Ezt a hirdetést archiválták.

Bugalugs 4in1 sampon - nyugtató hatású - 500ml - Dogledesign

Szigethalom Árpád utca 25.
1 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12346253
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bugalugs 4in1 sampon - nyugtató hatású
Gyengéd, vegán kutyasampon, mely nyugtat, tisztít, táplál és hidratál. A növényi eredetű enyhe összetevők lehetővé teszik, hogy megszabaduljatok a nem kívánt szennyeződésektől anélkül, hogy megzavarná a bőr és a szőrzet védőrétegét. A kamilla kivonat csillapítja az epidermisz irritációit, rugalmassá teszi a szőrtt és gyönyörű fényt ad. A levendulaolaj megnyugtatja az érzékeket, ellazít és ellazít.

A sampon összetevői ápolják kedvenced bundáját és bőrét, tisztává, hidratálttá, ápolttá, puhává és gyönyörű illatúvá varázsolják azt. Jól habzik és könnyen lemosható. A termék minden típusú és színű szőrzethez alkalmas. 8 hetesnél idősebb kölyökkutyáknál használható. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vizéből származó víz felhasználásával, amely biológiailag tiszta terület, amely felkerült az UNESCO Világörökség listájára.

A Bugalugs 4in1 sampon előnyei:

vegán
kiegyensúlyozott pH-val
nem befolyásolja a bőr és a szőr természetes védőrétegét
enyhe tisztítószerekkel
hidratál
csillapítja az irritációt
a kamilla és a levendula nyugtató hatással van a stresszes kutyusra
rugalmasabbá és puhábbá teszi a szőrt
jól habzik és könnyen leöblíthető
felnőtt kutyáknak és 8 hetesnél idősebb kölyköknek
10:1 arányban hígítható.

Összetevők: 
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyglyceryl-2 Caprate, Phenoxyethanol, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Laureth-4, Linalool, Geraniol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Lactic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 60730, Tocopherol, CI 45410, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower/Leaf/Stem Oil, Lavandula Hybrida (Lavandin) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Polysorbate 20

Vissza a samponok, kondícionálók menübe.

Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.

 
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.