Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel JUNIOR 400g - Dogledesign

1 490 Ft
Szigethalom Árpád utca 25.
1 hete, 4 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317376
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel JUNIOR 400g
A megfelelő táplálkozás kulcsfontosságú eleme a kölykök egészséges növekedésének és fejlődésének. Különösen fontos a megfelelő tápanyag és a megfelelő kalóriaegyensúly biztosítása a kölyökkutya életkorához és megcélzott testtömegéhez igazodva.

A Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel JUNIOR egy egészséges, ízletes és teljes értékű nedves táp kölyökkutyák számára. Ha ezt az eleséget választod, biztos lehetsz benne, hogy kiskutyád növekvő szervezete minden szükséges tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot megkap.

Ez a nedves kutyaeledel kiváló minőségű fehérjeforrás, amely a testszövetek, köztük az izmok, a bőr és a csontok alapvető építőköve. Figyelembe véve a takarmány teljes hústartalmát és az izomhús és a belsőség megfelelő arányát, a Syta Micha kifejlesztett egy receptet, amely a legjobb nedves tápnak nevezhető kutyák számára. A Syta Micha Chef termékcsaládjában 92,6% állati eredetű termékek találhatók, 72,6% bárányhús és 20% báránybelső (10% gyomor, 5% szív, 5% máj) arányban.

A bárányhús kiváló minőségű fehérjében gazdag, tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amelyet a szervezetnek az élelmiszerből kell beszereznie. Ezenkívül jó forrása a könnyen felszívódó vasnak, amely fontos a hemoglobintermeléshez és a vér oxigénszállításához, valamint olyan vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, mint a B12-vitamin, cink, szelén, foszfor és B3-vitamin (niacin) valamint az egészséges szív, immunrendszer, idegrendszer és anyagcsere fenntartásához.

A Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel JUNIOR összetételében a hús mellett diétás zöldségeket is találhatunk:

Sütőtök: tápanyagokban gazdag, A-vitamint (az egészséges szemért), C-vitamint (az erős immunitásért), E-vitamint (gyulladáscsökkentő tulajdonságú) és számos növényi vegyületet, például karotinoidokat és flavonoidokat tartalmaz. Jó forrása az ásványi anyagoknak, például káliumnak, magnéziumnak, vasnak és réznek. Ezenkívül a sütőtökben található rost két frakciója, oldható és oldhatatlan, segít szabályozni az emésztést, fenntartani az egészséges baktériumflórát a belekben, és megakadályozza a székrekedést.

Petrezselyemgyökér: vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat biztosít, amelyek jótékony hatással vannak a kölykök általános egészségére. Természetes vírusellenes és gyulladáscsökkentő anyagként is működik. A C-vitamin jelenlétének köszönhetően segít a fertőzések leküzdésében, és támogatja a kollagéntermelést, ami elengedhetetlen az egészséges bőrhöz. Az A-vitamin jelenléte fontos a látásproblémák és az UV-sugárzás megelőzésében.

A Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel JUNIOR egyéb kiegészítő összetételei között szerepel:

Útifűmag: A kutya étrendjében a pozitív hatású útifű csillapítja a gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket, beleértve a hasmenést is. Természetes prebiotikumként nyugtató és regeneráló hatással van a gyomor és a belek irritált nyálkahártyájára, valamint a bélmozgás szabályozásával támogatja az emésztést.

Tengeri alga: Értékes jódforrás a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Ezenkívül számos aminosavat tartalmaz, például triptofánt és sok más anyagot, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek, beleértve a növekvő kutyák ízületi mozgékonyságának támogatását és javítását.

Hidrolizált kollagén: A kollagén alacsony allergéntartalmú formája, mely apró kollagén peptidekre bomlik, amiket a kutya szervezete könnyebben felszív. A kollagén értékes étrend-kiegészítő, amely elősegíti a növekvő kutyák bőrének, szőrének és ízületeinek egészségét. Kiegészítő tápláléktámogatás a növekvő kutyák számára, akik szeretnék fenntartani a mozgékony mozgásszervi rendszert és csökkenteni az ízületi rendellenességek kockázatát.

Vadrózsa: az egyik legjobb C-vitamin forrás, természetben előforduló galaktolipidekkel, gyulladáscsökkentő, chondroprotektív, daganatellenes, fekélyellenes, antioxidáns és immunerősítő tulajdonságokkal. A vadrózsa gyümölcsei elősegítik az ízületek teljes mozgékonyságát, csökkentik a fájdalmat, védik a növekvő szervezetet az étvágytalanságtól, a fertőzésektől, valamint vitaminokat biztosítanak a megfelelő látáshoz és a hasnyálmirigy működéséhez.

A Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel JUNIOR nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát vagy tartósítószert, a  termék a lehető legtermészetesebb és káros anyagoktól mentes. Így biztos lehetsz benne, hogy csak a természet által kínált legjobbat nyújtod kutyusodnak.

A Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel JUNIOR előnyei:

Egyszerű összetevők, gabonafélék, hozzáadott mesterséges színezékek vagy aromák nélkül
Összetétele minden fajtájú kölyökkutyának ajánlott
Nedves étel csirke, szója vagy laktóz nélkül
Kiváló minőségű fehérjében gazdag – az állati eredetű termékek akár 92,6%-a, ebből 72,6%-a izomhús
Hús és belsőség aránya 72,6%: 20%
Monoprotein, kiváló ízű, könnyen emészthető, diétás formula
Alacsony zsírtartalom
Hidrolizált kollagén – könnyen felszívódó kollagén peptidek, amelyek szükségesek az ízületi porcképződéshez, a fényes szőrzet és rugalmas bőr fenntartásához
Útifűmag (Plantago psyllium) – védi a gyomor és a belek nyálkahártyáját, javítja az emésztési folyamatokat és megkönnyíti a székletürítést
Könnyen emészthető zöldségek, amelyek élelmi rostot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, beleértve a C-, K-, A-, E-, B6-vitamint, vasat, kalciumot, káliumot és folsavat (folát), amelyek elengedhetetlenek a növekvő szervezetek számára
A tengeri alga az egyik legjobb természetes jódforrás a pajzsmirigy működéséhez, erős antioxidánsokkal, amelyek erősítik az immunrendszert, és az omega-3 zsírsavak, amelyek jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre
A vadrózsa vírusellenes és antibakteriális tulajdonságokkal, aszkorbinsavat tartalmaz, amely segíti a kollagéntermelést

Összetevők: 92,6% bárányhús (72,6% izomhús, 10% gyomor, 5% szív, 5% máj), 2% sütőtök, 2% petrezselyemgyökér, 1,5% útifűmag, 1% vitaminok és ásványi anyagok, 0,5% hidrolizált kollagén, 0,2% % hínár, 0,1 % vadrózsa.

Analitikai összetétel :
Fehérje 8%
Zsír 2,7%
Nyersrost 0,8%
Nyershamu 2,5%
Szénhidrát 3,8%
Nedvesség 82,2%
Energiaérték 90kcal/100g

Ásványi anyagok 1 kg-onként: Magnézium 0,015% Kálium 0,25% Foszfor 0,25% Kalcium 0,3%

Adalékok 1 kg-onként: D-vitamin (3a671) 250 NE/kg E-vitamin (3a700) 40mg/kg Réz (3b405) 0,5mg/kg Jód (3b201) 0,5mg/kg Mangán (3b503) 2mg/kg Cink (3b2605) kg

További nedveseledeleinket itt találod.

Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.