Syta Micha rágócsont nyúllal és banánnal XXL - Dogledesign

3 490 Ft
Szigethalom Árpád utca 25.
1 napja, 4 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12427749
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Állat
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Syta Micha rágócsont nyúllal és banánnal XXL
A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. Ez nemcsak a kiegyensúlyozott étkezést foglalja magában, hanem a rágás, nyalogatás és harapdálás igényét is. Ezek a tevékenységek minden kutya számára elengedhetetlenek, kortól függetlenül. A kölyökkutyák és fiatal kutyák körében azonban fokozott igény figyelhető meg.

A négylábúak természetes szükségleteinek kielégítésére jöttek létre a funkcionális rágócsontok. Ennek az innovatív terméknek az a  célja, hogy hosszan tartó szórakozást nyújtsonés megnyugtasson minden kutyát. Ezenkívül a rágás és a harapdálás pozitívan hat kedvenced pszichéjére, a relaxáció és az ellazulás állapotát idézi elő.

A rágócsont egyes összetevőinek kiválasztása gondosan átgondolt, mivel meghatározott funkciókat kell betöltenie. A csontot kitöltő töltelék célja, hogy emelje a szervezet szerotoninszintjét, és a kutya természetének legfontosabb szükségleteit a lehető legjobb ízzel elégítse ki. A funkcionális töltelékkel ellátott csontok kizárólag természetes összetevőkből készülnek. Értékes összetétele lehetővé teszi kutyusod egészségének megőrzését és a szükséges tápanyagok biztosítását a szervezet számára.

A Syta Micha csontok előállításához használt bőr 100%-ban természetes, festetlen. Csak 3 hetes szárítási folyamatnak vetik alá alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között). Az ilyen hőmérsékleten történő szárítás lehetővé teszi az összes összetevő értékes táplálkozási tulajdonságainak megőrzését. A funkcionális rágócsontok kötőanyaga a bőrben természetesen előforduló kollagén. A csont szerkezete pozitívan befolyásolja a kutya fogait és ínyét. Rágás közben ez a kemény rágójáték tisztítja a fogakat, eltávolítja az ételmaradékokat, simává teszi azokat, és megakadályozza a sárgulást.

A csont mérete (22 cm) valóban XXL, így egy nagytestű kutya is élvezettel rágcsálhatja a Syta Micha funkcionális csontjait. A funkcionális csontok teljesen biztonságosak a kutyák számára, mivel nem morzsolódnak, és nem tartalmaznak olyan éles elemeket, amelyek harapás/rágás közben megsérülhet az íny. Hihetetlenül finom és egészséges jutalomfalat, amelyben az állati és növényi elemek kombinációja tápláló alternatívát nyújt a népszerű rágójátékok helyett.

A Syta Micha rágócsont nyúllal és banánnal XXL előnyei:

A csontok jó változatosságot jelentenek a napi étrendben.
A különböző töltelékeknek köszönhetően lehetővé teszik a további tápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok vagy fehérjék) bevitelét.
Kiváló jutalom a nevelés vagy a kiképzés során, és motiváció az új helyzetekhez való alkalmazkodás során.
Tökéletes, egészséges szórakozási forma hosszabb időre, amely egyúttal kielégíti a legfontosabb napi szükségletek közül néhányat, mint például a nyalogatás, harapdálás, paskolás, húzogatás, rágcsálás.
Ezek természetes rágójátékok, amelyek segítenek tisztán tartani a fogakat, erősítik az állkapocs és az állkapocs izmait.
A kölyökkutyák esetében az ínyt is masszírozzák, és megtanítják a megadott táplálék harapását.

Összetétel: 95% marhabőr, 4% nyúlhús, 1% banánpor.

Analitikai összetétel:

Fehérje: 95,34%
Zsírok: 2,14%
Nyers hamu: 0,95%
Nyersrost: 0,41%
Kalóriatartalom: 400,6 kcal/100g.

Tömeg: 0,21 kg

Amikor rágócsontot adsz kutyusodnak, ne felejtsd el biztosítani számára a friss vízhez való hozzáférést.

További rágnivaló kínálatunk.

Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.


Hasonló hirdetések

  • Szigethalom, Árpád utca 25.
    Lovi Dog természetes mogyoróvaj kutyáknak, 90g A Lovi Dog természetes mogyoróvaj kutyáknak egy kizárólag mogyoróból készült finomság, amelyet imádnak a kutyák. Nem tartalmaz tartósítószert, édesítőszert, ízfokozót. Nagyon egyszerű összetételű, amiért...
    • Állat - Szigethalom
    1 napja, 4 órája
    1 490 Ft
  • Dog Comets Hale-Bopp labda - Dogledesign
    Szigethalom, Árpád utca 25.
    Dog Comets Hale-Bopp labda A Dog Comets Hale-Bopp egy gumilabda, mely meglehetősen nehéz - körülbelül 130 g súlyú, és jól illeszkedik a kézbe. Ez a labda kiválóan alkalmas nagy távolságra való dobásra. Ezenkívül egy lyukkal van ellátva, amelyen keres...
    • Állat - Szigethalom
    1 napja, 4 órája
    2 590 Ft
  • Dog Comets Halley labda - Dogledesign
    Szigethalom, Árpád utca 25.
    Dog Comets Halley labda A Dog Comets Halley egy gumilabda, mely meglehetősen nehéz - körülbelül 130 g súlyú, és jól illeszkedik a kézbe. Ez a labda kiválóan alkalmas nagy távolságra való dobásra. Ezenkívül egy lyukkal van ellátva, amelyen keresztül á...
    • Állat - Szigethalom
    1 napja, 4 órája
    2 590 Ft
  • Furry Freeze® fagyipor kutyáknak - MANGÓ - Dogledesign
    Szigethalom, Árpád utca 25.
    Furry Freeze® fagyipor kutyáknak - MANGÓ Kellemes hűsítő finomság és remek szórakozás kiskedvencednek a nyári nagy melegben. Összesen 10 ízben kapható a magyar gyártású kutyfagyi. A dobozban lévő fagyiporból 10 adag fagyi készíthető el és egy ajándék...
    • Állat - Szigethalom
    1 napja, 4 órája
    2 790 Ft
  • Szigethalom, Árpád utca 25.
    Dog Comets Swift Tuttle labda kötéllel A Dog Comets Swift Tuttle egy gumilabda, mely meglehetősen nehéz - körülbelül 130 g súlyú, és jól illeszkedik a kézbe. Ez a labda kiválóan alkalmas nagy távolságra való dobásra. Ezenkívül egy lyukkal van ellátva...
    • Állat - Szigethalom
    1 napja, 4 órája
    3 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.