Syta Micha száraztáp bárány málna és sütőtök kölyökkutyáknak 9kg - Dogledesign

32 990 Ft
Szigethalom Árpád utca 25.
1 hete, 4 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317375
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Syta Micha száraztáp bárány málna és sütőtök kölyökkutyáknak 9kg
A megfelelő étrend kutyusunk életének első évében kulcsfontosságú, ezért érdemes tápláló ételeket választani életének első hónapjaitól. A megfelelő eledel kiválasztása néha nehézkes lehet. A Syta Micha száraztáp bárány málna és sütőtök kölyökkutyáknak egy teljes értékű táp kölyökkutyáknak és junioroknak, amely nemcsak az étvágyat csillapítja, hanem mindenekelőtt a legmagasabb szinten gondoskodik az egészségről.

Kifejezetten kölyökkutyák számára készítették - legyen bármilyen fajtájú - akiknek egészsége a legfontosabb. Összetételét dietetikus fejlesztette ki, így teljesen biztos, hogy minden makro- és mikrotápanyagra fedezi a napi szükségletet, megfelelő fejlődést és energiát biztosítva a fiatal kölykök számára.

A Syta Micha száraztáp bárány málna és sütőtök kölyökkutyáknak fő összetevője a bárányhús. Ez egy teljes értékű és hipoallergén fehérjeforrás, amely esszenciális aminosavakat biztosít az egész szervezet növekedéséhez és fejlődéséhez. Sőt, a száraztápban található magas tartalma hozzájárul az erős izomzat építéséhez, az egészséges testsúly fenntartásához, enzimek és hormonok termeléséhez, valamint a glutamin és arginin jelenlétének köszönhetően támogatja az immunrendszert a fertőzések és betegségek leküzdésében.

A bárányhús emellett olyan létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, mint a vas, a cink, a B12-vitamin és a niacin, amelyek szükségesek a fiatal testek megfelelő növekedéséhez és működéséhez. Más húsfajtákkal összehasonlítva a bárány könnyen emészthető, így érzékeny emésztőrendszerű kölyökkutyák számára is megfelelő választás.

Az allergén gabonák kiküszöbölése érdekében a gyártó a receptet könnyen emészthető szénhidrátra, az édesburgonyára alapozta, amely a hagyományos burgonya egészségesebb alternatívája. Magas rost- és antioxidáns tartalmának, valamint alacsonyabb glikémiás indexének köszönhetően az édesburgonya hozzájárul az egészséges emésztőrendszer és a jóllakottság fenntartásához, valamint az immunitás erősítéséhez és a megfelelő látás folyamatához.

Az egyes falatok vonzerejének fokozása érdekében, különösen a fiatal válogatós evők számára, sertészsírt használtak, mely kivételesen étvágygerjesztő íz- és aromahordozó, ízletes bárányhússal kombinálva, finom sertés-bárány aromát kölcsönöz a tápszemeknek.

Az összetevők között találhatók még tápláló zöldségek (tök, répa) és gyümölcsök (málna, áfonya). Ez a természetes vitaminok (C, K, A, E), ásványi anyagok (kálium, vas, magnézium), antioxidánsok (béta-karotin, betanin, antocianin) és élelmi rostok precíz keveréke támogatja a bél mikrobiota kialakulását és az emésztést, szabályozza vércukorszintet, erősíti az immunrendszert, megelőzi az oxidatív stressz károsodását, pozitívan befolyásolja a máj, a húgyutak, az agy és az idegrendszer működését.

Ez a magas hústartalmú formula omega-3 zsírsavakkal gazdagodott a bőr egészsége és a fényes szőrzet érdekében. Ezen túlmenően az egészségügyi előnyök széles skálája közé tartozik a bél- vagy ízületi betegségek elleni gyulladáscsökkentő hatás, a kognitív funkciók javítása, az agyműködés, ezen belül a koncentrációs képesség fokozása és hosszú távon csökkentik a neurodegeneratív betegségek kockázatát.

A Syta Micha száraztáp bárány málna és sütőtök kölyökkutyáknak termékben az általános jólét megőrzése érdekében olyan egészségfejlesztő adalékanyagokat találhatsz, mint például:

Tökmag: parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, támogatja a bélmikrobióma egészségét azáltal, hogy rostanyagot biztosít, amely prebiotikus forrás a jótékony bélbaktériumok tápláléka, emellett gazdag fehérjében, magnéziumban, cinkben, vasban, foszforban, K-, E- és B2-vitaminban. A fehérje és a telítetlen zsírsavak (olajsav, linolsav) növényi forrásához tartoznak, amelyek jótékony hatással vannak a vér koleszterinszintjére és az agyműködésre.
Kamilla: olyan hatóanyagokat (terpenoidokat, kumarinokat, flavonoidokat, spiroétereket, tanninokat, kolint tartalmaz), amelyek gyulladáscsökkentő, nyugtató, görcsoldó, antibakteriális és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek enyhítik a kutyák bőrfertőzésének/allergiájának tüneteit, pozitívan befolyásolják az idegrendszer, a légzőszervek, a gyomor-, a bélrendszer és a máj működését.
Körömvirág: olyan anyagokat (többek között karotinoidokat, flavonoidokat) tartalmaz, amelyek gyulladáscsökkentő, vizelethajtó, epehajtó, antibakteriális, gomba- és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. A körömvirág tulajdonságaiknak köszönhetően felgyorsítja a sérülések utáni bőrregenerációt, támogatja a májműködést, megelőzi a kutyák bőr- és szájüregi fertőzéseit.
Édeskömény: a gasztrointesztinális traktus simaizomzatára kifejtett lazító hatása révén enyhíti a kölyökkutyák bélkólikás tüneteit, az íz- és szagreceptorok stimulálásával pozitív hatással van az étvágyra, valamint korlátozza a túlzott gázképződés kockázatát a belekben.
Csalán: gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek kutyák gyulladásos bőrbetegségeinek kezelésében, beleértve az allergiás bőrreakciókat is. Ezenkívül támogatja a veseműködést és a húgyúti rendszert a méreganyagok és a felesleges anyagcseretermékek eltávolításában. Értékes vitaminok (A, C, K), ásványi anyagok (vas, kalcium, magnézium), valamint flavonoidok és antioxidánsok forrása, amelyek fokozhatják az általános immunitást.
Lenmag: az alfa-linolénsav (ALA) egyik legjobb forrása, hidratáló, antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Az omega-3 zsírsavak jelenlétének köszönhetően a lenmag támogatja a szív- és érrendszert, és befolyásolja a fiatal kutyák kognitív funkcióit, például a memóriát és a tanulási képességet, míg a benne lévő rostok segítik az emésztés szabályozását a bélperisztaltika javításával.
Sörélesztő: béta-glükánokat, glutationt és szelenometionint tartalmaz, amelyek pozitívan hatnak a kutya immunrendszerére, emellett B csoportba tartozó vitaminokat is biztosítanak az ideg- és emésztőrendszer megfelelő működéséhez.
Új-zélandi zöldajkú kagyló kivonat: magas biológiai értékű fehérjében, vitaminokban (A, B12, C) és ásványi anyagokban (vas, magnézium, cink) gazdag, amelyek támogatják egy fiatal kutya szervezetének általános állapotát és működését. Felbecsülhetetlen értékű forrása a glükózaminnak, a kondroitinnak, a hialuronsavnak és a glikozaminoglikánoknak (GAG) nevezett aminocukroknak, amelyek közvetlenül részt vesznek a bőrszövet, a kötőszövet, az intersticiális porcok és az ízületi folyadékok fejlődésében. Sőt, a benne lévő szilícium támogatja az új porcok kialakulását.
Zöldtea kivonat: számos biológiailag aktív anyagot tartalmaz, köztük az epigallocatechin-gallátot (EGCG), amely megvédi a sejteket az oxidatív károsodástól. Ezenkívül a kivonat számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, beleértve a szívbetegség elleni védelmet (javítja az erek rugalmasságát), az egészséges testsúly megőrzését (növekszik az anyagcsere sebessége) és az agyműködést (befolyásolja a kognitív funkciókat).
Rozmaring: támogatja az emésztést az emésztőenzimek és a gyomornedv kiválasztásának serkentésével, emellett gyulladáscsökkentő tulajdonságú vegyületeket is tartalmaz.
Yucca Schidigera: szaponintartalmáról ismert növény, amely segíthet csökkenteni a kutyaürülékkel kapcsolatos kellemetlen szagokat, és csökkentheti a kutyák bélgáztermelését. Az élelmiszerekben való jelenléte pozitívan befolyásolja a krokett ízét és elfogadását.

