvelt részén a Csóka utcában eladó egy 1346nm-es Üdülőövezeti telek. Víz, villany telken belül, gáz az utcában. Saját részre vagy befektetésnek is kiváló. A meghirdetett ár nettó + ÁFA További kérdések ese...
    • Telek - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó Telek, Szentendre
    Szentendre
    Kuriózum Szentendrén! Duna part! 3,5 ha! Eladó Szentendre legszebb részén a Papszigeten egy 3,5 ha ősfás ingatlan amin jelenleg kemping működik. A területen több épület és építmény is található, pl.: Motel, Étterem, medence, apartmanházak, stb. Jelen...
    • Telek - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    1 990 000 000 Ft
  • Eladó Telek, Szentendre
    Szentendre
    Eladó egy 985 m2-es, lakóövezeti, CSOK-ra alkalmas, két utcafrontos, panorámás telek Pismány lábánál. A víz bevezetése megtörtént, villany, gáz, csatorna az utcában található. A telek tehermentes, építmény nem található rajta, beépíthetősége 15%, max...
    • Telek - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    34 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péceli Edit

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre

Tyúkosdűlő