Ezt a hirdetést archiválták.

Bugalugs Maxi White Sampon - színélénkítő - 250ml - Dogledesign

Szigethalom Árpád utca 25.
1 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12350399
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bugalugs Maxi White Sampon - színélénkítő
Biztonságos, természetes összetevők felhasználásával készült vegán kutyasampon. Világosabbá teszi kedvenced fehér vagy világos színű bundáját. Nem tartalmaz kémiai fehérítőket, amelyek károsíthatják a szőrzetet. A golgotavirág és ananász kombinált hidratáló elemei azonnal szép és egészséges fényt adnak a szőrnek, miközben nyugtatják a száraz bőrt és táplálják a szőrhagymákat, anélkül, hogy azok károsodnának.

Jól habzik és könnyen leöblíthető, a növényi eredetű tisztítószerek alaposan megtisztítják a szőrzetet a portól és a zsíros szennyeződésektől, anélkül, hogy károsítanák az epidermisz természetes védőrétegét. A Bugalugs Maxi White Sampon tisztává, puhává, fényessé és ápolttá teszi a szőrzetet. Alkalmas minden típusú és színű szőrhöz. Kímélő formulája miatt akár 8 hetes korú kölyökkutyákon is használható. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vizéből származó víz felhasználásával, amely biológiailag tiszta terület, amely felkerült az UNESCO Világörökség listájára.

A Bugalugs Maxi White Sampon előnyei:

vegán
kiegyensúlyozott pH-val
nem befolyásolja a bőr és a szőr természetes védőrétegét
enyhe tisztítószerekkel
parabének nélkül
világosítja a fehér szőrt
hidratál és puhít
egészséges fényt ad a szőrzetnek
felnőtt kutyáknak és kölyköknek 8 hetes kortól
jól habzik és könnyen leöblíthető
10:1 arányban hígítható.

Összetevők: 
Víz, nátrium-laureth-szulfát, glicerin, kokamidopropil-betain, kókusz-glükozid, gliceril-oleát, parfüm, poligliceril-2-kaprát, glikol-disztearát, nátrium-klorid, benzofenon-4, citromsav, lauret-4, nátrium-hidroxid, tejsav, limon, Hidrogénezett pálmagliceridek citrát, tokoferol, citrusfélék aurantium dulcis (narancs) héjolaj, poliszorbát 20, fenoxi-etanol, nátrium-benzoát, CI 60730

Vissza a samponok, kondícionálók menübe.

Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.

 
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.