Pismány alsó részén, ÖSSZKÖZMŰVES építési telek, már elvégzett földmunkával

26 900 000 Ft
Szentendre
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12327327
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PANORÁMÁS CSALÁDI OTTHON ÉPÍTÉSÉHEZ IDEÁLIS TELEK PISMÁNY ALJÁBAN!

Szentendrén, a Pismány aljában, a 11-es úttól sétatávolságban, azonban csendes helyen, kertvárosi, jól járható mellékutcában eladó egy 743m2-es, panorámás, összközműves, belterületi, lakóövezeti építési telek.

A telek 16 méteres utcafronttal rendelkezik, téglalap alakú, kellemes PANORÁMÁVAL rendelkezik. Tulajdonosa egy 170m2-es, nappali + 4 hálószobás, dupla teraszos házat tervezett rá építeni, melynek terveit a tulajdonjoggal együttesen a leendő új tulajdonos rendelkezésére bocsátja. Természetesen ettől eltérő épület megvalósítása is lehetséges.

Az ingatlan Lke/2 övezeti besorolású, melyhez 15% terepszint feletti, továbbá 20% terepszint alatti beépíthetőség párosul. Domboldali elhelyezkedésének köszönhetően megvalósítható rajta egy akár 210m2-es lakóépület is. A megengedett építménymagasság 5,5 méter, a zöldfelületi mutató 60%. Önálló családi ház építése lehetséges, melyhez 1 darab melléképület (garázs, tároló, stb) elhelyezhető.

A telek domboldali elhelyezkedésű, az építkezéshez szükséges földmunkákat jelenlegi tulajdonosa már elvégeztette, így a terület beépítésre kész állapotban van. Adottságainak köszönhetően a kertként használható terület szintén sík maradt, így a terület kényelmesen használható, bőséges hely marad pihenő, sütögetőhely, játszótér, díszkert számára is. Gépkocsibeállás a területre több autó számára is megoldott, az elvégzett földmunkáknak köszönhetően pedig már most is be lehet állni.

Az ingatlan összközműves. Víz és villanyóra van, a csatorna telken belülre be lett vezetve, és a hálózatra rákötve. Gázcsonk a telken belül szintén rendelkezésre áll.

Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon, önálló helyrajzi számmal rendelkezik. Azonnali birtokba vételének nincs akadálya.

A környezet ellátottsága kiváló. A közelben számos bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, orvosi ellátás, szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek könnyen és gyorsan elérhetőek. A 11-es út pár perc sétával is elérhető, az itt található buszmegállóból sűrű követéssel indulnak járatok a HÉV állomáshoz, és Újpest városkapuhoz is.

Az ingatlan irányára: 26,9 M Ft

Irányár: 26900000 Ft

Referencia szám: TK011625

Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre


Hasonló hirdetések

  • Eladó Építési telek, Szentendre, Pismány, 1340nm, 74900000 Ft
    Szentendre, Pismány
    Csend nyugalom csodálatos örök panoráma, erdő és természet közelsége a szentendrei Pismány hegy tetejéről! Eladó aszfaltos útról megközelíthető 1314 nm-es üdülő övezeti építési telek megvalósítható építési tervvel adott látvány tervek alapján! A tele...
    • Telek - Szentendre
    19 órája, 41 perce
    74 900 000 Ft
  • Telek - Szentendre
    Szentendre
    Kuriózum Szentendrén! Duna part! 3,5 ha! Eladó Szentendre legszebb részén a Papszigeten egy 3,5 ha ősfás ingatlan amin jelenleg kemping működik. A területen több épület és építmény is található, pl.: Motel, Étterem, medence, apartmanházak, stb. Jelen...
    • Telek - Szentendre
    1 napja, 3 órája
    1 990 000 000 Ft
  • Eladó 991 m2-es üdülőtelek Szentendre, Tyúkosdűlő
    Szentendre, Tyúkosdűlő
    Szentendre Tyúkosdűlő részén eladó, építési tekek! A telek 10%-ban beépíthető, víz, villany, gáz bevezetve. Igény szerint, már meglévő, engedélyezett építési tervekkel együtt vásárolható meg. A telken már a tervezett háznak az alapját elkészítették. ...
    • Telek - Szentendre
    1 napja, 4 órája
    38 500 000 Ft
  • Eladó telek, Szentendre
    Szentendre
    Közvetlen erdőkapcsolatos telek, lélegzetelállító panorámával Szentendrén,Pismányban eladó egy 1600 nm-es gyönyörű, Dunára, hegyekre örök panorámás, erdőkapcsolatos építési telek. Övezeti besorolás: Üh-1 Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 1...
    • Telek - Szentendre
    1 napja, 9 órája
    36 500 000 Ft
  • Eladó telek, Szentendre
    Szentendre
    Panoráma! Jó megközelíthetőség! Szentendre kedvelt részén a Csóka utcában eladó egy 1346nm-es Üdülőövezeti telek. Víz, villany telken belül, gáz az utcában. Saját részre vagy befektetésnek is kiváló. A meghirdetett ár nettó + ÁFA További kérdések ese...
    • Telek - Szentendre
    1 napja, 9 órája
    29 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre