Ezt a hirdetést archiválták.

Bugalugs Flea&Tick sampon - bolha és kullancs ellen - 500ml - Dogledesign

Szigethalom Árpád utca 25.
1 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12346245
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bugalugs Flea&Tick sampon - bolha és kullancs ellen
Biztonságos, természetes összetevők alapján készült gyengéd, vegán kutyasampon, mely eltávolítja a bolhákat, kullancsokat és más kártevőket. Enyhíti a bőrirritációt és csökkenti a viszketést, a bőrpírt és a hámlást. Neem olajat tartalmaz, mely rovarriasztó tulajdonságairól ismert. A növényi eredetű tisztítószerek alaposan, de gyengéden tisztítják meg a bőrt és a szőrzetet a portól, szennyeződéstől és a felesleges faggyútól anélkül, hogy megzavarnák a természetes hidrolipid szőrzetet.

A sampon összetevői ápolják kedvenced bundáját és bőrét, láthatóan táplálva, hidratálva és újraépítve valamint finom illatúvá varázsolják. A termék jól habzik és könnyen öblíthető. Alkalmas minden típusú és színű szőrtípushoz, 8 hetesnél idősebb kölyökkutyáknál is használható. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vizéből származó víz felhasználásával, amely biológiailag tiszta terület, amely felkerült az  UNESCO Világörökség listájára.

A Bugalugs Flea&Tick sampon előnyei:

vegán
eltünteti és taszítja a bolhákat és kullancsokat
enyhíti a bőrirritációt és csökkenti a viszketést, a bőrpírt és a hámlást
kiegyensúlyozott pH-val
nem befolyásolja a bőr és a szőr természetes védőrétegét
jól habzik és könnyen leöblíthető
felnőtt kutyáknak és 8 hetesnél idősebb kölyköknek
10:1 arányban hígítható.

Összetevők:
Aqua, nátrium-laureth-szulfát, glicerin, kokamidopropil-betain, kókusz-glükozid, gliceril-oleát, parfüm, poligliceril-2 kaprát, glikol-disztearát, nátrium-klorid, melia azadirachta (neem) magolaj, nátrium-hidrox-4, benzodium-fenon-4 4, eugenol, kumarin, alfa-izometil-ionon, hidrogénezett pálmaglicerid-citrát, tokoferol, poliszorbát 20, fenoxi-etanol, CI 14700

Vissza a samponok, kondícionálók menübe.

Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.

 
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.