Ezt a hirdetést archiválták.

Bugalugs Dental Care hab 200ml - Dogledesign

Szigethalom Árpád utca 25.
2 hete, 1 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12337514
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bugalugs Dental Care hab 200ml
A Bugalugs Dental Care hab egy gyengéd fogápolószer kutyák és macskák szájhigiéniájára. Fogmosás nélkül segít leküzdeni a lepedéket, a fogkövet és a rossz leheletet . Csak vidd fel kedvenced fogaira és ínyére, és a készítmény magától elkezd hatni. Ideális megoldás minden olyan kisállat számára, akiknek a hagyományos fogkefével végzett fogtisztítás kényelmetlenséggel vagy nagy stresszel jár.

A hab fertőtlenítő hatású és megakadályozza a lepedék és fogkő kialakulását és lerakódását a fogfelszínen. Gátolja a gyulladásért és a kellemetlen szagokért felelős baktériumok szaporodását. Természetes összetevők alapján készült. A rendszeres használat biztosítja, hogy kutyusod vagy cicád szájürege tisztán és kiváló állapotban maradjon. Alkalmas minden 12 hetesnél idősebb kutyának és macskának.

A készítmény pH-ja kiegyensúlyozott. Alkalmas otthoni használatra és professzionális ápolásra kozmetikai szalonban. Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, szilikonokat, SLES-t, SLS-t, DEA-t és enzimeket. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vizéből származó víz felhasználásával, amely biológiailag tiszta terület és felkerült az UNESCO Világörökség listájára.

A Bugalugs Dental Care hab előnyei:

fogmosás nélkül tisztítja és frissíti a leheletet
megakadályozza a lepedék lerakódását és a fogkő képződését
antibakteriális és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik
természetes összetevőkön alapul
gyakori használatra
menta illattal
parabének és alkohol nélkül
nem tartalmaz szilikonokat, SLES-t, SLS-t, DEA-t és enzimeket
felnőtt kutyáknak és macskáknak
kölyökkutyáknak és cicáknak 12 hetes kortól
vegán
az Egyesült Királyságban készült

A Bugalugs Dental Care hab összetevői: Aqua, glicerin, etil-alkohol, poliszorbát 20, aroma, cink-klorid, citromsav, nátrium-hidrogén-karbonát, Camellia Sinensis (zöld tea) levélkivonat

Használata:
Óvatosan nyisd ki kedvenced száját, és pumpáld egyszer közvetlenül a fogaira és az ínyére. Csak állati használatra! Tartsd távol gyermekektől és kerüld a szembe jutást!

További fogápoló szereink.

Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.

 
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.