A Syta Micha száraztáp bárány málna és sütőtök kölyökkutyáknak előnyei kölyökkutyáknak és junioroknak:

Teljes értékű, megfelelően kiegyensúlyozott táplálék növekvő kutyák számára
Hipoallergén eledel minden fajtájú kölyökkutyának
Az élelmiszer-összetétel kielégíti a napi makro- és mikrotápanyag-szükségletet
A fő összetevő 60% bárányhús
Magas rosttartalmú gyümölcsöket, zöldségeket és gyógynövényeket, esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz
Jó ízű a sertéshús hozzáadásának köszönhetően
Prebiotikumokat, Omega-3 zsírsavakat és egyéb egészségjavító kiegészítőket tartalmaz, amelyek támogatják az emésztő-, ideg-, csont- és izomrendszer fejlődését
Nem tartalmaz semmilyen baromfihús őrleményt vagy mellékterméket
Töltőanyagoktól, például kukoricától vagy gluténtől mentes
Nem tartalmaz hozzáadott kémiai aromákat vagy egyéb tartósítószereket
A formulát egy állatdietetikus fejlesztette ki,
Alkalmas táplálékallergiás kölyökkutyák számára.
Szemek mérete: 10x4mm

Syta Micha száraztáp bárány málna és sütőtök kölyökkutyáknak összetevői: Friss bárányhús 30%, szárított bárány 30%, szárított édesburgonya 25%, sertészsír 10%, ásványi anyagok, cékla 1%, málna 0,5%, tök 0,5%, tökmag 0,4%, áfonya 0,3%, édeskömény 0,2%, sörélesztő 0,2%, kamilla 0,2%, körömvirág 0,1%, csalán 0,1%, lenmag 0,1%, rozmaring 0,1%, zöld tea kivonat 0,05%, új-zélandi zöldajkú kagyló kivonat 0,05%, omega-3 0,001%, Yucca Schidigera kivonat 0,001. %.

Analitikai összetétel:

Nyersfehérje – 29 %
Nyerszsír – 16 % Nyersrost
– 2,1 %
Hamu – 9,8 %
Nedvesség – 10 %
Kalcium – 1,6 %
Foszfor – 1,2 %
Nátrium – 0,45 %
Omega-3 – 21 mg/kg
Omega-6 – 20 mg/ kg
EPA+DHA – 20 mg/kg

Energiaérték: 3747 kcal/kg

Táplálkozási adalékanyagok: A-vitamin – 14 000 NE/kg, D3-vitamin – 1000 NE/kg, vas (vas-szulfát) – 36 mg/kg, cink (cink-szulfát-monohidrát) – 36 mg/kg, réz (réz-szulfát-pentahidrát) – 10 mg/kg, mangán (mangán-oxid) – 5 mg/kg, jód (vízmentes kalcium-jodát) – 1,2 mg/kg, szelén (nátrium-szelenit) – 0,1 mg/kg

Technológiai adalékok: C-vitamin – 40 mg, E-vitamin – 100 mg, antioxidánsok.

Syta Micha száraztáp bárány málna és sütőtök kölyökkutyáknak javasolt adagolása:



Adagolás (g)


Várható felnőtt testsúly (kg)
2-3 hónap
3-6 hónap
6-10 hónap


5
95
110
115


10
160
175
185


15
240
240
250


20
250
280
305


25
310
330
360


30
340
360
390


35
395
400
440


40
450
445
485



További száraztáp kínálatunk.

Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.