Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Photoshop CC 2021 Biblia e-book

7 300 Ft
Szentendre
3 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6184410
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
1171 oldal/58,1 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-461-4 Lelőhely: https://akonyv.hu/termek/adobe-photoshop-cc-2021-biblia-magyar-valtozat/

Betekintés a könyvbe!

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében továbbra is forgalmazzuk a négykötetes Adobe Photoshop CC 2021 könyvsorozatunkat, amelyet azonban most egyetlen kötetben és hasznos kiegészítéssel kibővítve adunk ki. Ez köszönhető az Adobe Acrobat X verziójának is, mellyel a kötetet kisebb méretben tudtuk előállítani. A kötet végén összefoglaltuk azokat a webhelyeket, amelyeket tanácsos a programmal foglalkozóknak felkeresni. Ezeken a webhelyeken ugyanis értékes tartalmat, műveleteket, ecseteket, tippeket, trükköket, technikákat, oktatóanyagokat, mintapéldákat találnak, valamint eljuthatnak olyan fórumokra is, ahol segítséget kaphatnak a felmerülő problémák megoldásához.

Az előző (21., azaz Photoshop 2020) változatról szóló kötetünk megjelenése (2019) óta a következő fejlesztésekkel gazdagodott a program:

A Photoshop CC 21.1 (2020. februári kiadás) újdonságai:

Továbbfejlesztették a tartalomérzékeny kitöltést. Egymást követően, több kijelölt területen is elvégezhetjük a tartalom­érzékeny kitöltést, miközben a beállító panel a képernyőn marad. A kitöltéshez a mintát az új Minta minden rétegből beállítással a dokumentum összes látható rétegéből vehetjük.
Javítottak a Lencsefolt hatás algoritmusán, hogy valósághűbb Bokeh effektusokat érvényesíthessünk.
Növelték a teljesítményt, hogy gyorsabban reagáljon a program az egérműveletekre, festésekre, húzásokra. Gyorsabb lett a dokumentum mozgatása, nagyítása is.
A Photoshop CC 21.2 (2020. júniusi kiadás) újdonságai:

Javítottak a tárgy kijelölése parancson. Egyetlen kattintással kijelölhetővé tették a képen szereplő emberi alakokat, beleértve a pontosabb haj és szőrzet kiválasztást is. A kiválasztási szélek élesebbek lettek.
Továbbfejlesztették a Camera Raw alkalmazást. Már több képen is dolgozhatunk, melyeket egy, az ablak alján, vagy oldalán megjelenő filmszalagról választhatunk. A képhez alkalmazkodó ISO-készleteket hozhatunk létre és menthetünk el alapértelmezett beállításként. A helyi korrekciók panelt színárnyalat csúszkával bővítették, amellyel a kép kijelölt részén módosíthatunk. Új vágási rács elhelyezését segítő eszköz jelent meg a kép közepén. Továbbfejlesztették a Görbék panelt is, amelyen választhatunk a paraméteres és a pontgörbe csatorna között, így pontosabban javíthatjuk a képet. Az alapértelmezett, azonnal érvényesülő Raw korrekciók testre szabhatók (lehetnek Adobe, kamera szerinti vagy saját beállítások).
Automatikusan aktiválódik az Adobe Fonts szolgáltatás, így azonnal megkereshetők az elveszett, hiányzó betűtípusok.
A mintázatok tetszőleges szögben adhatók a képhez, sőt a a Mintaátfedés, az Ecsetvonások és a Kitöltés mintázattal rétegen az elforgatás később is módosítható.
Továbbfejlesztették a betűtípus-egyeztetést, amely most az Adobe Sensei techológiára épülve pontosabban képes megállapítani a fényképen szereplő betűtípusokat. A szolgáltatás használható függőleges és többsoros szövegen is.
Javítottak a Kijelölés és maszkolás munkaterület csúszkáinak teljesítményén.
A fenti funkciók egy része csak akkor érhető el, ha önkéntesen regisztrálunk az Adobe Photoshop termékfejlesztési programjába a Szerkesztés menü Beállítások/Termékfejlesztés lapján.

