Ezt a hirdetést archiválták.

Bugalugs Stinky Dog Sampon - kellemetlen szagok ellen - 250ml - Dogledesign

Szigethalom Árpád utca 25.
1 hete, 4 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12346246
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bugalugs Stinky Dog Sampon - kellemetlen szagok ellen
Kutyusod szeret mindenben megfetrengeni? És minél büdösebb és visszataszítóbb, annál jobb! Ez a vegán sampon azoknak a fürdetésére készült, akik szeretik "gyűjteni" a különféle szagokat.

Természetes hatóanyag tartalmának köszönhetően képes a legkellemetlenebb szagokat is lebontani, így nem csak elfedi, hanem el is távolítja azokat. Pantenol tartalma táplálja, ápolja és alaposan megtisztítja a szőrzetet anélkül, hogy megzavarná a természetes hidrolipid bevonatot.

A sampon jól habzik és könnyen leöblíthető. Nemcsak tisztává, puhává és fényessé teszi kedvenced bundáját, de mindenekelőtt mentesíti minden kellemetlen szagtól. Alkalmas minden típusú és színű szőrzethez. 8 hetesnél idősebb kölyökkutyáknál is használható. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vizéből származó víz felhasználásával, amely biológiailag tiszta terület, amely felkerült az UNESCO Világörökség listájára. 

A Bugalugs Stinky Dog Sampon előnyei:

vegán
kiegyensúlyozott pH-val
nem befolyásolja a bőr és a szőr természetes védőrétegét
enyhe tisztítószerekkel
parabének nélkül
szagsemlegesítővel
táplálja és egészséges fényt ad a szőrzetnek
jól habzik és könnyen leöblíthető
felnőtt kutyáknak és kölyköknek 8 hetes kortól
10:1 arányban hígítható.

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyglyceryl-2 Caprate, Saccharomyces Ferment Filtrate, Phenoxyethanol, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Panthenol, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Laureth-4, Phenethyl Alcohol, Lactic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 14700, Tocopherol, CI 17200, CI 19140, Polysorbate 20

Vissza a samponok, kondícionálók menübe.

Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.

 
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.