14 felhasználók által bejelentett hibát javítottak, például a program összeomlását korrekciós rétegek másolásakor, beillesztésekor, vonalzók engedélyezésekor, méretezési hibát objektumcsoportok mozgatásakor, beillesztési hibát adott helyre beillesztéskor.
A Photoshop CC 21.2.1 (2020. júliusi kiadás) újdonságai:

12 felhasználók által bejelentett hibát javítottak, köztük a rácsvonal megjelenését, az intelligens objektumok módosítását, kivágások illesztését, a program lefagyását tárgy kijelölése, perem finomítása közben.
A Photoshop CC 21.2.2 (2020. augusztusi kiadás) újdonságai:

Három felhasználók által bejelentett hibát javítottak, így a duplikált elemek áthúzását dokumentumok között, a speciális keverési módtól előforduló összeomlást, valamint a zárolási funkció alkalmazását a módosító billentyűkre (Shift, Ctrl, Alt) való dupla kattintással a Módosító billentyűk
A Photoshop CC 21.2.3 (2020. szeptemberi kiadás) újdonsága:

Egy, felhasználók által bejelentett hibát javítottak az arányos átméretezéssel kapcsolatban.
A Photoshop CC 21.2.4 (2020. szeptemberi kiadás) újdonságai:

Egy, felhasználók által bejelentett hibát javítottak a Debug.log fájlok létrehozásával kapcsolatban.
A Photoshop CC 2021 (2020. októberi kiadás) újdonságai:

Az új Adobe Sensei alapú Neural Filters szűrőkkel pontosabban színezhetjük a régi fejete-fehér képeket, módosíthatunk az arckifejezéseken.
Könnyen és gyorsan cserélhetjük ki egy képen az égboltot, melyhez a program hozzáigazítja a táj színeit is.
A program használatát az új Felfedezés panelen megjelenő leckék, videók segítségével is tanulhatjuk.
A felhőalapú dokumentumok közvetlenül elérhetők a programban. Ezen dokumentumok korábbi változatait is meg­tekinthetjük, helyreállíthatjuk. A felhődokumentumok beállítás alapján offline is használhatók.
A mintázatok beillesztése előtt élőképen győződhetünk meg a mintázat megjelenéséről, miközben az alap mintát elforgatjuk, méretezzük.
Az élő alakzatok vásznon elhelyezkedő eszközökkel vagy a Tulajdonságok panel eszközeivel módosíthatók.
Az intelligens objektumok változásai visszavonhatók. A technológiai előzetes automatikusan új rétegeket hoz létre Intelligens objektumokra történő festésko.
Új külső féltől származó bővítmények (Slack, Trello) jelentek meg az együttműködéshez.
A készletek keresése funkció az Ecsetek, Színtárak, Színátmenetek, Stílusok, Mintázatok és Alakzatok panelek szerves része lett.
A technológiai előzetesként elérhető Tartalomérzékeny szegélykövető eszközzel könnyen görbét rajzolhatunk egy objektum köré.
Továbbfejlesztették a maszkolást és kijelölést, hogy pontosabban kiválaszthassuk a hajas, szőrzetes részeket a portrékon. A beállítások egyéni készletként elmenthetők. Új szín- és objektumérzékeny szegélyfinomítási mód is megjelent.
Továbbfejlesztették a tartalomérzékeny kitöltést, a szövegtámogatást (japán nyelvre is), a valós méretű megjelenítést.
Három újabb kamera és 13 új objektumtípus jelent meg a támogatott eszközök körében.
37 darab, felhasználók által bejelentett, köztük kritikus, a program összeomlását okozó hibát javítottak. Részletesebben lásd a https://helpx.adobe.com/hu/photoshop/kb/fixed-issues.html

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    InDesign CC 2021 Biblia e-book
    Szentendre, Szentendre, Szentendre
    1068 oldal/39,8 MB, formátum: PDF. ISBN 978-963-494-473-7 Lelőhely: https://akonyv.hu/termek/adobe-indesign-cc-2021-biblia-magyar-valtozat/ Betekintés a könyvbe! Legutóbbi kötetünk megjelenése óta a következő újdonságok láttak napvilágot: Az Adobe In...
    • Könyvek, Magazinok - Szentendre
    3 éve, 1 hónapja
    6 700 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre